mrb motor severler;
alternatifi varmıdır sizce doğru kararmı sizlerin düşüncelerinizi merak ediyorum?
yorum yapacak arkadaşlara şimdiden tşkr
saygılarımla
mrb motor severler;
alternatifi varmıdır sizce doğru kararmı sizlerin düşüncelerinizi merak ediyorum?
yorum yapacak arkadaşlara şimdiden tşkr
saygılarımla
Ben olsam GSX-R 600 alırdım, daha şık ve suzuki mavisi çok güzel.
İstediğin hız ise doğru karar. Ninja 636'da güzel bir alternatif.
hızdan ziyade görüntü ve ses
benım konu 2017 yılı ekonomık beklentılerım duragandan negatıfe cektıgım ıcın erteledım hatta notu ındırdım ) yoksa fuarda pazarlıgı yapıcaktım yamaha tuna ıle. Cok dogru bır karar.Alın hıc durmayın
takabileceğin en tatlı sesi çıkaracak marka egzos hangisidir?
ben TOCE ile konustum maıllestık tavsiyem double down slip on , çok kişi bilmez bu egsozu.YanlıZ exup iptal oluyor fakat kat iptali yok benım dedıgım egsozda.
benımde kafam belli olmaz çok ıstedıgım ıcın fuardan sonra belki kafam döner gider alırım r6 yı
benım gıbı fakat senlede konustuk bu krız ıyıce kotulestı , moraller bozuk stunt
hepimizin öyle ülke kimseye nefes aldırmıyor
en azından su vıdeo roportajı eklıyım r6 ıle ılgılı, gun ısıgında cekılmıs guzel goruntuler var,dıl japaonca ama dıle takılmayın )
https://www.youtube.com/watch?v=ch9Zt8AOxlc
50 bin tl bandını aşmaz inşallah fiyatıegzos kaça para kim bilir
56-60 arası cıkıcak. 2016 ya bakıcaksınız o halde 47.5 anahtar teslım ve ıyı pazarlıkla daha guzel bır rakamada alınır.
hayırlı olsun. almak için ev kredisi çeksen yeridir.
ne o öyle motorun farları? çekik gözlü yapmışlar, yeni kasaların tipini beğenmiyorum ben.
suzuki gsx r 1000 lik te güzel olmuş hem r6 parasına 1000lik makine değilmi?
Bu ne zenginliktir yarabbi.
Seni tanımak istiyorum yiğidim.
Beni ara.
Hocam böbreklerin tamamını mı alıyorsunuz yoksa azıcık bırakıp yaşama hakkı tanıyor musunuz sahi ya dolar 4tl oldu sizin böbrek satışlarıda artmıştır şimdi ankara da yaşıyorsundur umarım 2017 model araç kokusu almak istiyorum tşk
(hayret, trol diyen çıkmamış daha.)
güzel seçim, hayırlı olsun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)