Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
5. sayfa BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu

80 km ile kaza yaptim 20 metre suruklendim

Motovento
    REKLAM ALANI
    YasinC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motor kullanmayı bu kazandan dolayı kendin mi bıraktın yoksa ailen mi istedi ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Geçmiş olsun. Acil şifalar.

Videoda esas görmek isteyeceğimiz yer kesilmiş mi? Keşke kesinti olmadan gri arabanın arkasından itibaren akan bir kayıt görebilseydik.

Televizyoncular da otomatik laflarını kullanmışlar: Aşırı hız. Adamlara göre her şeyin açıklaması bu.
    crxforever bunu beğendi.

Motosikleti
    Gsx-R 1000(gixxer k9)
    Alıntı zaferce adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun. Acil şifalar.

Videoda esas görmek isteyeceğimiz yer kesilmiş mi? Keşke kesinti olmadan gri arabanın arkasından itibaren akan bir kayıt görebilseydik.

Televizyoncular da otomatik laflarını kullanmışlar: Aşırı hız. Adamlara göre her şeyin açıklaması bu.
    https://m.youtube.com/watch?v=IlBEsH7mqsw"+width%3D320+height%3D288+type %3Dapplication%2Fx-mplayer2+controller%3D"true"+loop%3D"0"+transparen tstart%3D"1"+autostart%3D"false">
    3.sayfada şöyle paylaşmış arkadaş,kazadan öncesi.

ceyhun383 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ESKİ bajaj discover 125 YENİ HONDA CB125E
    Alıntı YasinC adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motor kullanmayı bu kazandan dolayı kendin mi bıraktın yoksa ailen mi istedi ?
    ailem istedi ama ilerde bartına taşınıcaz ozaman alıcam :D bu sevda bırakılmaz istanbuldada motor sürülmez !
    www.ceyhunöcal.com.tr

ernaltnts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda pcx
    Ceyhun kardeşim öncelikle çok geçmiş olsun. Dün Haber sitesinde gördüm düşüş videonu, düşüşüne çok üzüldüm ama verdiğin tepkilere de gülmeden edemedim evin içinde baya baya sesli güldüm😁seni şuan burada gördüğüm için çok mutlu oldum çünkü senden helallik dileme imkanım oldu bu sayede. Bana hakkını helal et kardeşim tekrardan geçmiş olsun.

Alıntı Alonedark93 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    https://m.youtube.com/watch?v=IlBEsH7mqsw"+width%3D320+height%3D288+type %3Dapplication%2Fx-mplayer2+controller%3D"true"+loop%3D"0"+transparen tstart%3D"1"+autostart%3D"false">
    3.sayfada şöyle paylaşmış arkadaş,kazadan öncesi.
    Aynısı bu. 80 yazısı çıktığında motor arabanın hayli gerisinde. 80 yazısı gidince, motor sağ çapraza gelmiş oluyor. Kontrol kaybına sebep olan şeyi göremiyoruz.

Motosikleti
    Alıntı zaferce adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynısı bu. 80 yazısı çıktığında motor arabanın hayli gerisinde. 80 yazısı gidince, motor sağ çapraza gelmiş oluyor. Kontrol kaybına sebep olan şeyi göremiyoruz.
    orjinal hali duruyor bekleyin atayım bıraz zaman alıcak
    zaferce ve GezeGeze bunu beğendiler.
    www.ceyhunöcal.com.tr

Motosikleti
    Gsx-R 1000(gixxer k9)
    Alıntı ceyhun383 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    orjinal hali duruyor bekleyin atayım bıraz zaman alıcak
    Lastik markasınıda paylaşırmısın merak ettim?

Motosikleti
    Alıntı Alonedark93 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Lastik markasınıda paylaşırmısın merak ettim?
    anlas marka lastik ama cidden cok guzel tutuyordu kesinlikle lastiğimi kötülemiyorum hiçbi zaman kaymadı fren mesafesı olarak cok iyiydi ama kış ayındayız kışlık lastik gerekliydı ben takmamıştım hem ondan hemde yerdekı pıslıkten dustum orjınal halını yukleyınce gorursunuz zaten boş beleşe dusuyorum duz yolda

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:18 ----------

Orjinal hali ; Link http://xn--ceyhuncal-57a.com/izle.mp4

peruwasa12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Her gün ve bugunde kullandığım yol burası tırstım izleyince bi an :D

okanbagiscan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben ultra acemi biri olarak bir sorum olacak.Videonun başındaki bu sağ sol hareketinin sebebi ne.Kameradan kaynaklanan birşeymi yoksa lastik ısıtıyormuşçasına yapılan bir hareketmi.

