herkese iyi gunler cross tipi motosiklet almayi dusunuyorum
1 motoran xv 250
2motoran xf 250
3 lifan x plore 200
arasinda kaldim
kullanicilarin ariza ve yedek parca konusunda yorumlarini bekliyorum
herkese iyi gunler cross tipi motosiklet almayi dusunuyorum
1 motoran xv 250
2motoran xf 250
3 lifan x plore 200
arasinda kaldim
kullanicilarin ariza ve yedek parca konusunda yorumlarini bekliyorum
Yazık olur çok yazık olur.
Memlekette bir cross en basiti CRF değilse dönüp bakmayacaksın.
Para varsa CRF yoksa Comuter al gençliğine yazık etme para kolay kazanılmıyor.
@ben vahit'e katılıyorum
MONDİAL X TREME ENDUROEN GÜZELİ
Crf tabiki aklimizda ancak maddiyatta ona el vermiyor
xtreme max vardi onu sattim gucsuz kaliyodu daha guclu bi makine ariyorum
Hepsi sana zamanla sıkıntı verecek aynı zamanda bezdirecek motorlar.Kağıt üstünde güçlü olduklarına bakma sen.
Hocam şimdi sen ne istiyorsun bi onu netleştir.
Şehir içinde 30bin lira harcamadan hiç bir enduro cross ile makas atacak gücün olmaz onu bi söyleyeyim.
Arazi yapicam dersen nasıl arazi ?
Dere ırmak kralına gidicem dersen, CC takılmak yerine parçası en kolay bulanan (birazda uygun olan tabi) motora git.
Ha yok benim dere ile işim olmaz patika gider mıcırlı yollarda yanlarım dersen, parça arıza sıkıntın çok düşmedikçe olmaz, ağırlık olarak hafif olan motora git.
Yok dere felan girmem ama dümdüz yolda da gitmem, yokuş çıkar hafif çamura girerim dersen, orta yolu bul.
"Motor arabadan daha ucuz yiaa" yalanı ne kadar gerçekse, enduronun racingten ucuz olduğu yalanida o kadar gerçek, bilmem anlatabildim mi.
Yanlış anlama ukalalık gibi gelirse affola.
Extreme güçsüz demişsin ama saydığın motorların hiç biri arazide extremeden farklı davranmayacak hayallerin yıkılmasın aldığında, asfaltta belki 30-40 km fark eder orasını bilemem.
Bide eğer görüntü takintin varsa enduro olayında bunu kafandan hemen at, çünkü çok şahit oldum parıldayan enduro makinaların, arazide s*çtığına, ama manifoldu leş gibi pas olan adam yardırıyordu.
Ikinci el alırken çok çok dikkat et enduroda, bu olaydan çok canı yanan arkadaşlar gördüm, forumdada direkten dönen oldu, aman diyim paranı çöpe atma görüntüye aldanıp.
Enduro sürdüğü için cansın onuda söyleyeyim, hadi hayırlısı rast gelsin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)