Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Kilitin Canını Okumuştuk :) Şimdi Kilit Alma Vakti

REKLAM ALANI

Motosikleti
    İNTEGRA gitti şuan 50cc (150cc)arora vesta scooter
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende gecen gün anahtari kaybettim vurdum sprel i 5 saniye de cirt
    Bu kadar para veriyorsunuz ama pek te güvenmemek lazim yani
    diyelim sen hırsızsın,spirali çalıştırırken çıkacak sesi gürültüyü kıvılcımı ümmeti alemin duymasını ve görmesini nasıl engellemeyi düşünüyorsun
    üstüne yakalanıp linç edilmeyide

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    avmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R
    Alıntı YERUÇAĞI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    diyelim sen hırsızsın,spirali çalıştırırken çıkacak sesi gürültüyü kıvılcımı ümmeti alemin duymasını ve görmesini nasıl engellemeyi düşünüyorsun
    hocam bu da abus granit kesilmesi 25 saniye sürüyor tam olarak valla aldım artık ben bu kilidi bütçem bu kadar ne yapayım siparişi geçtim artık.

Ride4Joy

Motosikleti
    Alıntı avmert adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu zincirden mi bahsediyorsunuz ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:45 ----------

https://www.youtube.com/watch?v=PcEXOCNs-qs

bahsi geçen video da bu hocam bi bakarsanız.
    dediğim gibi mermi çekirdeği sertleştirilmiş çeliğe zarar veremez,zaten videoda görünüyor,mermiler zincirden çok çok daha yumuşak olduğu için zincire vurunca çekirdek ezilip zincirde leke yapmış sadece ,o mantıksız ,tank çekmeside anlamsız,şöyle olması gerekirdi,araya zincirleri takıp her iki tank göt göte aksi yönde birbirlerini çekmeye çalışmalıydı,,patinaj yapıp birbirini çekemeselerdi ozaman tamam derdim

dediğim gibi en iyisi karbon eğe ile test etmek

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:57 ----------

hocam bu da abus granit kesilmesi 25 saniye sürüyor tam olarak valla aldım artık ben bu kilidi bütçem bu kadar ne yapayım siparişi geçtim artık.

https://www.youtube.com/watch?v=WExT...ature=youtu.be
    sapla samanı karıştırma bu alt katagori 10mm zincir,, linkini verdiğimin videosu varsa koy bakalım aşağıdakini,,olamaz çünkü daha iyisi yok,,bunu kesmenin 2 yolu var birisi spiral taş motoru,diğeri oksijen kaynağı ile,,onlarda çıkaracağı gürültü kıvılcım ateş ses vs yüzünden mümkün değil

madem aldınız hayırlı olsun yalnız aldığınız zaman dediğim eğe testini yaparmısınız,bilgimiz olsun

http://www.motosikletaksesuarlari.co...FVAo0wodFjENdg

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:00 ----------

zaten aldığınız zinciri eğe sürdüğünüzde yiyorsa ve demir talaşı çıkarıyorsa,kaldırıp atın,hiç bişeye yaramaz,ama pek öyle olmadığını sanıyorum kaliteli bişeye benziyor

Motosikleti
    CBR 250R
    dediğim gibi mermi çekirdeği sertleştirilmiş çeliğe zarar veremez,zaten videoda görünüyor,mermiler zincirden çok çok daha yumuşak olduğu için zincire vurunca çekirdek ezilip zincirde leke yapmış sadece ,o mantıksız ,tank çekmeside anlamsız,şöyle olması gerekirdi,araya zincirleri takıp her iki tank göt göte aksi yönde birbirlerini çekmeye çalışmalıydı,,patinaj yapıp birbirini çekemeselerdi ozaman tamam derdim

dediğim gibi en iyisi karbon eğe ile test etmek

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:57 ----------

sapla samanı karıştırma bu alt katagori 10mm zincir,, linkini verdiğimin videosu varsa koy bakalım aşağıdakini,,olamaz çünkü daha iyisi yok,,bunu kesmenin 2 yolu var birisi spiral taş motoru,diğeri oksijen kaynağı ile,,onlarda çıkaracağı gürültü kıvılcım ateş ses vs yüzünden mümkün değil

madem aldınız hayırlı olsun yalnız aldığınız zaman dediğim eğe testini yaparmısınız,bilgimiz olsun

http://www.motosikletaksesuarlari.co...FVAo0wodFjENdg

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:00 ----------

zaten aldığınız zinciri eğe sürdüğünüzde yiyorsa ve demir talaşı çıkarıyorsa,kaldırıp atın,hiç bişeye yaramaz,ama pek öyle olmadığını sanıyorum kaliteli bişeye benziyor
    eğe dediğiniz bu mudur? gelince deneyip size haber edeceğim. bunu zincire sürtüyorum herhangi bir şey çıkarsa zincirden kötü mal diyoruz demi yanlış anlamadım.
    Ride4Joy

