Motorumla Suriye turu yapacağım gelmek isteyenler?
Reklamlar
-
Arkadaşlar bahar aylarinda suriye'ye motor turu yapacağım. Hataydan girip, el-bab, halep, Şam, idlib, afrin, ayn el arab; oradan ırak'a geçip, musul, Kerkük, Bağdat falan gezeceğim. Bu Muhteşem ve nefis gezime benimle beraber iştirak etmek isteyen motorcu kardeşlerimi bekliyorum.
Saygılarımla.. hoka hey..
Reklamlar
-
Ben gelirim. Kask almaya da gerek yok, dönüşte kafalarımız yerinde olmayacağı için.
-
hocam gelirken banada ak47 getir
-
Ak47? Koruyucu bir ekipman galiba.
Kask?
Daha önce hiç duymadım. Esnaflara bir sorayım hocam.
-
hocam banada bitane roketatar getirirmisin?
-
Roke Tatar. Tabii ki getiririm. Roke markası Suriye'de çok tutulur.
-
Karneler alındı , okullar kapandı..Forumca hazır olalım böyle konulara.
-
canımı yolda bulmadım.....
-
Bu motorlarla mı gitmeyi düşünüyorsun?
-
İnsanlar çocukların cesetlerini evlerin altindan çıkartıyor tam dalga geçilecek bir yer bravo
-
Saçmalamışsın insanların canının derdine düştüğü bir coğrafya için böyle şaka yapılmaz.inşallah yeni yetme bir ergensindir yoksa yaşını almış biriysen yazık bunca yıl yaşadığın hayata.
-
Sanki çocukları ben öldürdüm. Bu ne agresiflik ya.
Bir de yazik yasadigin hayata denilmiş. Ben hayatımda karincayi bile incitmeyen, kul hakkı yemeyen bir insanım. Bu bana yeter. Vicdanım rahat.
Biraz ironiden anlayın be arkadaş.
-
Bırak ironiyi sen empati yap bakayım sen o savaşın içindeyken sıcak evinde adam ben bölgede gezi yapmayi düşünüyorum diye dalga geçtiğini düşün.
-
Dalga geçene değil, bizi o hale getirene kızarım.
Avrupalı birine "Ortadoğu'yu sömürüyorsunuz" demişler, Avrupalı cevaben: "siz eşek olursanız semer vuran çok olur"demiş.
Eşek olmayalım, abd'ye, Avrupa'ya semer vurdurtmayalim.
-
hokahey adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bahar aylarinda suriye'ye motor turu yapacağım. Hataydan girip, el-bab, halep, Şam, idlib, afrin, ayn el arab; oradan ırak'a geçip, musul, Kerkük, Bağdat falan gezeceğim. Bu Muhteşem ve nefis gezime benimle beraber iştirak etmek isteyen motorcu kardeşlerimi bekliyorum.
Saygılarımla.. hoka hey..
Sen git. Biz arkadan geliriz...
-
Şaka, ironi bir yana, eskiden uykusuz dergisinde memo tembelçizer (Mehmet çilingir) arkadaşları ile yaptığı suriye ve Ürdün motor gezisini çizgi roman şeklinde anlatmıştı. O zamanlar içimden " inşallah Birgün ben de giderim" diye geçirmiştim.
Nereden nereye. Şu anda oralara gitmek biryana, ironisini dahi yapamıyorsun. Hemen tepki gösteriyorlar. Gelinen duruma bak. Akıl alır gibi değil..
-
kardeşim kaskı boşver teneke bağla giderken
-
hokahey adlı üyeden alıntı
Şaka, ironi bir yana, eskiden uykusuz dergisinde memo tembelçizer (Mehmet çilingir) arkadaşları ile yaptığı suriye ve Ürdün motor gezisini çizgi roman şeklinde anlatmıştı. O zamanlar içimden " inşallah Birgün ben de giderim" diye geçirmiştim.
Nereden nereye. Şu anda oralara gitmek biryana, ironisini dahi yapamıyorsun. Hemen tepki gösteriyorlar. Gelinen duruma bak. Akıl alır gibi değil..
Durum böyle ama söylenenlerin hiçbirine tepki gösterme.Yaptığın yanlış.İroni falan görmedim ben.Oradaki ironiyi açıkla bakayım.
-
Ya arkadaş ironi yapıyorum işte, "benimle birlikte suriyeye gezmeye gelmek isteyen var mi" diye soruyorum. Neden direkt şahsıma saldırmak yerine, benim ne demek istediğimi anlamaya çalışmıyorsunuz dostlarım?
Şu ironi meselesi harbiden ciddi bir konu. Anlaşılamama tehlikesi var.
-
güle güleee
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)