Ben serbest ekonomiye karşı olan birisiyim. Karşıyım ama Türkiye için karşıyım. Bizim gibi etik değerlerden yoksun, ticaret yapmayı adam kazıklamak zanneden milletlerde ekonomi serbest olmamalıdır. Olursa ortaya Nusret çıkar, Bodrum'daki mekanlar çıkar, 50 TL'ye lahmacun satanlar çıkar. Hindistan'da 7000 TL olan Royal Enfield 7000 €'ya satılır, 20000 TL'lik Ural 20000 € olur. Evet asıl protesto edilmesi gereken şey benzine zamdır ama bu sıkıntının yanında Nusret gibi kan emici mekanların yaptıkları işlerde koydukları yüzde 1500'lük kar marjları da protesto edilmelidir. Hatta bunu ilk önce onların hedef kitlesi olan kaymak tabaka protesto etmelidir. Ben gücüm olmasına rağmen çok zorunlu olmadıkça hiçbir mekanda 50 cc suya 1.5 TL vermiyorum. Onun hakkı o değil çünkü. Millet olarak bunu refleks haline getirmediğimiz, ürünlere hak ettiğinden fazla ödeme yaptığımız sürece bu ülkede hiçbir şey düzelmeyecektir. Trafik sigortası mı arttı, sigorta yaptırmayacaksınız, gerekiyorsa motora binmeyeceksiniz. ABD'de 200 $ olan Iphone burada 3500 TL mi ? Almayacaksınız. Otomobilde %60 vergi mi var ? Otomobiliniz varsa değiştirmeyeceksiniz. Ömrünüz boyunca demiyorum sadece 6 ay veya bir yıl yapmayın yetecek. Ancak o kadar cahil ve bencil bir milletiz ki bunu bile yapmak istemiyoruz. Bugün ülke benim elimde olsa insanları sömürmeye çalışan ne kadar kurum varsa hepsine geçmişe dönük ceza keser, ocaklarını söndürürdüm. Bu ülkenin insanları daha düşük gelirlerle Avrupa'lıdan, ABD'liden daha pahalı bir hayatı yaşamayı hak etmiyor.