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Eger kesilebiliyorsa neyle kac zamanda kesildiginin bi önemi yok
    Taş makinasi 10 saniyede keser diyelim
    Adam gece bahceye girdi eğe ile 10 dakikada ince ince kesti senin ruhum duymaz
    Ve benim bahsettigim kilit emin ol anahtari versem 100 kişiden 99 u açamaz di birak açmayı anahtari bile deliğe tam olarak sokamazdi
    Ama işler sprel e gelince değişti

Motosikleti
    CBR 250R
    Ve benim bahsettigim kilit emin ol anahtari versem 100 kişiden 99 u açamaz di birak açmayı anahtari bile deliğe tam olarak sokamazdi
    hocam bahsi geçen kilit onguard 8016l mi ?
    Ride4Joy

Motosikleti
    eğe dediğiniz bu mudur? gelince deneyip size haber edeceğim. bunu zincire sürtüyorum herhangi bir şey çıkarsa zincirden kötü mal diyoruz demi yanlış anlamadım.
    http://www.ernilyapi.com/resimgrafik...lburiye/31.jpg
    aynen kardeşim budur,,eğeyi bastırarak sürtün ,,kesinlikle yememesi eğenin zincirin üstünde kayması gerekli

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:32 ----------

eğeyle iyi zinciri kesemezsin zaten, eğe yemez,yerse o zinciri hurdacıya kiloyla ver gitsin,,
    ikincisi spiral taş motoruyla 10 saniyede dediğim zincire ancak yara açarsın kesemezsin,,öyle kolay değil zinciri mengene gibi biryere sabitlemen gerekir spiralle kesmen için,oynayan zinciri spiralle kesmek kolay değil,bu sürede zaten sesten kıvılcım ve gürültüden 10 defa yakayı ele verirsin,,birde spirale elektrik bulma durumu var,hadi şarj lı buldun diyelim,ki şarjlının gücü zayıf olduğundan 10 dakkada kesemezsin
    10 dakika olmadan zaten seni yakalayıp orda hadım ederler

Motosikleti
    Gsx-R 1000(gixxer k9)
    Bu kadar çok taktıysan bu ürüne gel benim zincirden bir halka kesmeye çalış merakın gitsin kafan yatsın..
    F54 bunu beğendi.

<ÖzgürYanık> - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Chetak 12v Electronic(1991)
    gece gece aramaya usendim 90 euro hangi magazada vardi diye ama.al.bak amazon.de ye bak abus granit city chain xplus 1060/170. 116 euro atla polskibus a git.al.hem bi Berliniz gez ;)

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:53 ----------

Alıntı cıbırlover1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Allah askiniza hic 90 Euro'ya granitini gormedim ?? Evet 90 Euroya abus var ancak granit serisi degil granit serisi fiyatlari 160-200 euro arasi...Polonyada okuyan bir kardesiniz olarak yaziyorum fiyatlardan haberdarim.. Agir olmasindan oturu kargo parasi sismiyorsa yurtdisindan alin derim .. Hem Gumruk anlasmasindan dolayi Almanyaya odeyeceginiz (yanlis hatirlamiyorsam %23 tax dusuruluyor) ve sizde sadece kdv oduyorsunuz diye biliyorum. Bununla ilgili forumda konu acilmisti. Bu konuda bilgim net olmamakla birlikte budur. Almanyadan o hemen hemen bahsetiginiz fiyatlara abus alabilirsiniz...

https://www.louis.de/en/artikel/abus...umber=10002728

20 uzerinden 16 almis koruma olarak ...100 euro fiyati var.

