Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

NE YAPMALIYDIM ? KEMAL SUNAL İŞİ GİBİ

REKLAM ALANI

Motosikleti
    R25
    Arkadaşlar konu uzun özet geçecem biraz tarih tam aklımda değil kışa girerken, taksime gidiyordum, hava yağışlıydı ve Fatih Kadir has üniversitesi önüne geldim, yağıştan dolayı epey ıslanmıştım ve kaldırımın üzerine çıkıp motoru bırakıp bir yere sığınarak yağmurun dinmesini bekleyecektim, fakat kaldırım zaten küçük olmasına rağmen bir de üzerinde hala ne olduğunu çözemediğim bi direk vardı ve direğin yanından düşük hızlada olsa geçilmeyecek kadar dar kaldırım mesafesi vardı, vitesi boşa attım ve direğin yanından ayaklarım ile motoru ittirerek geçmek istedim, o esnada direğin alt kısmından çıkan kablolar vardı ve ayağımı elektrik çarptı o panik ile yola doğru sağ elimle düşmemek için direği tutmak istedim ve elimide elektrik çarpınca dengemi kaybederek yola doğru düşerken bi şekilde ayağımı motordan atarak kaldırım üzerinde kaldım ve motosiklet yola, yan şekilde düştü, motorun düşme esnasında arkadan gelen yarım kamyonet motorun çantasını sıyırıp rüzgarlık camına vurdu ve rüzgarlık kırıldı, ön far tırnakları kırıldı, far aşağı doğru eğildi, kamyon sürücüsü araçtan indi bişeyin varmı dedi ve iyi olduğumu söyledikten sonra devam etti, motoru kaldırdım 20 mt ilerideki taksi durağındaki bi abimiz beni çağırdı çay ikram etti, elektrik arızayı arayarak durumu bildirdim gelen arkadaşlar kaçağı kontrol edip direğin bizimle alakası yok bişe yapamayız bu direk baz istasyonu dediler ve Turkcell e ait olduğunu söylediler, en yakın karakola giderek durumu anlattım sağolsun polis abim içeride sigara içiyordu ve beni pekde takmadan dinledi, direğin baz istasyonu olduğunu ve turkcele ait olduğunu kaza geçirdiğimi elektrik çarptığını söyledikten sonra verdiği cevap; ne yapalım turkceli ara oldu ve oradan ayrıldım, yolda trafik polisi gördüm durumu anlattım bizim yapacak bişeyimiz yok dedi. Daha sonra turkcele kaza fotoğraflarını ve durumu anlatarak mail attım ve olay yerini inceleyeceklerini söylediler , bir hafta sonra gelen cevap bizim orada baz istasyonumuz yok oldu, ulan ne direkmiş arkadaş dedim ve bu takip işleri bize göre değil diyerek işin peşini bıraktım, motor masrafı 400 tl de girdi tabi. İşin kötüsü oradan bi çocukta geçebilirdi veya bi vatandaş. Nerede yanlış yaptım yada siz olsaydınız ne yapardınız ?
    gibigibi1985 ve espresso bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Yapman gerekeni yapmışsın bence. Dediğin gibi oradan bir çocuk geçseydi Allah korusun ölseydi ancak o zaman haber olurdu da işin peşine yetkililerce düşülürdü. Şükür kimse ölmediği için herkes ne yapalım yani ben mi dedim oraya bas modunda takılacaktır.

Maalesef gerçeklerimiz bunlar, geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış. Cana geleceğine mala gelsin.

Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    Beyaz masaya şikayette bulunabilirsin kardeşim. Sorunla ilgilenabilecek tek kurum burası. Direğin hangi kuruma ait olduğunu öğrenmeye çalış ve şikayetvar a da şikayet yaz. Geri dönüş alacağına eminim. Geçmiş olsun.
    Erhan Tosun bunu beğendi.

IRau - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax
    Sen motor surme

istanbulda kaçıncı elektrik çarpma vakası bu sayamadık sadece bu yıl içinde, fazla gelişmişlikten heralde. tepkinizi gösterin halk olarak gereken yerlere dilekçeyi verin

BerkB. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Thunderace YZF1000R
    Fotoğraflar varsa önce durumu EGM'ye mail atın ve Polis merkezinin ismin tarih belirterek yazın Polisin vatandaşın olayı ile ilgili tutanak tutması gerekiyor o şekilde bir ilgisizlik yapamaz emin olunki olay çok ciddiye alınacaktır.

İkincisi durumu BİMER ve İBB'ye mail yoluyla resimlerinizle iletin direkle ilgili inceleme başlatılacaktır. İdari dava açma hakkınız var olay üzerinden 1 yıl geçirmeden idari dava yoluna başvurabilirsiniz.

