80 km ile kaza yaptim 20 metre suruklendim
Reklamlar
-
Arkadaşlar herkeze merhaba öncelikle suan bunlari okmeydani hastanesinden yaziyorum 24.01.2017 tarihinde saat 11.30 suları e devlet almak icin yola koyuldum normalde Gaziosmanpaşa da oturuyorum ama orasinin sirasi cok olur diye Alibeyköy e gitmek istedim iyi guzel yola ciktim su deposu yolundan Alibeyköy e bağlanırken bi dumduz yol var hafriyat kamyonları yolla camur dökmüş ustune su mu desem artik bilemiyorum nedir ne değildir kaygan bi şey gidiyorum hizim 80 felan araba solliycam sonra motor kafa salliyor bi sag bi sol aklim gitti ama cok gec yerdeyim 20 metre suruklendim motor bi arabaya vurmus 3000 tl masraf cikarmis ben ise tum ekipmanlarim vardi motot botum haric keske alsaydm diyorum keşke ayagim motorun altında kaldi 20 metre suruklendi ne mi oldu 3 yerinden kırıldı diger yerlerimde hic bi cizik felan yok sadece ayağıma oldu olan ve ameliyat olmam lazim platin takilicak sira bekliyorum hala benim ogrenmek istedgim su video kaydim var kask kameram evde suanda ben dava acabilirmiyim sonucda durduk yere ayagim kirildi ne guzel ilk isime basliycaltim bana e devlet getir demişlerdi onami yanayim 3 ay yuruyemecegimemi yoksa motorun masraflarına mi yanayim kafam allak bullak bazi yerlerini sacma sapan yazdim kusura bakmayın birazdan resim eklemeye calisicam cevap veren arkadaşlara cok teşekkürler
Reklamlar
-
-
-
kardeşim geçmiş olsun kime dava açacaksın ?
-
-
Hocam çok geçmiş olsun vardır her şerde bir hayır tez zamanda sağlığınıza kavuşmanız dileğiyle.
-
Dostum geçmiş olsun. 50 gün önce kırdım ayak bileğimi 1 ay kadar daha raporluyum. Şuan seni en iyi ben anlırım, daha dün cıktı alçı yürüyemiyorum. Fazla kafana takma ameliyatı çok basit bi ameliyat. Tekrar geçmiş olsun.
Sana yapıcağım iyilik bana adres ver koltuk değneklerimi yolliyim sana boşuna evde duracağına elin ayağın olur boşa parçalanma.
-
Alonedark93 adlı üyeden alıntı
Dostum geçmiş olsun. 50 gün önce kırdım ayak bileğimi 1 ay kadar daha raporluyum. Şuan seni en iyi ben anlırım, daha dün cıktı alçı yürüyemiyorum. Fazla kafana takma ameliyatı çok basit bi ameliyat. Tekrar geçmiş olsun.
Sana yapıcağım iyilik bana adres ver koltuk değneklerimi yolliyim sana boşuna evde duracağına elin ayağın olur boşa parçalanma.
Senin gibi insanlar hala var bu memlekette.Belki o arkadaşın yerinde ben de olabilirdim.Allah razı olsun senden ve senin gibi vatandaşlarımızdan.Bu arada ikinize de geçmiş olsun tekrar...
-
Alonedark93 adlı üyeden alıntı
Sağolasın hocam daha önceden ayağımı kırdığım dan koltuk deyneklerim hazir evde beni bekliyor yinede dusuncen icin cok cok teşekkürler
-
Gassal adlı üyeden alıntı
Senin gibi insanlar hala var bu memlekette.Belki o arkadaşın yerinde ben de olabilirdim.Allah razı olsun senden ve senin gibi vatandaşlarımızdan.Bu arada ikinize de geçmiş olsun tekrar...
Teşekkür ederim. Allah senden de razı olsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:06 ----------
ceyhun383 adlı üyeden alıntı
Sağolasın hocam daha önceden ayağımı kırdığım dan koltuk deyneklerim hazir evde beni bekliyor yinede dusuncen icin cok cok teşekkürler
Aklına takılanı sor kardeşim taze taze cevaplarım. Ameliyattan sonra evde kadın programlarına bi dalıyosun 3 ay geçiyor takma kafana. hadi geçmiş olsun tekrardan.
-
Geçmiş olsun.
Yola çamur döken kamyonlar belediyeye mi ait sirkete mi ait vs gibi konuları bilip onların çamur döktüğünü ve dökülen o çamur yüzünden kaza yaptığını ispatlayabilirsen dava açabilirsin ama bilmiyorsan ve kanıtın yoksa dava işi zor. Kasko olmadan herhangi bir yerden zarar tazmin edemezsin.
Tekrar geçmiş olsun.
-
geçmiş olsun olan olmuş
burada hata biraz da sende böyle bir yol olduğunu gördün yavaşlaman gerekirdi
-
Eğer motorunda kış lastiği yoksa sana bile dava açabilirler... hiç uğraşma iyileşmeye çalış bu da bize ders olsun. Ekipmansız asla motora binmeyin.
-
Doğrul, eğril ama EĞİLME
-
Ceyhun geçmiş olsun kardeşim bizim bu alt taraftaki yol değil mi ? geçen benimde başıma geldi orada düştüm az daha inşaatların harfiyat kamyonlarından yere dökülen pislikler yağışta ıslandımı buz gibi kaygan oluyorlar malesef çok büyük geçmiş olsun çok üzüldüm adına :/
-
-
Mersin İl Temsilcisi
Kamera kaydı bulun, camurun hafriyat kamyonlarindan döküldüğüne dair.
Üstüne de kendi kaza kaydinizi bulun.
Calismadiginiz için ucdetsiz avukatta verirler.
Yahu hani bir avukat vardı geçen burada, ücretsiz yardımcı olurum dedi bir kaç gün öncesinde? Onu bul ve ona sor...
-
Geçmiş olsun, bende aynı nedenden dolayı 1,5 ay önce düşmüştüm.Neyse ki yavaştım ucuz atlattım.
Bol bol dinlen, vücudu ne kadar dinlendirirsen o kadar erken toparlarsin.C vitamini ağırlıklı beslen.Şalgam iç bol bol vücudun daha erken toplamasına yardımcı olursun.
-
Geçmiş olsun ALLAH acil şifalar versin.
https://www.youtube.com/watch?v=4R38-vqpBB0
-
Büyük geçmiş olsun.
Tez zamanda ayağa kalkman dileğimle.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)