cıbırlover1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125R
    Vayyy Özgür Abi polskibus ı bildiginize göre ya burada bulundunuz yada Almanyada Abi ben genelde Almanyanin en buyuk parakende saticisi louisi takip ettigim icin ve Polonyada yasadigimdan amazondan siparis gecemiyorum ve amazona hic bakmadim.. Gercekten fiyati cok uygun eger oyleyse Acaba ek bagaj alip ülkeye donerken bir tane de abus granit mi alsam ki

https://www.youtube.com/watch?v=pywN558dJaU
    Bu videoda 11 saniyede kesiyolar

alic3lik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha R25
    Benden istediğiniz video linkini arkadaş atmış, 1.45 den sonra izleyin adam peynir gibi kesiyo çok rahat şekilde...

okanbagiscan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Jet taşınla kesilemeyecek zincir yada kilit yok. Jet taşınla abusu bile adam 30 40 saniyede keser.Biz sesten uyanacağız kalkacağız bu ses ne diye düşünüp ayılana kadar adam motoru götürür zaten.

Bütün kilitler kesiliyorsa o zaman motosiklet falan kullanmayalım. Nasıl olsa çalınacak
    jimi_hendrix bunu beğendi.

<ÖzgürYanık> - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Chetak 12v Electronic(1991)
    Alıntı cıbırlover1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vayyy Özgür Abi polskibus ı bildiginize göre ya burada bulundunuz yada Almanyada Abi ben genelde Almanyanin en buyuk parakende saticisi louisi takip ettigim icin ve Polonyada yasadigimdan amazondan siparis gecemiyorum ve amazona hic bakmadim.. Gercekten fiyati cok uygun eger oyleyse Acaba ek bagaj alip ülkeye donerken bir tane de abus granit mi alsam ki
    2013-2014 1 yil nowy targ.da kaldm.krakow a 1 bck saat , erasmus icin 1 yil . aynen ben olsam alirdim gelrken.burada fiyat.cok cok cok ucuk , kuzenim de cbr.250.r.icin kilit bakyordu sansina ona gosterdm snfndan.bi arki (ege uni den kendisi ) frankfurt.ta erasmusda imis. ondan yazdm buraya alacak arkadaslar degerlendirsin diye

jimi_hendrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yohhh
    Şu konuda kilidin anahtarını içinde kırdığımı söylemiştim.
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...sansa-gel.html

Şimdi kilit alma vakti.
    Resmini atacağım kilidi almayı düşünüyorum güvenilirlik açısından ama bir anda da bu fiyatı vereceğimi düşününce koyar gibi oldu. Almadan yine bir size danışmak istedim. (Biliyorum 10 küsür bin liralık motoru koruyacaksın 275 lira bile az diyeceksiniz )

Sizce bunun yerine gidip şu gemi kilitlerinden alsam 14mm lik daha ucuza getirebilir miyiz. Al bunu geç mi diyorsunuz? Veya başka bir alternatif?

Bahsolan kilit
    http://i.hizliresim.com/GPJv07.png
    ürün hırsızlarım tarafından test edilmiştir, tafsiye ederim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:57 ----------

bir raspberry veya uydu bağlantı özelliği olan bir arduino mega devresi ile lithium-polymer batarya ile aslında güzel bir alarm ve takip sistemi düşünülebilir.
    "ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    hocam bahsi geçen kilit onguard 8016l mi ?
    6 yıl önce ybr yi alırken adam vermişti
    hatta o gün abant a gittik motorları kilitledik arkadaşla
    neyse açmaya geldik yaklaşık 1 saat te anahtarla zor açtık
    markası nı unuttum malesef çöpe gidince
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

alic3lik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha R25
    Biraz araştırma yaptım linkini verdiğim ürün için en iyi fiyat performans ürünü yorumları yapılmış yabancı sitelerde. Var mı kullanan?
    https://www.revzilla.com/motorcycle/...in-and-padlock

MASTER_10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NC750 X DCT
    iyi aksamlar,

esim motor aldiktan sonra bana hediye olarak ABUS un diskkilidi/zincir kilidi setini hediye aldi. piyasadaki en guvenli kilit oldugu tartisma goturmez ama internette onun da minibus arkasinda tasinan canta kaynagi ile 45 saniyede kesilme videosu var. diyecegim odur ki, bir nebze daha guvende hissetmek icin abus a o para verilebilir ama nihayetinde hirsiza kilit dayanmaz.

Motosikleti
    CBR 250R
    attığınız videodaki kilit 14mm olanından değil büyük ihtimalle. 14mm ye makas ağzı girmiyor diye biliyorum. @alic3lik @onurcna

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)