Arkadaşlar 1 aylığına başka şehire gidiyorum. Normalde motoru sokakta tutuyordum ancak süre 1 ay olacağı için arkadaşımın evinin salonuna bırakacağım. Aküyü falan sökmem gerekiyor mu ve başka ne yapmamı önerirsiniz. Depo boş gibi birşey. Teşekkürler
Arkadaşlar 1 aylığına başka şehire gidiyorum. Normalde motoru sokakta tutuyordum ancak süre 1 ay olacağı için arkadaşımın evinin salonuna bırakacağım. Aküyü falan sökmem gerekiyor mu ve başka ne yapmamı önerirsiniz. Depo boş gibi birşey. Teşekkürler
Aküyü söksen iyi olur tabi ama sökmesen bile gelince vurdurursunuz.Yada ayak marşı varsa oradan halledeesin.Başka birşeye gerek yok bence.
Yanına yastık üstüne battaniye ört üşümesin evladım.
Anahtarı doğalgaz saatinin üzerine koy.
Evin icerisi oldugu icin kesinlikle aküyü sök, deponunda benzin vanasi varsa onuda kapa. Baska birseye gerek yok bir ay icin.
Benzin vanasını kapat çek git. Gelince de varsa eğer ayak marşına basarsın yoksa sökmende fayda var.
Doğrul, eğril ama EĞİLME
Hiç bişey yapmana gerek yok ben 2 ay öylece bıraktım garajda.
Yahu, çok çok akü boşalacak, kaldı ki elli kez konuşuldu, yazıldı çizildi. Yani bu sitemin sebebi de şu, yahu bu sitede zaman geçiren insanlarız, her gün okuyoruz, be adam hiç mi görmedin bu güne kadar böyle bir konu, hiç mi okumadın yani?
2 yıl önce demedim. 2 yıl motoru ellememekten bahsediliyor o konuda. 2 yıl ile 1 ay arasında bence çok fark var. Okuduğunuzu biraz anlamaya çalışsanız bence iyi olur. Nedir yani bu cadı avı ? Forumda hala 125 cc motor ve ekipman konuları tekrar tekrar tartışılıyor bu mu rahatsız etti sizleri ? Eğer konu hoşunuza gitmediyse girip okumak zorunda da değilsiniz.
Kardes motoru en azinda bir gun disarda tut... yoksa eve sicak sicak birakirsan koku yapar... garaj olsa onemli degil ama evin ici old icin motor soguyana kadar cok koku yapar...
Bir de benzin muslugunu kapat yeter...
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
Soru bana mantiksiz gelmedi yalniz. Yani 3 ay birakildigi zaman orngin akunun sokulmesi gerekli olup, 1 ay kalacagi icin hic sokmene gerek yok gibi yorumlarin alinabilecegini dusunmus olabilir arkadas. Ya da buna benzer baska farkliliklar.
O kadar sacma basliklarin arasinda yararli olabilecek bir konu bence.
Hala beklemedeyim çok sevgili moderatör bey. 1 ay motor yatırma ile ilgili herhangi bir yer bulamadım forumda. Siz bu kadar iddialı iseniz gösterin diyorum işte gayet açık. Aklınızca dalga geçmeye falan çalışıyorsunuz bir de gelmiş yok erken doğum falan. Forum kurallarını da daha önceden okumuştum. Sizden ricam varsa eğer ilgili bir topic linki paylaşıp burayı kitleyin. Eğer yoksa da lütfen dalga geçer gibi konuşmayın. Üslubunuz hoşuma gitmiyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:27 ----------
Tam da böyle düşünmüştüm.3 ay yatacaksa depoyu fulle boş kalan yerler paslanmasın, bujiyi sök bilmem ne olur tarzı şeyler yazmışlar. Aynı şeyler 1 ay yatacağı zamanda geçerli mi diye merakımdan açtım konuyu. Ayrıca en yakın ilgili topic 2 sene önce. Oraya yorum atsam bu sefer ilgili kişi gelip konuyu niye hortlatıyorsun diye cevap atardı tahminimce. Hala boyum 1.85 kilom 90 bu motor altımda oyuncak gibi kalır mı konuları tekrar tekrar açılıyor. Benim açtığım bu konu problem oldu nedense. Yorumunuz için teşekkür ederim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)