Motosikleti
    CG125 ES
    Çok çok geçmiş olsun hocam Allah acil şifalar versin. Bu kamyonlara diyecek bir şey bulamıyorum arkalarından su döke döke gidiyorlar kimsenin umrunda değil. Aynı sebeple ben kaza yaptım okuluma giderken beton mikserinin yolun karşısındaki beton fabrikasına girmek istemesiyle önüme kırması sonucu 60 km/s gibi bir hızla beton mikserine geçirdim adam ne bir sinyal verdi ne aynasına baktı düz giderken birden önüme kırdı frenlere asıldım fakat zemin beton kamyonlarından dökülen sular yüzünden bembeyazdı fren neredeyse hiçbir işe yaramadı motorun ön taraf paramparça oldu şasi hasar aldı benim sağ bacağımda büyük çapta açık yaralar ve ödem oluştu 2 hafta bacağım komple mosmordu koltuk değneğiyle yürüdüm ne zorluklar çektim kafamı da vurmuşum ls2 ff351 kask ön alın tarafından çatladı Allah'a şükür beni korudu montum vardı gövdemde herhangi bir hasar oluşmadı ama ahh keşke dizliklerimi taksaydım belki bacağımdan çok daha hafif yaralanacaktım bu kazalar hep bir ders işte hocam Allah'a şükür sen de daha ağır hasar almamışsın bu ülkede motosiklet sürmek 1000 kat daha fazla dikkat gerektiriyor.

Geçmiş olsun Allah şifa versin kardeşim.

Bu forumda güzel insanlar var Allah hepimizi korusun.

Motosikleti
    pulsar 200ns
    Cok gecmiş olsun pantolonun bile varmış insan 300 500 1000 tl verip bir bot almak istemiyor hem alıcam hem ayagımı terleticem diye 300 500tlye saglam ayak alamıyoruz bide bunun psikolojik tarafı var malesef abimde 90civarı hızlarda giderken yolu kazmıslar ustune adam gibi asfalt dökmemişler ne duba koymuslar ne bişey girmiş ona kontrolünü kaybetmiş düşmüş neyseki motorla sürüklenmemiş cizigi bile yoktu sen biraz saha sanssızmıssın inşallah atlatırsın

Motosikleti
    Yeşil Kubazaki CR1
    Çıkaracağımız dersler arkadaşlar:

1) Motosikletin üzerindeyken, olduğunuz yerde, belki arkadaşlarınızın da yardımıyla, kontrollü bir şekilde motosikletinizi yan yatırın; sırayla her iki yana da. Ayağınız, bacağınız sıkışıyor mu bi bakınız...

2) Ekipmansız binmeyin. Motosiklet çizmesi için 10 lira 20 kenara para biriktirmeye başlayınız. Baharın binmeye başladığınızda motosiklet çizmeleri için 400-500 TL birikmiş olsun... Diğer türlü, birden 500 lira çizmeye vermek insana çok geldiğinden, ihmal ediliyor maalesef...

3) Düz yol deyip geçmeyiniz... Güvenli, sakin sürüş üzerine makaleler okuyunuz...

Dr. Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R 25
    Hocam çok çok geçmiş olsun. Bizi gelişmelerden haberdar edersen seviniriz. Dualarımız seninle.

Yanlış görmüş olabilirim ama o sağa sola hareketlenmeler sebebiyle düşüş başlıyor sanırım sürüş tarzı önemli çok çok geçmiş olsun

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    değerli kardeşim çok geçmiş olsun..kaza yaptığın gün galiba aynı saatlerde bende ordan geçtim..farkındamısın bilmiyorum ama gizli buzlanma vardı...ışıkların az gerisinde 3 araç birbirine girdi beton firmasının önünde..2 arac ve kargo minibüsü...bir ara kazayı görünce yerde de buzu görünce (kuru soğuk hava aracdan görülemez ama motorcular illaki farkeder) bi ara motordan inip elimle götürdüm motoru..çünkü hem kaza vardı hemde solumdan araclar geçiyordu kayar düşersem arac altına girerim diye korktum elimle götürdüm ışıklara kadar...bir günsonrası o caddeden korkup ışıklardan ilk sağa girip oradan ilerledim Alibeyköy çarşıya doğru... ..orası da fenaydı..bildiğin buzlanma vardı yolda ..yer parlıyordu...senin agresif sürüşünde etkili oldu belki ...yani normal kuru zemindeymişsin gibi köklüyorsun...motor da biraz agresif ve güvensiz..lastiklerin orjinalse düşmen kaçınılmaz...

