Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

NE YAPMALIYDIM ? KEMAL SUNAL İŞİ GİBİ

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Z300, Xtreme Enduro/Süpermoto, XRS700
    Direktekileri söküp hurdacıya satalım, nasıl olsa sahipsiz
    Geçmiş olsun, bildiğimiz türk işleri işte..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Tmax 530
    Alıntı mustafav adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Direğe kimse sahip çıkmıyorsa gidip direği sökecen ordan. (demir bir direk anladığım kadarıyla) Hurdacıya satıp parasıyla motorun masrafını az da olsa çıkaracan. Bu ne arkadaş yaa. Geçen benim eşim arabayla ufak bir kaza atlattı. kaldırıma çıkmış bir de ufak bir aydınlatma lambasını devirmiş. Biz orda kazayla ilgileniyoruz arabayı çıkarmaya uğraşıyoruz bir yandan ben patlayan lastiği değiştiriyorum. işgüzarın birisi gelmiş "direğe zarar verdiniz parasını ödeyin" diyor. Kime ödeyeceğiz direğin parasını diyorum bilmiyorum diyor. Kendinin de kim olduğu belli değil. Biz direğe zarar verince olmadık kişi bizden zarar karşılamamızı istiyor da direk bize zarar verince niye kimse üstüne almıyor. Hayret bi olgu yaaa. Sinirlendim bak şimdi.
    Memlekette issiz cok, diregin parasini odeyin demis ya.

Oduyorum zaten vergilerle deseydiniz keske.
    Icim sıkılıyor artik bu tarz insanlari duydukca/gordukce.

Akhunturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ölmediğine dua et kardeşim.
    Ölseydin arkanda kalanlar o direğin kimin sorumluluğunda olduğunu öğrenmek için yıllarca uğraşacaklardı.

http://www.cnnturk.com/turkiye/elekt...luluk-alan-yok

Motosikleti
    Ramzey Karaca 100
    Alıntı fatih.met adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öncelikle geçmiş olsun, başına terslikler gelmiş maddi hasarın var kötü olmuş.

şimdi biraz kendimi öveyim artislik yapayım; biz tatlı su motorcusu deilik o yüzden yağmırda hiç istif bozma alışkanlığımız yok, yağmur başlayınca yine normal sürmeye devam

bu arada ben olsam belki de o polise şöyle derdim "abi size vatandaş ile ters konuşasınız diye mi para veriyorlar? burada en yakın devlet kurumu sen varsın ve bu durumu sana söylüyorum, hemen bir şeyler yapsan iyi olur! yada o üniformayı çıkar!"

adamı kızdırmasınlar fetöcü diye içeri attırırız adam olsunlar oh be :D[COLOR="Silver"]

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:32 ----------

evet, kablolardan iyi bakır çıkardı ve masrafını karşılardın biraz. zaten sahibide yokmuş.
    Fatih sen bu yazdıklarını polise karakolda söyle de gör bak bakalım neler oluyor.Senin baban polisi sıraya dizen Mv. mi yoksa?Diğer türlü kan çekerler haberin olsun.

Motosikleti
    Yeşil Kubazaki CR1
    Ta ilk başta trafik polisini çağırıp kaza tutanağı tutturmalıydınız; "Zararım var, ödensin." diye ...

Motosikleti de düştüğü yerden kaldırmayacaktınız...

Şimdi ise Aziz Nesin hikayelerine dönmüş ... Geçmiş olsun...

