1000rr sp ve Hayabusa yazılımla beygir ve tork yükseltme
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
Romedon adlı üyeden alıntı
Yani...........?
??? yani ne
-
Stunt adlı üyeden alıntı
??? yani ne
Diyor ki;yazılımla Bacac'ı da upgrade yapabilir miyiz!
-
Bajajın kendi yazılımı çöp zaten baştan yazılım atmak lazım
-
Stunt adlı üyeden alıntı
yerimi aldım izliyorum olacakları.
-
benim snapiye ecufast yazılım attırdım.motor 5 beygir egzoz 5 yazılımlada 10 gelse etti 20 üff
-
snappy x adlı üyeden alıntı
benim snapiye ecufast yazılım attırdım.motor 5 beygir egzoz 5 yazılımlada 10 gelse etti 20 üff
tekerleri ince yanak tak üstüne yat 30 bg alırsın
-
Şair burda ne demek istiyor??
-
Alonedark93 adlı üyeden alıntı
sadece yazılımla 1000rr da 10 bg diyor tork artışı da cabası
-
Ülkemizde sadece araçlarda değil enjeksiyonlu motorsikletlere de gerçek gücünün hissedilebilmesi için yazılımın yapılabildiğini göstermiş. Bence güzel haber daha öncede yapanlar vardı tr de ama gittikçe yaygınlaşması daha da güzel yapar bu işi. Aynı şeye benziyor yurt dışında çoğu motora big bore kit diye satılan aynı motorun parçalarını değiştirerek cc yükseltme olayı senelerdir motorlarda cg ve mopedlerde uygulanıyor. Mesela fiat uno 1.4 ama 1.6 motor bloğu ile aynı parçalarını değiştirince 1.6 yapılabiliyor. Umarım yazılım şirketleri daha fazla el atarlar motorsiklet konusunda
-
Alonedark93 adlı üyeden alıntı
Azraile Daha Yakın Olun Diye Bilgiler Verilmiş Galiba
-
Stunt adlı üyeden alıntı
Ben Pulsara yazılım attıracağım bu devir dalgalanması sorunu yüzünden fakat yazılım atınca motorun son hızı düşüyor diyorlar.
Başka bir yazılım atabilir miyiz ?
-
KumanBayram adlı üyeden alıntı
Ben Pulsara yazılım attıracağım bu devir dalgalanması sorunu yüzünden fakat yazılım atınca motorun son hızı düşüyor diyorlar.
Başka bir yazılım atabilir miyiz ?
Yazılım mühendisine danışmak lazım hocam.
-
1000RR değilde MT-09 için Düşünüyorum. En azından şu limitörü kaldırsan yeterli benim için Eğer yapabiliyorsanız fiyat vs için PM atabilirsin. ECU'yu söküp gönderirim.
-
Mucit23 adlı üyeden alıntı
1000RR değilde MT-09 için Düşünüyorum. En azından şu limitörü kaldırsan yeterli benim için Eğer yapabiliyorsanız fiyat vs için PM atabilirsin. ECU'yu söküp gönderirim.
Hocam ben uğraşmıyorum ama yapanlara seni yönlendirebilirim, mt 9 için yurt dışından parça gerekebilir.
-
Bunu kaça yapıyorlar acaba.
-
whitedeamon adlı üyeden alıntı
Bunu kaça yapıyorlar acaba.
İlgilenen olursa fiyat alırız.
-
bu anlatılanları fabrika neden yapmıyorda siz yapıyorsunuz işin o kısmını anlayamadım
-
jarre adlı üyeden alıntı
bu anlatılanları fabrika neden yapmıyorda siz yapıyorsunuz işin o kısmını anlayamadım
Fabrikadan kapasitesinin altında kısıtlanmış bir şekilde çıkıyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)