Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Eskiler iyi bilir 😉

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda cg 125 (2007)
    Meraba arkadaslar.
    HONDA CG 125 kullaniyorum ve motorumu toplayip saz gibi binmek istiyorum fakat yedek parca ve kaporta sorunu var.Herkesin pesinden kostugu tutkusu ve hastaligi vardir. Bunun uzerine arkadaslar sizlere danismak ve sormak istedim.Bunun uzerine kaporta ve yedek parca temin edebilecigim kaynak site bilir kisi veya online parcaci olabilir.yardim ederseniz sevinirim
    Saygilar...
    levend84 bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    ......
    Alıntı Haykonar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Meraba arkadaslar.
    HONDA CG 125 kullaniyorum ve motorumu toplayip saz gibi binmek istiyorum fakat yedek parca ve kaporta sorunu var.Herkesin pesinden kostugu tutkusu ve hastaligi vardir. Bunun uzerine arkadaslar sizlere danismak ve sormak istedim.Bunun uzerine kaporta ve yedek parca temin edebilecigim kaynak site bilir kisi veya online parcaci olabilir.yardim ederseniz sevinirim
    Saygilar...

Merhaba hocam;

olmazmı hiç, benımde 1997model spx-l su soğutmalı peugeot geçmişim vardı yaş o zaman 15-16 hey gidi günler...köyde yatıyor havalar ısınsa gidip elden geçireceğim..bilen bilir sesi yeter

link işini görür incele;

sağlıcakla...

https://www.bizimmotor.com/cgl-125-y...ari-kat96.html

bu siteden alışveriş yaptım dürüst satıcı sorun yaşamazsın.sipariş vermeden önce telefondan stok hakkında teyit alırsan iyi olur.

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Motoruna çin malı parçalar uyuyor. Sorun yaşayan da duymadım çin malı parçalar kullananlardan.

Bizim motor sitesi de iyidir. Motosikletimi modifiye ederken en temel parçaları ordan almıştım.
    levend84 bunu beğendi.

Motosikleti
    ......
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motoruna çin malı parçalar uyuyor. Sorun yaşayan da duymadım çin malı parçalar kullananlardan.

Bizim motor sitesi de iyidir. Motosikletimi modifiye ederken en temel parçaları ordan almıştım.
    aynen hocam çin parçalarıda uyumlu sıkıntı çıkartmaz.

peugeot spx-l su soğutmalı modelini bilirsin, bizim yaşlar yakın aynı jenerasyondanız, jawa'lar mz'ler peugeotlar,hey gidi günler neredeyse 20yıl olmus.

caferacer retro tarzı uygulamalar yapacağım spx'e elden geçireceğim hobi amaçlı inş parça tedarik aşamasında sıkıntı yaşamam alternatif siteler varsa parça konusunda önerebileceğin değerlendirebilirim.

yapacağım proje bu tarz olacak baya uğraştıracak ama hayırlısı...

*Ön maşa,disk fren tertibatı
    *Arka salıncak bağlantılar
    *jantlar,sele,kuyruk,eksoz,arka süspansiyon,şaside kesme biçme olayları
    *Zincir,varyatör,dişli değişimleri.

MAKSAT HOBİ OLSUN ZEVKİ BAŞKA BU İŞLERİN

[IMG][/IMG]

Uğur Gündüz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    askerden sonra olacak
    Aynen mengu16'nın dediği gibi çin malı cglerin parçaları ile uyumlu diye biliyorum motor aksanı fakat kaporta için bir şey diyemeyeceğim.. Parça olarak'da kubanın parçaları daha kaliteli gibi..

Motosikleti
    Honda cg 125 (2007)
    [IMG][/IMG]

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:03 ----------

Bu canavara nasil birsey yapabilirim

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler