Honda Forza / Yamaha R25 arasında kaldım ?
Reklamlar
-
Arkadaşlar ilk önce merhaba sitenize yeni üye oldum.Bu motorları neye göre seçmeliyim ailem kesinlikle scooter al krediyi biz çekeriz diyor.Ama benim gönlüm açıkça söyleyeyim havasından dolayı R25 diyor üniversiteye de bununla gidip geleceğim ve Türkiye turu düşünüyorum sizce hangisini alayım.Başlangıç motorum değil.
Reklamlar
-
hem xmax hemde r25 sahibiyim şehir içinde r25 le çıkınca ulan kaşke xmax ı alsaydım diyorum.
yani sürekli şehir içi olucaksa forza güzel konforlu olur.
şekil şükül için r25 zaten alınmaz herkeste var her adım başı r25
-
Şundan dolayı mesela konforundan dolayı Türkiye turu yapacağın için forza diğeri şöyle ... gibi Bunları hangi özelliklerine göre seçmeliyim motordan anlamıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:27 ----------
IRau adlı üyeden alıntı
hem xmax hemde r25 sahibiyim şehir içinde r25 le çıkınca ulan kaşke xmax ı alsaydım diyorum.
yani sürekli şehir içi olucaksa forza güzel konforlu olur.
şekil şükül için r25 zaten alınmaz herkeste var her adım başı r25
Aynen r25 herkeste var , uzun yolda peki hangisi daha iyidir üstad ?
Hem şehir içi hem uzun yol için lazım bana hemde üniversitede beni mahçup etmeyecek.
-
enteresan bir arada kalma olmuş
-
harung adlı üyeden alıntı
enteresan bir arada kalma olmuş
Niye öyle dedin motorsiketten çok anlamadığım için böyle bir arada kaldım
-
Ranzi95 adlı üyeden alıntı
Şundan dolayı mesela konforundan dolayı Türkiye turu yapacağın için forza diğeri şöyle ... gibi Bunları hangi özelliklerine göre seçmeliyim motordan anlamıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:27 ----------
Aynen r25 herkeste var , uzun yolda peki hangisi daha iyidir üstad ?
Hem şehir içi hem uzun yol için lazım bana hemde üniversitede beni mahçup etmeyecek.
bence sen r25 al sanki gönlün ondan yana gibi geldi
forza alırsan aklında r25 olucak senin
r25 al r25
-
yani benim ailem krediyi biz çekeriz moped al dese onu seçerim ne diyeyim.
-
"Bildiğini sandığın bir şeyi asla öğrenemezsin."
Epiktetos
-
adam kararını vermiş sadece destekçi arıyor ve üniversitede şekil mekil derdinde :D
-
-
Senin derdin kızlar bence.
Forza al rahat rahat gezersiniz.R25 te artçı selesi pek rahat değil.
-
motorcu48 adlı üyeden alıntı
adam kararını vermiş sadece destekçi arıyor
ve üniversitede şekil mekil derdinde :D
Siz buna nereden ulaştının kararımı vermiş olsaydım burada sormazdım.Şekil mekil derdinde de hiç bir zaman olmadım küçük yaşımdan beri r25 gibi motor hayel ediyordum beni motorsikletle kızları tavlamaya çalışan apaçilere benzetme , yada hiç yorum yapma kardeş.Çok ön yargılısınız.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:35 ----------
zekeriyaimam adlı üyeden alıntı
Senin derdin kızlar bence.
Forza al rahat rahat gezersiniz.R25 te artçı selesi pek rahat değil.
Diğer arkadaşada söyledim derdim kızlar falan değil kendime uygun motoru alıyorum.Ön yargılı konuşma ya da hiç yorum yapma.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:36 ----------
IRau adlı üyeden alıntı
bence sen r25 al sanki gönlün ondan yana gibi geldi
forza alırsan aklında r25 olucak senin
r25 al r25
Yok, kararımı vermiş olsaydım burada sormazdım.''R25 AL R25'' derken bunu yazarken sinirlendiğini düşündüm bence sinirlenecek bir şey yok yada ön yargılı yaklaşacak bir şey yok.
Bir kaç konuya da bakınca anladım ki burada ki forumda ki kişiler -hepsini kastetmiyorum- ya soruyu beğenmiyorlar ya da motoru olan kişiler hemen garip bir şekilde zıt bir yorum yapıyor ne oluyoruz usta ! Eğer yorum yapmasını bilmiyorsan yapma -yine tırnak içinde söylüyorum sözüm meclisten dışarı-.Biraz empati kurulması gerekir herkes sizin gibi motorlardan anlamayabilir , acemi olabilir , o konu hakkında bir fikri yoktur... , bence yaptığınız çok kötü bir şey ki bunun sitede kullanıcı sayısının azalmasına yol açar.
-
yok sen yanlış anladın sinirden demedim onu
yani sen forza alsan aklın r25 de kalıcak o yuzden demiştim sakin şekilde
-
-
R25 şehir içinde sizi yoracaktır,
10.000 dev/dk.gibi akıl almaz bir devirde max torkunu veriyor,bu da şehir içinde daha çok kullanacağınız alt devirlerde sürüneceğiniz sürekli vites yükseltmeniz gerektiği anlamanına geliyor,
Bu yeni başlayan birinden ziyade motor kullanmasını nispeten bilen ve apaçilik yapmak veya havalı görünmek isteyen birine uygun bir motor,
Şehir içinde kullanım için uygun bir motor değil,
Suzuki inazuma veya CBR 250 R25'e göre daha mantıklı olur,
Bizim millete bakma çoğunluk HP,son hız ve görünüşe göre motor alıyor.
Siz ihtiyacınıza göre motor alın.
Forza düşük devirde verdiği tork ile sizi çok daha memnun edecektir,
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler