Viraj Antrenmanı / GSR 600 ve CBF 600
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Yaw desenize Kıbrıs diye. Her sol virajda ödüm koptu karşıdan gelene patlayacaklar korkusundan.
-
zaferce adlı üyeden alıntı
Yaw desenize Kıbrıs diye. Her sol virajda ödüm koptu karşıdan gelene patlayacaklar korkusundan.
Hay Allah iyiliginizi versin hocam
Burası hem asfalt kalitesi olarak pisti aratmayacak cinsten hemde dağın tepesi olduğundan günde 10 araba ya geçiyor ya geçmiyor. Yol güzel olunca haftasonları eğer havada güzelse arabadan çok motor görmek mümkün.
Bu arada konu bahanesiyle sizede teşekkür etmem lazım. Forumda faydalı yazılar yazanların başlarında geliyorsunuz.
Aslında burda konuyu açma nedenlerimden birisi de siz ve Okan Sinan hoca gibi forumda aktif olan kişilerin bizim görmediğimiz eksiklerimizi yorumlarlarsa ne güzel olur dememiz.
Bu arada Okan hocam da konuyu okursa onada burdan selamlar olsun. 3-4 sene önce ilk eğitimimi Eskişehir de kendisinden almıştım. O beni hatirlamaz ama eski öğrencilerindenim
Kuzey Kıbrıs'da Bir Motovlog Kanalı. Tek teker - Servis - Top Speed - Viraj - Yarışlar ve çok daha fazlası...
www.youtube.com/channel/UC_LM3TAaRp-ExXrzgUOrNGA
-
guzel vıdeo olmus. benı bu tur yollarda en cok korkutan sey yola bırden atlayan hayvanlar aman dıkkat edın.
-
virajlar çok güzel keyifle izledim teşekkürler.
-
Salurbey adlı üyeden alıntı
guzel vıdeo olmus. benı bu tur yollarda en cok korkutan sey yola bırden atlayan hayvanlar aman dıkkat edın.
Çok teşekkürler. Ormanın içi olduğundan çok haklısınız nerden ne çıkacağı belli olmaz.
vitalx adlı üyeden alıntı
virajlar çok güzel keyifle izledim teşekkürler.
Asıl ben teşekkür ederim. Beğendirebildiysek ne mutlu bize
Bu arada memleketim Eskişehir'e selamlar
Kuzey Kıbrıs'da Bir Motovlog Kanalı. Tek teker - Servis - Top Speed - Viraj - Yarışlar ve çok daha fazlası...
-
Bi güncel atayım. Onca insan bakmış ama yorum yapan 10 kişi yok. İnsanlar pek viraj meraklısı değil heralde artık.
-
Hocam böyle zevk vermiyor ki, motor sesi yok
-
Çok güzel, keyifle izledim, kazasız sürüşler
-
Stunt adlı üyeden alıntı
Hocam böyle zevk vermiyor ki, motor sesi yok
Tamamdır hocam. Nasipse bu hafta sonu yine gitmeyi planlıyoruz. Bu sefer müzik koymadan yayınlarım. Ama rüzgar sesinden pek egzoz duyulacağını sanmam.
E-TEKİN adlı üyeden alıntı
Çok güzel, keyifle izledim, kazasız sürüşler
Çok teşekkürler. Beğendiyseniz kanala abone olmayı unutmayın.
Devamı gelicek.
Kanala abone olmak için : https://www.youtube.com/channel/UC_L...p-ExXrzgUOrNGA
-
Merhabalar arkadaşlar Videonuzu seyrettim ortam gayet güzel yol güzel hava güzel motorlar güzel!!!!
Ama tecrübe yetersiz gibime geldi ben fazla viraj çizgisi görmedim
Viraja hazırlık
Viraja giriş
Viraj orta çizgisi
Ve viraj çıkış çizgisi
Bilmem bana belkide öyle geldi
Teşekkürler paylaşım için
Saygılar
-
sport-turing adlı üyeden alıntı
Merhabalar arkadaşlar Videonuzu seyrettim ortam gayet güzel yol güzel hava güzel motorlar güzel!!!!
Ama tecrübe yetersiz gibime geldi ben fazla viraj çizgisi görmedim
Viraja hazırlık
Viraja giriş
Viraj orta çizgisi
Ve viraj çıkış çizgisi
Bilmem bana belkide öyle geldi
Teşekkürler paylaşım için
Saygılar
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim.
Video ve burda da yazdığım gibi cbf le olan tur daha ilk gidişimizdi ve yolu öğrenmeye çalışıyordu arkadaş. Arkadaşın beni çektiği turda artık günün son turuydu . Patates olmuştuk. Normalde o turu yapmicaktik yorgunluktan fakat kameraya çekmeyi unuttuğumuzu fark ettik. Yani son tur sırf görüntü çıksın diye çekildi.
İnşallah bu pazar da gidebilirsek çok daha kaliteli bi video paylaşırız.
-
Bu hafta aşırı soğuktan ve cuma günü dağ bölgelerine yağan kar yüzünden gidemedik malesef antrenmana.
Haftaya inşallah yeni ve daha kaliteli virajli videomuzu yayinlamayi umuyorum.
-
EsHero adlı üyeden alıntı
Bu hafta aşırı soğuktan ve cuma günü dağ bölgelerine yağan kar yüzünden gidemedik malesef antrenmana.
Haftaya inşallah yeni ve daha kaliteli virajli videomuzu yayinlamayi umuyorum.
Videoda daha çok hız, daha çok yatış açısı olacak diye kişisel limitlerin üzerine çıkıp başınızı derde sokmazsınız, değil mi? Bir an, yazışmalardan öyle bir tehlike kokusu aldım. Zek almak için yapılan bir etkinliğinin sonunda hastaneydi şuydu buydu uğraşmanın bir anlamı yok hani.
-
zaferce adlı üyeden alıntı
Videoda daha çok hız, daha çok yatış açısı olacak diye kişisel limitlerin üzerine çıkıp başınızı derde sokmazsınız, değil mi? Bir an, yazışmalardan öyle bir tehlike kokusu aldım. Zek almak için yapılan bir etkinliğinin sonunda hastaneydi şuydu buydu uğraşmanın bir anlamı yok hani.
Zafer hocam biz her hafta zaten oraya kendimizin ve motorumuzun limitlerini zorlayarak daha iyi bir süre yakalamaya çalışmak için 19 martta yapılacak olan yarışa hazırlık için gidiyoruz. Yoksa adada çok daha tenha ve daha bol virajı olan bir sürü yer var. Dikkatli ve yüksek kalitede videoyu izlerseniz geçen yarıştan kalan start finish çizgileri kırmızı şerit şeklinde yerde belli.
Hepsini geçtim sadece keyif için bile gidecek olsam sırf buraya atıp elime birşey gecmicek birsey için kendi canımızı riske atmaya degmigeceginin bilincindeyim çok şükür
Fakat uyarınız için teşekkürler. Allah tüm motorcu dostlarimizin yanında olsun.
Telefondan yazıyorum imla hataları için özür dilerim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)