Motosikleti
    Yamaha D'eligt
    Direğe kimse sahip çıkmıyorsa gidip direği sökecen ordan. (demir bir direk anladığım kadarıyla) Hurdacıya satıp parasıyla motorun masrafını az da olsa çıkaracan. Bu ne arkadaş yaa. Geçen benim eşim arabayla ufak bir kaza atlattı. kaldırıma çıkmış bir de ufak bir aydınlatma lambasını devirmiş. Biz orda kazayla ilgileniyoruz arabayı çıkarmaya uğraşıyoruz bir yandan ben patlayan lastiği değiştiriyorum. işgüzarın birisi gelmiş "direğe zarar verdiniz parasını ödeyin" diyor. Kime ödeyeceğiz direğin parasını diyorum bilmiyorum diyor. Kendinin de kim olduğu belli değil. Biz direğe zarar verince olmadık kişi bizden zarar karşılamamızı istiyor da direk bize zarar verince niye kimse üstüne almıyor. Hayret bi olgu yaaa. Sinirlendim bak şimdi.

murat 60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda crf 250l rally
    geçmiş olsun kardeşim direği söküp hurdacıya satabilirsin şaka şaka
    kurumlarla halledemediğimiz durumları medya ile paylaşa biliriz birçok kanalın whatsapp hattı var bılgılerı paylaşıp medya yolu ile de hakkını arama yoluna gidebilirsin
    Salurbey bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda Cbr250R -> Yamaha MT-07
    Madem kimse sahiplenmiyor söküp götürseydin. Kendi başlarına gelene kadar herkes böyle umursamaz davranırsa döner dolaşır o direk onlara da girer bir gün.

fatih.met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    öncelikle geçmiş olsun, başına terslikler gelmiş maddi hasarın var kötü olmuş.

şimdi biraz kendimi öveyim artislik yapayım; biz tatlı su motorcusu deilik o yüzden yağmırda hiç istif bozma alışkanlığımız yok, yağmur başlayınca yine normal sürmeye devam

bu arada ben olsam belki de o polise şöyle derdim "abi size vatandaş ile ters konuşasınız diye mi para veriyorlar? burada en yakın devlet kurumu sen varsın ve bu durumu sana söylüyorum, hemen bir şeyler yapsan iyi olur! yada o üniformayı çıkar!"

adamı kızdırmasınlar fetöcü diye içeri attırırız adam olsunlar oh be :D[COLOR="Silver"]

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:32 ----------

Alıntı ZaptNaMumkun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Madem kimse sahiplenmiyor söküp götürseydin. Kendi başlarına gelene kadar herkes böyle umursamaz davranırsa döner dolaşır o direk onlara da girer bir gün.
    evet, kablolardan iyi bakır çıkardı ve masrafını karşılardın biraz. zaten sahibide yokmuş.

Motosikleti
    R25
    Teşekkürler arkadaşlar, iem, egm ve beyaz masa önerileri aklıma yattı öncelikle bunları bi deneyim

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    Bimere yazın...

fazil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xv250 / fz6
    Gecmis olsun. Kabahati sahiplenen olmuyor genelde. Ben de mesela gecen gun Kadikoy / Moda'da gunun her saati epey kalabalik bir kafenin ustune derme catma kurulan ve cokme ihtimali olan 5 katli insaat iskelesini belediyeye sikayet ettim. Belediye bizim sorumlulugumuzda degil diye cevap verdi. Fenni mesulu varmis, o zaman iskelenin projesini ve sartnamesini yollayin bakayim dedim, ses yok.

whitedeamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MTT Y2K
    Kesinlikle bimere yazın.

mustafa_325 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar RS 200 - Thriumph TİGER 800
    Turkcell o direğe bomba bağlasa kimse müdehale etmeyecek demekki. Bu nasıl iş arkadaş polise gidip şikayet ettiğinde derhal o direğe incelemek için ekip gönderip tehlikeli durumu belgelemeleri gerekirdi. Neden şikayet eden insanı turkcelle göndermişler turkcell yaptığı yanlıştan dolayı kendi kendine ceza mı verecek?

Motosikleti
    R25
    Beyaz masayı aradım sabah whatsaptan foto attım, tutanak tutturmanız gerekiyor dedi, tamam da polis ilgilenmiyorki dedim, kıvırıp durdular, yine tutanak tutturup şikayetçi olacaksınız dedi, ben yine; iyi de tutanak tutulsa bile kimi şikayet edicem dedim bedaş üstlenmiyor turkcel üstlenmiyor kimin bu direk dedim, 10 saat geçti hala cevap yok buradan umudu kestim haftaiçi bimeri arayim

Motosikleti
    pulsar 200NS
    Bu memlekette birilerine bişey olmadan önlem alındığı nerede görülmüş. İlle de birileri zarar görecek ki sonra önlem alınsın

oguncelik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Nc 750 x
    Ancak yüksek mevkilerde olan kişilerin akrabalarna çocuklarına olsa ozaman o direği aynı saat yok ederler ordan ''Seni orda elektrik çarpmış bişeyin varmı yok heee iyi tamammm ozamannn olur '' Malasef

Motosikleti
    R25
    Arkadaşlar bimer e başvurdum verilen cevap aşağıda, ben bişey anlamadım anlayan arkadaşlar basit yoldan söylesin lütfen işin özetini...

