İzmirli Olanlar Toplanın :)
Reklamlar
-
Merhaba Arkadaşlar İzmirde Oturan Aktif Şekilde Motor Kullanan Arkadaşlar Varsa Whatsapp Grubu Kurucam Gelmek İsteyen Varsa Özelden Ulaşsın bana.
Grupta Hafta Bir Buluşma Yapılacaktır. Ve belirlenen yerlere Gezi Düzenlenicektir.
* Gruba Lütfen Saygılı Kişiler Gelsin
* Gruba Trafik Kurallarına Uyan Kişiler Gelsin.
* Gruba Ehliyeti Olan Kişiler Gelsin.
* Gruba Tam Ekipman Giyinin Kişiler Gelsin Lütfen.
* Grubu ve Trafiği Tehlikeye Sokucak Şekilde Motor Kullananlar Lütfen Gruba Gelmesin
Reklamlar
-
Mersin İl Temsilcisi
Umarım mersin grubu gibi bir grubunuz olur
-
Umarım Kafa Dengi kişiler bulup güzel geziler düzenleriz.
-
MCT-Delisi adlı üyeden alıntı
Merhaba Arkadaşlar İzmirde Oturan Aktif Şekilde Motor Kullanan Arkadaşlar Varsa Whatsapp Grubu Kurucam Gelmek İsteyen Varsa Özelden Ulaşsın bana.
Grupta Hafta Bir Buluşma Yapılacaktır. Ve belirlenen yerlere Gezi Düzenlenicektir.
* Gruba Lütfen Saygılı Kişiler Gelsin
* Gruba Trafik Kurallarına Uyan Kişiler Gelsin.
* Gruba Ehliyeti Olan Kişiler Gelsin.
* Gruba Tam Ekipman Giyinin Kişiler Gelsin Lütfen.
* Grubu ve Trafiği Tehlikeye Sokucak Şekilde Motor Kullananlar Lütfen Gruba Gelmesin
Kardeşim eski anılarımı hatırlattın helal..,5yıl,yaşadım orada, bu yaz yıllık iznimde nasip olursa izmire geleceğim akraba eş dost ziyareti..
Grubunuz kafa dengi olur inş. izmir/dikili/ayvalık/edremit ne turlar olur beee fıtı fıtı...
Tekeriniz düz bassın..
-
İnşallah Hocam Gelirseniz Sizide Beklerim Tanışmak İsterim. Tekeriniz Düz Bassın
-
Hocam müsade olursa katılırım gruba ama devamlı organizasyonlara gelemeyebilirim malum koşuşturma hayat.
-
Bende gelmek istiyorum
-
Eski konu mu hortladi dedim, Allah'tan guncelmis. Aranızda katılabilirim, ama aynı zamanda Nazilli'de yaşadığımdan arada gelemeyebilirim. bu hafta sonu havalar güzel olacak diye cuma gece İzmirde olup haftasonunu geçireceğim. Toplanacaksaniz ben de varım
-
Ben aydındayım. Bana çok uzak olmayacak turlara katılırım
-
Beni de ekleyebilirseniz memnun olurum. Özelden bilgilerimi yazıyorum.
-
Dostum Mersin MT Konusunu inceleyip aynı kuralları sizin'de uygulamanızı isteriz ve her ilde bu tarz grupların olmasını isteyenler'den biris'de benim. Örneğin bir burdan 3 motor çıkıp izmire geldiğimiz'de sizin grup ile de tanışıp bir etkinlik düzenlemek isteriz. Çok keyifli olur. Kurallarımızı, nasıl adamları almanız gerektiği konusunda yardım isterseniz özelden mesaj atarsan numaramı yollarım whatsapp üzerinden konuşuruz. Biz şu an çok uyumlu çekirdek bir grup kurduk. 100cc'de var mt07'de Çok sevindim böyle bir girişim'de bulunmanıza. Hayırlı olsun.
-
Bende varım ama ne yazık ki her etkinliğe katılamayabilirim
-
Arkadaslar katilmak isteyenler ozelden numaralarini yollasinlar birazdan kuruyorum grubu
-
Selamlar. Yorumumu sildim de 😇
-
Uğur Gündüz adlı üyeden alıntı
Dostum Mersin MT Konusunu inceleyip aynı kuralları sizin'de uygulamanızı isteriz ve her ilde bu tarz grupların olmasını isteyenler'den biris'de benim. Örneğin bir burdan 3 motor çıkıp izmire geldiğimiz'de sizin grup ile de tanışıp bir etkinlik düzenlemek isteriz. Çok keyifli olur. Kurallarımızı, nasıl adamları almanız gerektiği konusunda yardım isterseniz özelden mesaj atarsan numaramı yollarım whatsapp üzerinden konuşuruz. Biz şu an çok uyumlu çekirdek bir grup kurduk. 100cc'de var mt07'de
Çok sevindim böyle bir girişim'de bulunmanıza. Hayırlı olsun.
Guzel yorumlariniz icin teşekkür ederim umarim en kisa zamanda mersin grubuna benzer bir grup cikar ortaya
-
Bilgilerimi yazdım beklıyorum hocam.
-
-
sonun da
hocam çok yerin de bi karar olmuş tebrik ederim
-
Teşekkürler hocam
-
Henüz turlara gelemem ama gruba katılmak isterim. Ilerde katılma şansım olmasını istiyorum. Nasıl ekliyorsun?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)