Bundan sonrası için artık, hayırlısı olsun ...

arda4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Tvs01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar konu uzun özet geçecem biraz tarih tam aklımda değil kışa girerken, taksime gidiyordum, hava yağışlıydı ve Fatih Kadir has üniversitesi önüne geldim, yağıştan dolayı epey ıslanmıştım ve kaldırımın üzerine çıkıp motoru bırakıp bir yere sığınarak yağmurun dinmesini bekleyecektim, fakat kaldırım zaten küçük olmasına rağmen bir de üzerinde hala ne olduğunu çözemediğim bi direk vardı ve direğin yanından düşük hızlada olsa geçilmeyecek kadar dar kaldırım mesafesi vardı, vitesi boşa attım ve direğin yanından ayaklarım ile motoru ittirerek geçmek istedim, o esnada direğin alt kısmından çıkan kablolar vardı ve ayağımı elektrik çarptı o panik ile yola doğru sağ elimle düşmemek için direği tutmak istedim ve elimide elektrik çarpınca dengemi kaybederek yola doğru düşerken bi şekilde ayağımı motordan atarak kaldırım üzerinde kaldım ve motosiklet yola, yan şekilde düştü, motorun düşme esnasında arkadan gelen yarım kamyonet motorun çantasını sıyırıp rüzgarlık camına vurdu ve rüzgarlık kırıldı, ön far tırnakları kırıldı, far aşağı doğru eğildi, kamyon sürücüsü araçtan indi bişeyin varmı dedi ve iyi olduğumu söyledikten sonra devam etti, motoru kaldırdım 20 mt ilerideki taksi durağındaki bi abimiz beni çağırdı çay ikram etti, elektrik arızayı arayarak durumu bildirdim gelen arkadaşlar kaçağı kontrol edip direğin bizimle alakası yok bişe yapamayız bu direk baz istasyonu dediler ve Turkcell e ait olduğunu söylediler, en yakın karakola giderek durumu anlattım sağolsun polis abim içeride sigara içiyordu ve beni pekde takmadan dinledi, direğin baz istasyonu olduğunu ve turkcele ait olduğunu kaza geçirdiğimi elektrik çarptığını söyledikten sonra verdiği cevap; ne yapalım turkceli ara oldu ve oradan ayrıldım, yolda trafik polisi gördüm durumu anlattım bizim yapacak bişeyimiz yok dedi. Daha sonra turkcele kaza fotoğraflarını ve durumu anlatarak mail attım ve olay yerini inceleyeceklerini söylediler , bir hafta sonra gelen cevap bizim orada baz istasyonumuz yok oldu, ulan ne direkmiş arkadaş dedim ve bu takip işleri bize göre değil diyerek işin peşini bıraktım, motor masrafı 400 tl de girdi tabi. İşin kötüsü oradan bi çocukta geçebilirdi veya bi vatandaş. Nerede yanlış yaptım yada siz olsaydınız ne yapardınız ?
    Cana geleceğine mala gelsin. Ama sen o direğin yanına bırakma. Bir kontrol kalemi ve kamerayla tespit et, suç duyurusunda bulun. Hatta bütün TV kanallarına söyle. Birinden biri gelir röportaj yapar.

Motosikleti
    R25
    Alıntı GezeGeze adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ta ilk başta trafik polisini çağırıp kaza tutanağı tutturmalıydınız; "Zararım var, ödensin." diye ...

Motosikleti de düştüğü yerden kaldırmayacaktınız...

Şimdi ise Aziz Nesin hikayelerine dönmüş ... Geçmiş olsun...

Bundan sonrası için artık, hayırlısı olsun ...
    En mantıklısı öyle yapmaktı aklıma gelmedi fakat yapsaydım suçlu ben olurdum, motosikletin kaldırım üstünde ne işi var derlerdi

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS
    Alıntı Tvs01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    En mantıklısı öyle yapmaktı aklıma gelmedi fakat yapsaydım suçlu ben olurdum, motosikletin kaldırım üstünde ne işi var derlerdi
    Motor orda kalsaydı
    Bilirkişi raporu alsaydın
    Adliye ye gidip şikayetçi olsaydın
    Şu anki durumun daha farklı olabilirdi

Dua etti ölmemişsin kaderinde yaşamak varmış
    Allah a şükret

Allah a emanet ol geçmiş olsun

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)