Cevaplar:
    Cevap: BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İLETİŞİM KURUMU BAŞKANLIĞI (BTK) (16.03.2017 14:23)
    Başbakanlık İletişim Merkezi'ne (BİMER) yapmış olduğunuz başvuru ilgisi nedeniyle Kurumumuza yönlendirilmiş olup, başvurunuz incelenmiştir.

Başvurunuz Kurumumuzca işleme alınmış olup işletmeciniz ile yazışma yapılması suretiyle mevzuat kapsamında sonuçlandırılmasını müteakip tarafınıza bildirilmek üzere işletmecinize iletilmiştir.
    Kurumumuz mevzuatı çerçevesinde tüketici şikâyetleri; şikâyetlerin tasnifi neticesinde şikâyetlerin yoğunlaştığı ve/veya şikâyet konusunun yaygın abone mağduriyetlerine yol açtığının anlaşılması durumunda Kurumumuz tarafından yapılacak düzenleme ve denetlemelerde dikkate alınmaktadır.
    Diğer taraftan; bürokrasinin ve kırtasiyeciliğin azaltılması kapsamında, tüketici şikâyeti başvurularının doğrudan ilgili muhatabı tarafından daha etkin ve hızlı sonuçlandırılması amacıyla sonraki tüketici şikâyeti başvurularınızın, hizmet alınan işletmecinin internet sitesinde yer alan ve şikâyetler/işletmeci cevaplarının Kurumumuzca izlenebildiği Tüketici Şikâyetleri bölümünden yapılması, sonuç alınmadığı takdirde başvurunuzu Kurumumuzun https://sikayet.btk.gov.tr adresine yapılması gerekmektedir.
    Ayrıca 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun kapsamında yer alan parasal sınırlar içerisinde tüketici hakem heyetleri ve/veya tüketici mahkemelerine başvuruda bulunabileceği değerlendirilmektedir.

Bilgilerinizi rica ederiz.
    Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu
    Tüketici ile İlişkiler Müdürlüğü

mustafa_325 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar RS 200 - Thriumph TİGER 800
    Alıntı Tvs01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bimer e başvurdum verilen cevap aşağıda, ben bişey anlamadım anlayan arkadaşlar basit yoldan söylesin lütfen işin özetini...

Cevaplar:
    Cevap: BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İLETİŞİM KURUMU BAŞKANLIĞI (BTK) (16.03.2017 14:23)
    Başbakanlık İletişim Merkezi'ne (BİMER) yapmış olduğunuz başvuru ilgisi nedeniyle Kurumumuza yönlendirilmiş olup, başvurunuz incelenmiştir.

Başvurunuz Kurumumuzca işleme alınmış olup işletmeciniz ile yazışma yapılması suretiyle mevzuat kapsamında sonuçlandırılmasını müteakip tarafınıza bildirilmek üzere işletmecinize iletilmiştir.
    Kurumumuz mevzuatı çerçevesinde tüketici şikâyetleri; şikâyetlerin tasnifi neticesinde şikâyetlerin yoğunlaştığı ve/veya şikâyet konusunun yaygın abone mağduriyetlerine yol açtığının anlaşılması durumunda Kurumumuz tarafından yapılacak düzenleme ve denetlemelerde dikkate alınmaktadır.
    Diğer taraftan; bürokrasinin ve kırtasiyeciliğin azaltılması kapsamında, tüketici şikâyeti başvurularının doğrudan ilgili muhatabı tarafından daha etkin ve hızlı sonuçlandırılması amacıyla sonraki tüketici şikâyeti başvurularınızın, hizmet alınan işletmecinin internet sitesinde yer alan ve şikâyetler/işletmeci cevaplarının Kurumumuzca izlenebildiği Tüketici Şikâyetleri bölümünden yapılması, sonuç alınmadığı takdirde başvurunuzu Kurumumuzun https://sikayet.btk.gov.tr adresine yapılması gerekmektedir.
    Ayrıca 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun kapsamında yer alan parasal sınırlar içerisinde tüketici hakem heyetleri ve/veya tüketici mahkemelerine başvuruda bulunabileceği değerlendirilmektedir.

Bilgilerinizi rica ederiz.
    Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu
    Tüketici ile İlişkiler Müdürlüğü
    özetle şöyle demişler;

"Sen bize başvurdun bizde btk'ya yönlendirdik. Onlarda turkcell'e sormuşlar ne iş bu diye. Turkcell demiş ki "noolmus bi motorcuya elektrik çarptıysa? Hele 5-10 kişiye daha çarpsın bakarız".

Ha ayrıca bundan sonra böyle seyleri bize yazma amk git btk'ya yada tüketici heyetine falan şikayet et. Boş boş işlerle ugrastirmayin bizi."

Evet gelen cevabın tercümesi böyle. Feto ihbarı yapsan ilgilenirlerdi belki

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)