Honda Spacy hakkında bilgi.
Reklamlar
-
Honda Spacy almak istiyorum. Bu motor hakkında bilgisi olanlara sormak istediğim sorular. Yakıtı , yedek parça bulunması ve fiyatı , servis fiyatları , son hızı , kalkış hızı ve uzun yol . Yakınımda bu motordan kullanan olmadığı için konu açmak zorunda kaldım yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Reklamlar
-
Kusursuz bir ticari motordur. Motorunun gücü, yol tutuşu, süspansiyonu falan herşeyi ideal. Uzun yola gidilecek motor değil. 90 km son hızla yol bitmez. Ticari kullanımı çok olduğundan trafik sigortası da yüksek çıkabilir.
-
Güzel motor. 2 yıldır üstünde çalıştığım bi motor. Hiç yakıt hesaplamadım. Sıfır alırsan seni bile gömer. Bakımı çok çok kolay, parça tonla ve ucuz. Enjeksiyonlu motor tek marş. Şirket motoruyla(spacy) İstanbul'dan Tekirdağ'a gittim motor bakmaya uzun yol yoruyor haliyle. Son hız 90-100 ama limitör filan yok rampa aşağı görüp abanmamak lazım,yoğun bi şirkete paket için alacaksanız spacydan iyisi yok ama 30 binden sonra şirkette kullnılanlar motor iner garanti veriyorum buna. Ama şahıs olupda 100bin kullanan arkadasım var oda bozulsada motor alsam diyor.
Saygılar..
-
Spacy Alpha'yı 6 ay önce sıfır aldım. Bir motosiklet ancak bu kadar güzel olabilir. Kuvvetlendirilmiş hava soğutmalı motoru sayesinde akranlarına göre daha seri bir motosiklettir.
Alpha'da start-stop özelliği var. Dolayısıyla marş motoru yok. (PCX'teki sistem) İlk hareketi (marş) alternatör sağlıyor.
-
-
Mr.Yldrmdmr adlı üyeden alıntı
Su taşımacılığı yapacak olan bir arkadaşıma motosiklet bakıyorduk. Gaziantep'de bir ustanın yanına gittik anlattık durumu. Biz bir tane çinli scooter bulmuştuk 2.000 TL'ye. Usta bize aynen şöyle söyledi "Bakın şurada ki hurda olmaya yüz tutmuş honda spacy varya heh işte o motor bu çinliden 3 tane daha eskitir 2.000 TL verip paranızı çöpe atacağınıza 2.600'e bırakırım size spacyi " demişti.
Motosikletin yanına gittiğimizde sağ arka demiri çökmüş ve kırılmış hali hazırda 3 5 yerinde kırıklar sağında solunda çizikler vardı ve km saati 80.000'deydi. Abi 80.000 km biz direk arkadaşla böyle olduk
2013 2014 Bir araba alırken bile 80.000 dedin mi çok km yapmış derler ama honda spacy hala ayakta, hurda dahi olsa para ediyor ve bakımları yapıldığı takdirde yine gider.
Diyeceğim o ki spacy zorlu şartların motosikleti. 0 km aldın mı ömür boyu binebilirsin taşımacılık içinse km'lerce seni sorunsuz götürür.
Dipnot; Arkadaşıma yamaha cygnus l aldık, bende de hero dash vx var. Honda çok pahalı be abi
Hero Dash'de hoşuma gitti özelden konuşabilir miyiz bu motor hakkında ?
Bu arada yorumlarınız için teşekkürler. Taşımacılık için falan değil okula gidip gelmek için alacağım ve tatillerde evime gitmek için uzun yol yapmak zorunda kalacağım. Durum bu. Bulunduğum yerde de yokuşlar çok olduğu için Honda Spacy baktım güçtü cidden güçlü.
-
suzuki adress niye almıyorsun daha güçlü az yakıyor
-
ErayEge adlı üyeden alıntı
Hero Dash'de hoşuma gitti özelden konuşabilir miyiz bu motor hakkında ?
Bu arada yorumlarınız için teşekkürler. Taşımacılık için falan değil okula gidip gelmek için alacağım ve tatillerde evime gitmek için uzun yol yapmak zorunda kalacağım. Durum bu. Bulunduğum yerde de yokuşlar çok olduğu için Honda Spacy baktım güçtü cidden güçlü.
