Öncelikle çok geçmiş olsun :( videoyu izledim içim acıdı. Mayıs ayında kardeşim de 40 km ile kaza yaptı bir taksinin sinyalsiz bir anda sokağa girmesi yüzünden kardeşimde de eldiven vasat ve ayakkabı yokmuş. Sonuç el bileği ve ayak bileği parçalı kırık el mikrocerrahi ile ameliyat oldu ve 2 şer platin takıldı. 3 ay iş güç yapamadı bir de sağ taraf olunca ikisi de iki kat zor oldu her şey.
Biliyorum çok rahat eldivensiz ve spor ayakkabı ile motor kullanmak ama Lütfen Full Ekipman giyerek motor sürün !
Kardeşime babam her hafta bir koca tencere kelle paça işkembe ne varsa hepsini kaynatarak çorba yaptı ve günde en az 3 koca kase içirdik inanın ki çok büyük faydası var kemiklerin yenilenmesi için tavsiye ederim mutlaka bir yerlerden iyi bir çorba alıp için ya da birine aldırıp kaynattırın.
Tekrardan çok geçmiş olsun Allah daha beterlerinden korumuş olsun inşallah. Verilmiş sadakanız varmış bununla atlatmışsınız. Acil Şifalar dilerim
Don't believe me, just watch . .
geçmiş olsun. O yolda o zeminde keşke daha yavaş gitseydiniz. Umarım biran önce iyilesirsiniz.
Geçmiş olsun kaza geliyorum demez ne zaman ne olacağı hiç belli değil bizim yapmamız gereken en büyük şeylerden birisi de ekipmanımızı giymek ve evde bekleyenimizin olduğunu düşünerek sürmek.
Geçmiş olsun. Bu akşam fox haberde izledim sizdiniz sanırım. Çok talihsiz bir kaza olmuş. Umarım kısa sürede iyileşirsiniz
https://www.youtube.com/watch?v=CIet7EIy90o Geçmiş olsun . Videodaki siz misiniz ?
Geçmiş olsun.Hiç değilse tecrübe kazandın.Bu tip ayak kırıkları iyileşmesi biraz acılı olur.Ayağındaki şişiklik belli bir süre kalabilir.Fizik tedavine çok dikkat etmen gerekli.Bende GOP,Alibeyköy,Kağıthane taraflarını iyi bilirim.Oralardan çok geçmişliğim vardır.Her yer inşaat yapılıyor.Şehir sürekli tozlu.Zaten yolların kaliteside belli.Yollarda hep parıldıyan yama kenarları görürsünüz.Bu kenarlar ıslandımı veya nemlendimi sabun gibi kayar.Yollar her zaman çukurlarla doludur.Çok dikkatli olmak gerekli.Bende bu sorumsuz belediyeler,işçiler yüzünden çok kaza geçirdim.Ama ucuz atlattım.Zarar hep cebime yansıdı.Motosikletim paramparça oldu.Ben topladım tekrar oldu.Ama kimse sorumluluk almıyor.Kendinize dikkat edin.Ölürseniz kimsenin umrunda olmaz.Kimse üstlenmez.
Kardeşim çok geçmiş olsun,aman dikkat et bildiğin yolda olsa hele hele kış vakti,ekstra dikkat,hızını azalt,yolun durumuna göre fren dozajlaması yaparak yolun kaygan vs.manevra kabiliyetini gör.
Sağlıcakla..
hocam çok geçmiş olsun, bok yere gereksiz bir kaza yapmışsın. suç sende değil, istanbulu yöneten belediyecilik anlayışında tekrar geçmiş olsun acil şifalar.
her gün işe gidip gelirken kullandığım yol. gece dönüşler daha berbat oluyor. her gece vıcık çamur ve buz gibi asfaltta kayıp düşmemek için mirket gibi dimdik sürüyorum motoru. çok şükür bugüne kadar bir şey olmadı. Bahsettiğim Kısım
Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.
Geçmiş olsun acil şifalar dilerim
dün akşam bende izledim dedim kendi kendime;forumda düşen bir eleman vardı bu olmasın acaba
Şimdi Fox TV de videon yayınlandı. Geçmiş olsun tekrardan
ceyhun383'ün verdiği linki tekrar vermek gerekirse: https://www.youtube.com/watch?v=IlBEsH7mqsw
Tekrar geçmiş olsun...
Yalnız, videoyu izleyince insan düşünmeden edemiyor... bu motosikletli bi arkadaşta denemiştim ve bana kafası çok sallanıyor gibi gelmişti; düşük hızlarda bile...
Bu kaza tank slapper kazası değil mi arkadaşlar? Normalde gidonun bu şekilde sallanması ancak yüksek hızlarda olabilmesi gerekir.
80 km/h gibi düşük hızlarda tank slapper olması motosikletin bir kusrundan olabilir mi?
Dediğim gibi bu modeli bi arkadaşta denemiştim ve bana hiç güvenli gelmemişti. Kafası çok kolay sağa sola sallanıyor gibi geliyordu; güven vermiyordu... Yani gidon hiç "ağır" değildi ...
Tecrübeli arkadaşlar, videoyla beraber kazanın oluşunu da görmemizle beraber, böyle bir gidon sallanışını ve motosikletin kontrolden çıkışını teknik olarak açıklarlarsa makbule geçerdi...
çok geçmiş olsun... ölmemiş olmanız herşeyin üstünde... sağlıklı uzun yaşayın...
Merhaba öncelikle biliyosunuzki motosiklet yatarak döner bende sağa geçiçektim hızlı bı sekılde yatırdım ama yol kaygan oldugundan arka teker yola tutunamadı ılk arka kaydı sonra ön teker bıraktı sonra depo tokatlamaya gırdı sonrası ise yerlerdeyım ne ara dustum ne ara suruklendım farkında bıle değildim kazanın şokuyla motorda sorun yoktu yani merak etmeyın
www.ceyhunöcal.com.tr
kardesim gecmis olsun valla mynette izledim kesin bizim sitede de vardir dedim bi baktim varmis.ben de buna benzer bi yolda dustum ama hizim cok dusuktu 10-20 km hizla gazi ani acip buzlanma dolayisiyla yan yatirdim ama motor koruma demiri vardi ayagim motosikletin altinda kalmasina ramen bisey olmadi koruma demiri sadece motor korumuyormus ayagimizida koruyormus bunu ogrendim.
bide bilen biri motorun neden kafa salladigini anlatabilirmi ben kendi bilerek yapiyo sandim ilk izledigimde.
ikincisi bu tarz yollarda sag sol fazla yapmamak gazi ani acip kapatmamak lazim videonun basinda bu cok yapilmis.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)