KURYELIK ICIN MOTORSIKLET
Reklamlar
-
Kuryelik yapacagim fakat scooter istemiyorum. Kawasaki Ninja 300 SE almayi dusunuyorum. Pizza, icecek ve diger yiyecekleri tasimak icin scooter gibi kurye motorsikletlerindeki gibi sistem nasil kurabilirim Ninja ile? Tesekkurler
Reklamlar
-
Goturecegin pizzanin parasindan cok yakarsin
-
Abi 1 yılda kazanacağın parayı baştan motora verirsin, aldığın bağşişi de yakıta verirsin. Sen 300 lük kawasaki ile gezmeye mi çalışıyorsun yoksa kurye olup çalışıp para kazanmak mı istiyorsun.
Sen şimdi bir Hero Hunk al. Öncelikle 5 yıl garanti var. Çok az yakan bir motor. Sıfırını da 6-7 bin liraya alırsın. Paraları da cebe atarsın.
-
Ninja ve kuryelik
Ferrariye tüp takan vatandaşa danış bence bu konuyu.
-
||| 500Px.com/Arranger ||| Flickr.com/photos/132925453@N03 ||| Youtube.com/channel/UCpMYGwzlf5cTevF5uVbXWeg |||
-
Olır olur neden olmasın,özelden yaz ben yardımcı olurum...
-
Forumun geyiğini yazıyorum : "az daha koy YBR al kardeşim" 😀😀
-
Ninja 300 SE kuryelik için pek uygun değil sanki. Ducati X-Diavel daha mantıklı bi opsiyon gibi.
-
Abi al önce cbf150 bak yoluna randuman tuttu seriyi değiştirirsin gerek varmı 2 sene yaptım kuryelik cbf candır senin için önemli olacak hususlar yorulacaksın motor kıvrak olmalı direksiyon manevran basit olmalı
-
404 not found . DAŞ yok mu la daş
-
parcohe panarema ile taksicilik yapmak gibi bir şey olur
-
Toplam 1 adet mesaj
Konu tay tay geçmek için açılmış böyle konuların kitlenmesi gerekmez mi
-
Benim bildiğim en güzel kurye motoru Kawasaki H2r ama emin değilim yanlışta biliyor olabilirim.
-
Arkadaslar sunu bastan soyleseydim keske. Yurtdisinda yasiyorum benzin cok ucuz. 2016 Piaggio Fly 150 ile 2015 Kawasaki Ninja 300 SE arasinda $1000 fark var ikiside yeni 0 km.
-
Moderatör
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)