Öğrencinin sıfırdan motor alma hikayesi ve masrafları
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Allah utandırmasın... Ybr kullanıcısını üzmeyen bir motordur. Umarım uzun yıllar biner, bir yerlerde tekerlerimiz rastlaşır...
-
Tebrik ederim dostum.
Dizlik ve motosiklet botunu ihmal etme derim.
-
İşte bu özgüven çok önemli bişey tebrik ediyorum sizi tek sıkıntı yaratacak nokta kredi gibi gözüküyor halledersin umarım. Okul is beraber nasıl yürüyor ? Maaş ne kadar ? Bide dizlik (pantalon), sırtlık Nerede bakım
-
Uğur Gündüz adlı üyeden alıntı
Allah utandırmasın... Ybr kullanıcısını üzmeyen bir motordur. Umarım uzun yıllar biner, bir yerlerde tekerlerimiz rastlaşır...
bpak adlı üyeden alıntı
Tebrik ederim dostum.
Dizlik ve motosiklet botunu ihmal etme derim.
Teşekkür ederim. Maddi olarak ilk fırsatta pantolon alacağım. O zamana kadar biraz allaha emanet gideceğim ama az kaldı almama
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:30 ----------
AhmetCan1903 adlı üyeden alıntı
İşte bu özgüven çok önemli bişey tebrik ediyorum sizi tek sıkıntı yaratacak nokta kredi gibi gözüküyor halledersin umarım. Okul is beraber nasıl yürüyor ? Maaş ne kadar ? Bide dizlik (pantalon), sırtlık Nerede bakım
Teşekkür ederim. Okul iş olayı biraz zor oluyor tabi. Okulda. Fire vermeler olmuyor değil. Kredi olayında da çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Sadece cumartesi pazar günleri çalışıyorum aylık 700 tl gibi bir ücret alıyorum. 400 de kyk var. Kira aileden geliyor bu şekilde ödenip gidiyor kredi de. Eksik ekipmanlarımı da aydan aya tamamlayacağım bir de kredi kartı kullanmaya başlamayayım diye 1-2 ay beklemeye geçtim.
-
Öğrenci adama gelecek motor almışsınız.Güzel bir hikaye.
-
ilk paragrafta kendimi gördüm, şuan bu hikayenin tam "bankadan kredi çektim" kısmına gelmek üzereyim
-
Hayırlı uğurlu olsun, hangi okuldasınız?
-
denizsrkn adlı üyeden alıntı
Hayırlı uğurlu olsun, hangi okuldasınız?
Teşekkürler, Ege'de okuyorum. Siz ?
-
Bende fethiyede üniversite öğrencisiyim hocam, ikinci döneme geri geldiğimde acil çalışmaya başlamam lazım derken senin konuyu görmem iyi oldu.
Bakalım inşallah yapıcaz şu işi, yıllardır motosiklet hayali kuruyorum geçen yaz çalıştığım parayı yedim bu sefer kararlı olmam lazım.
-
-
benim kask la bu kanka buna bi siyah vizör al bide burunluk al efsane kask
-
öncelikle tebrik ederim.kazasız belasız sürüşler dilerim
benim fikrim iki tane eksiğin kalmış. birincisi dizlerin ikincisi ise boynun. mafsallı dizlik ya da bir pantolon. mafsallı dizlik dememin sebebi pantolon belki İzmir sıcağında sıkıntı yaratabilir. boynun için ise ya boyunluk ya da balaklava. İzmir bu ara soğuk gidiyor ama hava ısınacak genede güvenme. boynunu da koru derim.
-
Tebrikler çok güzel hikaye gerçekten, güle güle kullanın
-
İşin doğrusu nasıl yapılır diye sabit konu başlığı olur bu hikayeden. Allah kaza bela vermesin, tekeriniz düz bassın.
-
aliozgun adlı üyeden alıntı
öncelikle tebrik ederim.kazasız belasız sürüşler dilerim
benim fikrim iki tane eksiğin kalmış. birincisi dizlerin ikincisi ise boynun. mafsallı dizlik ya da bir pantolon. mafsallı dizlik dememin sebebi pantolon belki İzmir sıcağında sıkıntı yaratabilir. boynun için ise ya boyunluk ya da balaklava. İzmir bu ara soğuk gidiyor ama hava ısınacak genede güvenme. boynunu da koru derim.
Balaklava ve buff kullanıyorum. Diğer işi de çözeceğim bir an önce. Teşekkür ederim.
-
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. YBR alarak en mantıklı tercihlerden birini yapmışsın. Ekipman, lastik, kilit, branda vs konularına yaklaşımın yeni başlayan arkadaşlar için örnek alınası nitelikte.
Yalnız plakanın pozisyonu garibime gitti. çamurluğa paralel sabitlerseniz daha güzel ve nizami duracaktır diye düşünüyorum.
-
Çok güzel,açıklayıcı ve samimi bir yazı olmuş.Elinize sağlık.Motorunuz hayırlı olsun.
-
wing41 adlı üyeden alıntı
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. YBR alarak en mantıklı tercihlerden birini yapmışsın. Ekipman, lastik, kilit, branda vs konularına yaklaşımın yeni başlayan arkadaşlar için örnek alınası nitelikte.
Yalnız plakanın pozisyonu garibime gitti. çamurluğa paralel sabitlerseniz daha güzel ve nizami duracaktır diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim. Plaka ile biraz uğraştım ama yerinden oynatamadım.
-
Tebrikler amacına ulaşmış ve motosiklet sahibi olmuşsun bende senin gibi öğrenciyim anlattıklarının çoğunu ortak yaşamışız
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)