Hocam tabi ki konuşabiliriz sorun değil. Fakat baştan söylemek gerekirse ben daha motosikleti teslim almadım. Hala acentede yatıyor garibim
Hacı sen okula gidecekmişsin eve sağa sola gideceksin anlaşılan genç bir arkadaşımızsın. O zaman ne bakıyorsun hondanın karga burunlu tipsiz spacysine?
He tamam dediklerimin arkasındayım sağlam motor vur dağa bayıra bana mısın demez. Fakat abi ben öyle motosikletim olsa okula gitmem doğrusu.
Senin yerinde olsam hero dash'i bir düşünürdüm. Ciddi anlamda ufak ama çok güzel detayları var. Kağıt üzerinden istediğini anlatabilirim yada merak ettiklerini söylerim fakat daha binme tecrübem olmadı. Yokuş filan diyorsun bir bilgim olmadığı için yorum yapamam.
Bence bir düşün 6.500 TL'ye ömürlük fakat tipsiz satışı kolay spacy'i mi ?
Yoksa 5.000 TL'ye 5 yıl garanti tiri tipi yerinde 2.el piyasası şuan için kötü (gelecekte ne olur bilinmez) bir Hero Dash VX'mi?
-
Hero Dash VX hoş ama Honda Spacy Alpha da fena değil gibi çok kararsızım çok...
-
Biz lisedeyken bir arkadaşımda vardı. Yeni almış daha ilk gün bir geldi spacy. Bizde okul kantinine ekmek getiren esnaf zannettik doğrusu "Esnafa bak len kask takıyooo aaa" filan demiştik. Hocam planlarını iyi belirle. Eğer al sat yapacaksan uzun süre binmeyeceksen heroyu düşünme bile. Hondanın hurdası para eder heronun sağlamı para etmez. İş sende bitiyor. Eğer sürekli tek motosiklet üzerinde uslu akıllı tek kişi git gel yapıcaksan ve yıllarca biniceksen de hondayı tavsiye ederim ama heroda da 5 yıl garanti var tir tip yerinde kombine freni var 12 ay taksite girebilirsin
Senin işin zor hacii Allah yardımcın olsun
-
Mr.Yldrmdmr adlı üyeden alıntı
Biz lisedeyken bir arkadaşımda vardı. Yeni almış daha ilk gün bir geldi spacy. Bizde okul kantinine ekmek getiren esnaf zannettik doğrusu "Esnafa bak len kask takıyooo aaa" filan demiştik. Hocam planlarını iyi belirle. Eğer al sat yapacaksan uzun süre binmeyeceksen heroyu düşünme bile. Hondanın hurdası para eder heronun sağlamı para etmez. İş sende bitiyor. Eğer sürekli tek motosiklet üzerinde uslu akıllı tek kişi git gel yapıcaksan ve yıllarca biniceksen de hondayı tavsiye ederim ama heroda da 5 yıl garanti var tir tip yerinde kombine freni var 12 ay taksite girebilirsin
Senin işin zor hacii Allah yardımcın olsun
Cidden işim zor çok zor ben alıp uzun süre kullanıcam Hero ile uzun yol sıkıntı olabilir incelemesini izlediğimde adam 85 yapabildi son hız olarak.Honda Spacy Alpha ise 100 falan sanırım 15 km/h fark az bir şey değil...
-
ErayEge adlı üyeden alıntı
Cidden işim zor çok zor ben alıp uzun süre kullanıcam Hero ile uzun yol sıkıntı olabilir incelemesini izlediğimde adam 85 yapabildi son hız olarak.Honda Spacy Alpha ise 100 falan sanırım 15 km/h fark az bir şey değil...
Senin ilacın spacy'i hacı. Sen boşuna heroydu yamahaydı başka motosiklete bakma. Al bin istediğinde veya beğenmediğinde satarsın 250 300 en fazla zararın. Bakarsın hoşuna gitti il ilçe neresi bilmiyorum da servislede iyice anlaşırsan gidersin pcx'e yükselirsin. sen spacyi al haci
-
Bütçen ne bilmiyorum ama 5.000 e falan pcxler oluyor ilanlarda. Ben pcxi tercih ederdim.
-
Honda Spacy'nin ne kadar iyi olduğunu biliyorum tek korkum uzun yol... 2. elden hiç anlamam.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)