milletteki marka ve kalite takıntısı hoşuma gidiyor aslında, eğer durum böyle olmasaydı ilandaki istediğim motoru çoktan kaçırırdım ama henüz satılmadı.
bu arada istediğim motor 250cc racing kasa, tek silindir, enjeksiyon yakıt sistemi. hyosung akrabasıdır ama ondan farklı diyorlar. benim alacağım daha masrafsızmış.
Çok teşekkürler çok yardımcı oldunuz, sizi kırmayım farklı şekilde sorayım
bu marka ve model motosikletlerin olumlu ve olumsuz yanları hakkında fikirleriniz varsa paylaşın lütfen.
Düşünemiyorum bile hiç bir bilgim yok bunlarla ilgili
Temel sıkıntı bu, haklısınız
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:31 ----------
Bu markalar arasında öyle bir takıntım yok ama hiçbirine iyi ya da kötü diyemiyorum.Cahillik işte, başa bela bilmeyince de ne diyeceğini şaşırıyor insan.
6 ay önceki durumum. Mondial RX3i ile başladım. Tel jantlı. Şambrelli. Lastik patlasa bittin. Motosiklet iri. Fiyat sende 8.500 Sonra SYM Wolf bakayım dedim. Servisi alması-satmazı fiyatı sıkıntılı geldi. Hava yağ soğutmalı Zontes 250 ye bakayım dedim, 11 bin oldu fiyatı, forumda 1 kişide var.
Ya dedim ben ne yapıyorum. Bunlar ne böyle yaa. Gittim 5 yıl garantili, 72 saat içerisinde parça getirtme garantili Hero Hunk aldım. 2. el 5 bin lira. Sana da tavsiye ederim.
bu mu düşük bütçe? bende dedim 2.000 liralık felan bir şeyler bakıyor.. Dostum bu paraya çok daha farklı makineler alabilirsin... Baktığın şeylere bak yahu...
düşük bütçe deyince aklıma 2.500 3.000 civarı gelmişti. Demek ki ben ağır fakirlik yaşıyorum
Neyse bi 7.000 TL'em olsa sanırım pulsar ns'den başka bir motora bakmazdım.
İkinci el SYM wolf 250 tercih ederdim bu bütçe ile.
Piyasadaki en az yakıt tüketimine sahip 250cc'den biri,100km'de 2.7L-3.6L arası değişiyor.
Zontes sahibi kişi benim. Düzeltme: Zontes s250 yağ soğutmalıdır. 2,5 lt ye yakın yağ, şaside dolaşıyor
Ama 11350 nedir arkadaş? Bu fiyatlar ne olacak böyle ya? Benim eski motora zam gelmemiş (YAMAHA XENTER). Satıp tekrar onu almayı düşünüyorum
Kötü Çinliye bak sen ya !!! hem 1 tane satıyor, hem 2000 TL zam yapıyor.
Teşekkürler araştırıcam
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:27 ----------
Tavsiye lütfen??
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:28 ----------
Superlight?
Kullandığınız motor mu?
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:29 ----------
Araştırıyorum,ama kötü yorumlar da geliyor.
Senin ilacın kanımca Cf Moto 150NK. 2.el 5000e bulursun. hem şık hem seksi hem az yakar. bence şehir içi filan ideal. parça sıkıntısı yok diye biliyorum. tuttu bu
200cc ile 150cc arasında uçuk bir fark yok. bence kalite olarak da aralarında uçurum yok. kalıyor geriye güzellik kriteri. onu da tartışmaya gerek yok. ;)
Motosikletinizi satmanızın nedeni anladığım kadarıyla nakit ihtiyacı. Ben sizin yerinizde olsam. Hiç takas işine bulaşmaz önce motorumu satardım. Elime alacağım para ile iş görecek paramı riske atmayacak motosikletlere yönelirdim. Bu nedenle ikinci ele yönelmezdim. Çünkü, ikinci el almak risk almak demek oluyor. Hero Hunk 5 sene garantili ve uygun fiyatlı. Forumlardan ve kullanan sürücü kurslarından çok iyi yorumlar duydum. Motorun çalışma sesini bir dinleyin güzel motor olduğunu siz de düşünürsünüz. Daha güçlü olsun isteseydim titreşime razı olup Hero karizma'ya yönelirdim. Kolay gelsin...
5. İlanda Adam 37 bin km deki pulsara 7500 mü yazmış şaka gibi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)