kaza degil sonuçta 4 yaşında motor illaki yatması granaj çatlaması kırılması olur normal şeyler bunlar zaten degişen parçalarda her ıvır zıvır ve orjinali ile serviste degişmiş olan şeyler ben sorun yapmadım
kaza degil sonuçta 4 yaşında motor illaki yatması granaj çatlaması kırılması olur normal şeyler bunlar zaten degişen parçalarda her ıvır zıvır ve orjinali ile serviste degişmiş olan şeyler ben sorun yapmadım
Hayırlı olsun hocam sen beğendiysen gördüysen kafa bulandırmaya gerek yok. Allah olmayanlara da nasip etsin.
Vaaay. D.dere de mi oturuyorsun kardeşim.?
Dostum anlıyorum seni, ancak motor piyasası senin bildiğin gibi değil.
Motorun temiz gözükmesi de çoğu parçanın değişmiş olmasından kaynaklanıyor.
Yalnız değişmeyen sele kalmış oda 10.000 de ki motordan fazla yıpranmış gibi duruyor.
Uzak durmamız gereken bir motor türü, kazali ve toplanmış olanlar.Nasıl toplandığını bilemezsin.
Suan para cebinde kral sensin, rahat olan da sensin, bu tarz riskli motorlara girip neden risk alasın?
Bu motor kaza yapmış ve toplanmış, küçük bir kaza değil bayağı çarpıp sürüklenmiş.
Seni çok iyi anlıyorum, çok istiyorsun, çoğu şeyi görmezden geliyorsun, ama inan aldıktan sonra miden bulanır.
Beni dinlersen, bu motoru alma, butcen az değil, yani seçeneğin çok.
Yıl olarak 2015 den düşük olmayan, garantisi devam eden(Neden garantili? Garanti dışı kalmaması ve bütün bakımların serviste yapılması gerektiği için)Km 10.000 den fazla olmayan kayıtlı motor bakalım
Ben Rs200 öneririm.Aynı fiyata daha yeni teknolojili Büyük artı olarak Absli, daha yüksek model daha düşük kilometreli bir motora sahip olacaksın.Parça ve yakıt konusunda rahat edeceksin.Ekonomik olarak da çok zorlamayacak.
İlk çıkan ilan garantisi devam ediyr sıfır sayılır, buna benzer ilanlara bak, paranla rezil olma vezir ol.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...92065267/detay
Karar senin..
Bence genel 2.el durumunda bakımları tam ve zamanında yapılmış mı onu kontrol etmek gerekli.Kazasıda motor aksamına,şasisine vs. Zarar vermemiş olmalı.Granaj kazalı motor alınır.Motora düzgün binilmiş düzgün kullanılmış olmalı canı çıkmış motor 10k kmde zaten bitmiş olur.
öncelikle degerli görüşleriniz için teşekkür ederim motorun ilanı burda resimlerini bi incelemenizi tavsiye ederim ben paint ss ile aldıgım için resim biraz kötü çıkmış durumda https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-ciziksiz-honda-cbr-250r-ankara-emrah-bey-e-opsiyonlanmistir-383282022/detay/
ayrıca parçaları degişmeden önceki resimlerinide aldım inceledim tamamen ufak yan yatmalar ve keyfe keder degişim olmuş çogu muane istasyonundan yapılan kayıtları kontrol ettim motorun km orjinal zaten aktif olarak kullanılan bir motor degil ayrıca bajaj istesem bajaj alırdım teklifiniz içinde teşekkürler fakat ilgilenmiyorum ayrıca bajaj için istediginiz fiyat çok yüksek sıfırını ankarada 11 bin liraya veriyolarlar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)