kıyafet konusu benim için çok dert değil (serbest kıyafet, üstümü değiştirebilecek oda var vs)
rotam acıbadem - levent arası 1. köprüden git gel 30 km oluyor. sabahları çok rahatım ama akşam zincirlikuyu'da darlıyor baya.
daha önce de vespa kullandım, vitesli ve daha yüksek cc'li tecrübem olmadığı için motoru değiştirmek gerçekten tam bir soru işareti.
boyum 1.95 ondan küçük motorlarda köpeğe binmiş çocuk gibi durmak istemiyorum. verys - VFR 800 - f700 arasında büyük bir fiyat farkı olmadığı için bmw daha mantıklı geliyor sadece...
şehirlerarası yol tecrübem de yok ama bu yaza ufak ufak başlamayı (atçılı olarak) düşünüyorum. biraz da değişikliği düşündüren sebep bu oldu aslında
Ben bu gün markete gitmek için bi arkadaşın scooter ına bindim 5 dk bile değil yol nasıl biniyorlar buna diye düşündüm şeytan icadı resmen çok güvensiz bi alet honda beat di galiba.
merhaba, f700gs ucuz bi makine değil, aynı ccde farklı makineler varken bunu seçtiğinizden dolayı demekki çok sıkıntıya girerek almayacaksınız.
buna istinaden şöyle söylüyorum; işe gitmek için bi pcx alın ikinci el. 5 bin tlye falan çok rahat bulabiliyorsunuz. 30 kmlik yol için gayet ideal ve xmaxe göre trafikte daha rahat ilerlersiniz. arkayada bi çanta takarsınız. eşya falan koyacaksanız sele altına ve arkaya koyarsınız. çok masraf etmeden 2 tane düzgün motorunuz olur. işe de, gezmeye de rahat rahat gidersiniz.
ha ikinci motosiklet düşünmüyorsanız ben xmaxi satmazdım heralde. rahat rahat eşyayı koymak falan çok güzel bir duygu. 3 ay xmax kullandım. hâla arada bir arıyorum kendisini.
lâkin hafta sonu arkadaşlarla gezmeye gideceğimiz de, çok üzülüyodum. hepsi uzayıp gidiyordu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)