senden 2-3 gün önce de ben düştüm..motor sağa yattı bende üzerinde sürüklendim..sol aynayı kırdım sadece...bayağı 6-7 metre kaydık motorla birlikte...atlattık diyelim...koruma demirleri ve çanta sayesinde bişey olmadı..birde hafif kar vardı...

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:48 ----------

biraz da gidon yamuldu...şansıma da yedek sol aynam vardı ybr uzun sap...kazadan kırıksız çıkıksız kurtulmak benim için büyük bir şans...

Abi Büyük Geçmiş Olsun Cidden Üzüldüm Umarım İşine Başlar Motoru Tamir Ettirir En Önce Ayağın İyleşir İnşallah.

a.payza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache RTR 150 (yeni kasa) Yeşil Renk
    Alıntı ceyhun383 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar herkeze merhaba öncelikle suan bunlari okmeydani hastanesinden yaziyorum 24.01.2017 tarihinde saat 11.30 suları e devlet almak icin yola koyuldum normalde Gaziosmanpaşa da oturuyorum ama orasinin sirasi cok olur diye Alibeyköy e gitmek istedim iyi guzel yola ciktim su deposu yolundan Alibeyköy e bağlanırken bi dumduz yol var hafriyat kamyonları yolla camur dökmüş ustune su mu desem artik bilemiyorum nedir ne değildir kaygan bi şey gidiyorum hizim 80 felan araba solliycam sonra motor kafa salliyor bi sag bi sol aklim gitti ama cok gec yerdeyim 20 metre suruklendim motor bi arabaya vurmus 3000 tl masraf cikarmis ben ise tum ekipmanlarim vardi motot botum haric keske alsaydm diyorum keşke ayagim motorun altında kaldi 20 metre suruklendi ne mi oldu 3 yerinden kırıldı diger yerlerimde hic bi cizik felan yok sadece ayağıma oldu olan ve ameliyat olmam lazim platin takilicak sira bekliyorum hala benim ogrenmek istedgim su video kaydim var kask kameram evde suanda ben dava acabilirmiyim sonucda durduk yere ayagim kirildi ne guzel ilk isime basliycaltim bana e devlet getir demişlerdi onami yanayim 3 ay yuruyemecegimemi yoksa motorun masraflarına mi yanayim kafam allak bullak bazi yerlerini sacma sapan yazdim kusura bakmayın birazdan resim eklemeye calisicam cevap veren arkadaşlara cok teşekkürler
    Allah beterinden saklamış.
    İzlerken içim cız etti. İnsan izlerken kendine "ben olsam ne yapardım acaba?" diye soramadan edemiyor
    Hakikaten de kaza anında öyle motordan kendini atmak ve sürüklenmekten sakınmak zor.
    Scooter kullananlar başka tabi ama bu tarz motosikletlerde hele de arka topcase çantanız varsa o iş biraz zor mecbur beraber sürükleniyorsunuz... Ha arkada şayet artçı yolcunuz varsa o fırlar gider ama siz motosikletle beraber sürüklenirsiniz
    Her motosiklet sınıfının kendine göre sürüş tarzı aerodinamiği vardır ve kaza anında hesap kitap işi zordur
    Vel hasıl-ı kelam tedbiri al takdir Allah'ındır. Sadaka vermek de belayı def ettiği gibi kesin takdir edilmiş başa gelecek musibetin de zararını azaltır

Tekrar geçmiş olsun
    Hepiniz kalın sağlıcakla
    Allah’ım yolculuk boyunca arkadaşımız sensin. Bizi emniyet içerisinde evimize geri çevir. Allah’ım bize mesafeleri kısalt, yolculuğumuzu kolay kıl. Allah’ım yolculuğun sıkıntılarından, zorluklarından ve kötülüklerinden de sana sığınırım. Amin

REKLAM ALANI
5. sayfa BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)