Asya gy 200 e zongshan parcalari uyarmi
Reklamlar
-
Asya gy 200 zongshan parcalari uyarmi hic kullanan var mi?
Reklamlar
-
gökhan aksoy adlı üyeden alıntı
Bunu çözmek için çin menşeeili bu motorun üretim kodunu bulmalısınız , araştirdiktan sonra orjini bulmuş ve ayni bloğu kullanan başka markalari tesbit edip mukayese edebilisiniz.
Örnek : Apachi Xz250Rm motoruma zamaninda parça bulamadığımda , üretim koduna ulaşıp ( zs177mm ) Zongshen imali nc250 diye adlandırılan zs177 ile kodlanan blok oldugunu ogrenip , mondialin Rx3 ile çok az farkla yurtta oldugunu ogrenip bir takim yedek malzemeyi mondialden edinmistim.
Kolay gelsin
.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:48 ----------
gökhan aksoy adlı üyeden alıntı
Sizin yerinize araştirdim motor blogunuzun kodu " zs200gy2 " artik gerisi size kaldi , aliexpress vb yerlerdende yedek parca bakabilirsiniz ,şayet yurtta yok ise.
-
Carbondioxid adlı üyeden alıntı
Bunu çözmek için çin menşeeili bu motorun üretim kodunu bulmalısınız , araştirdiktan sonra orjini bulmuş ve ayni bloğu kullanan başka markalari tesbit edip mukayese edebilisiniz.
Örnek : Apachi Xz250Rm motoruma zamaninda parça bulamadığımda , üretim koduna ulaşıp ( zs177mm ) Zongshen imali nc250 diye adlandırılan zs177 ile kodlanan blok oldugunu ogrenip , mondialin Rx3 ile çok az farkla yurtta oldugunu ogrenip bir takim yedek malzemeyi mondialden edinmistim.
Kolay gelsin
.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:48 ----------
Sizin yerinize araştirdim motor blogunuzun kodu " zs200gy2 " artik gerisi size kaldi , aliexpress vb yerlerdende yedek parca bakabilirsiniz ,şayet yurtta yok ise.
Vallahi arkadaşa bundan daha güzel ve yardımcı olabilecek bir cevap olamazdı bence. Tebrik ederim.
Görebildiğin en uzak yere git, oradan daha uzakları göreceksin.
-
Carbondioxid adlı üyeden alıntı
Kolay gelsin
.
Sagolun teşekkür ederim )
-
"zs200gy a" olarak aliexpress de aratırsan zibille parça görürsün ...
-
Rica ederim , yardımcı olabildim ise ne mutlu bana.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)