bkz. Ehliyeti olsa bile yanında bulundurmamak veya polise göstermeme 1763 TL 5 ceza puanı
bkz. Ehliyeti olsa bile yanında bulundurmamak veya polise göstermeme 1763 TL 5 ceza puanı
Emniyet her ilçe için tüm kotaları bir anda açıp da, birkaç aylık kotayı doldurtmuyor hemen diye biliyorum. Ben de alırken araştırmıştım, belli saatlerde belli ilçelere 1-2 kota açılıyor. O zamanı yakalarsan erken tarihe randevu bulabilirsin. Önerim, sık sık kontrol et boşluk var mı diye, bir de yakınındaki ilçeleri de incele.
al 1 kilo baklava git içerde danışmadaki memura ,derdini anlat ,randevu alamıyorum de ver baklavayı yardım et abi de bak nasıl halloluyo
haahhaha hocam bu seferde rüşvet den ceza yemeyelim :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:15 ----------
son şans olarak tavsiyenize uyucam baska ihtimalim kalmassa ne zor işmiş kazandığımız ehliyeti almak bide para vericez üstüne...
endurocu adayı :D
Kardesim karakola gidiyorsun komiser amcayı görmek istiyorum diyosun ve odasını buluyorsun, kapıyı çalıp komiser amcaya derdini anlatıyorsun ve komiser amcamız iyi niyetlidir yüksek ihtimal, seni evrak işlemleri yapan polis abilerimize yönlendiriyor, ben bu şekilde çözmüştüm olayı yoksa randevu alamıyordum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)