Hayırlı olsun. Kazasız belasız ve keyifli sürüşlerin olur inşallah.
Şimdi haydi ortalığı bulandıralım.
Keşke Hero Hunk alsaydın. Aynı cc daha güçlü motor, daha az tüketim, daha ucuz, 5 yıl garanti, stokta olmayan parçayı 72 saatte takma garantisi v.s. gibi avantajları var.
Dostlar selamlar.
Motoru aldığımdan beri anca 2-3 defa binebildim. İşler güçler havalar derken pek çıkaramadım. Daha henüz 140km de.
Sormak istediğim birkaç birşey var.
Bu motorda vitesi 1'den 2'ye çekince vites baya kemikli geçiyor. Yani sokaktaki herkes vites attığımı duyabilir sanırım. Fakat bu sadece 1-2 arasında oluyor. Diğer vitesler gayet yumuşak saat gibi.
Hatta 1'den 2'ye geçeceksem eğer 1'den ilk önce boşa sonra 2 ye atarsam yine yumuşak geçiyor. Birkaç arkadaşa sordum cbf'lerin geneli böyle dedi.
2. Olarak Ön fren herhalde balatalar tam alışmadı, Ön frene stopiye kalkarcasına abanınca sanki fren manetinde abs vururcasına bir titreşim histediyorum. Bu çok önemli değilde vites geçiş olayı normalmidir benmi abartıyorum anlayamadım.
mt 9dan sonra çok zor ama inşallah alışırsın hocam. kazasız belasız inşAllah
Motora binmeyi isteyen ve gerçekten seven adam hareketi. Bravo. İyi günlerde kullanın ama tek sormak istediğim şey, neden mt-09 dan fazer a geçiş yapmak istiyorsunuz ?
güle güle kullanın 250cc üstü araçlar artık extra lüks oldu. Devir ekonomi devri ancak kemerleri sıkan yanlızca vatandaş....
saygılı olman hoşuma gitti, onun dışında benim hakkımdaki düşüncelerin sadece senin görüşün. ben olanı yazdım, ben her gün bir şeyler öğrenirim ama öyle insanlar vardır ki kendi öğrenmemelerinin yanı sıra başkaları bir şey öğretmek istediğinde de tınlamazlaz.
tıpkı farelerin pis olmadığı iddiasında ki mevzum gibi. adama her türlü kanıtı sunarsın ve artık her şey senin dediğini doğrular durumdadır ama adam yine "yok la öyle olur mu" der.
sen her akşam az çok bir şeyler araştırır öğrenirsin zevk amaçlı ve yeri geldiğinde biriyle ters düşersin ve sen bildiğin halde adam kendini haklı çıkarmaya çalışır, halbuki adam her akşam eşek gibi yatıp çay sigara keyfi yaparken sen hobi olarak araştırırsın ama durum yine budur yani.
sen hakkınla araştırıp öğrenip bilirsin ve elin adamı her akşam keyif yapıp bir gram emek harcamadan gelir ve senden daha iyi bildiğini söyler ve seni yalanlar.
işte bu cinayet sebebi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)