Çok geçmiş olsun.Allah beterinden korusun...
Çok geçmiş olsun.Allah beterinden korusun...
Büyük geçmiş olsun.
Yaşadığınız olay koruma ekipmanlarının ne kadar önemli olduğunu kanıtlar nitelikte.
Keşke ayağınızda bir motosiklet çizmesi de olsaydı.
Saygılarımla.
Tecrübe, limitlerini bilmektir.
Çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
çok geçmiş olsun. bu aylarda buzlanma çok oluyor. İstanbul gibi inşaatları bitmeyen bir yerde fazladan dikkat etmek lazım.
dostum çok geçmiş olsun ama tek bişey sorucam kırıgın açık kırıkmı
Sonunda eve geldik millet videoyu youtube ye yukledim kaza anini izlemek icin ayrica ayağıma ömürlük platin takıldı ve ustune alci yapıldı bakalim insallah 2 3 ayda toplarlariz
videoyu izledim, tekrardan geçmiş olsun..
benzerini yaşadım ama ben yayalara bir şey olmasın diye motoru bırakmamıştım.
1- dizlik
2- koruma demiri ( rahmetli babam motoru aldığı an koruma demirsiz motorun kontağını çevirmezdi )
3- motordan ayrılmanız lazımdı..
bu tip durumda motoru ayaklarınız ve elle itip ayrılın..
inşaallah tekrarı olamz ama okuyan olursa bişlgi amaçlı olsun diye yazdım..
yapabileceğimiz bir şey olursa haberimiz olsun
mesajları okumadım; ama şöyle yap. derhal kaza mahalline bi tanıdığını yolla, baksın bakalım civarlarda "çalışma vardır" yok bilmem "yolda kırıntı döküntü olabilir" ya da hız limiti gösterir bir uyarı/levha var mı? yoksa aç dava; varsa başa gelen çekilir.
Kardeşim milliyette gördüm şimdi videolu haber paylaşılmış. Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. Eğer haklı olduğunu düşünüyorsan peşini bırakma bunun. Senden iyi bilemez kimse orda ne olduğunu...
Tekrar çok geçmiş olsun kardeşim.
yürekçe doğru bir noktaya değinmiş, keşke motordan atlayabilseydin. Olan olmuş bir kere tabii.
İşi takip etmek istiyorsan bir avukat ile görüşmeni tavsiye ederim.
Analogue at birth, digital by design. The fat on my body is the designer and the brain is trying to be the coder.
Bir an önce sağlığına kavuşman dileklerimle, geçmiş olsun.
http://www.mynet.com/haber/guncel/istanbuldaki-motosiklet-kazasi-kask-kamerasinda-2863395-1
Adamın dibi yaaaa!
O sen miydin?
Hakkatten çok ucuz atlatmışsın, daha önce ne iyilik yaptıysan aynısından bi daha yap, elinde fazladan kredi bulunsun, başına gelecekleri def eder.
Kardeşim geçmiş olsun da o videonun altında ki tagler ne öyle? Ne bulduysan yazmışsınSen iyisin diye gülüyorum kusuruma bakma
Geçmiş olsun, en kısa zamanda sağlığına kavuşursun inşallah
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)