dediğim gibi mermi çekirdeği sertleştirilmiş çeliğe zarar veremez,zaten videoda görünüyor,mermiler zincirden çok çok daha yumuşak olduğu için zincire vurunca çekirdek ezilip zincirde leke yapmış sadece ,o mantıksız ,tank çekmeside anlamsız,şöyle olması gerekirdi,araya zincirleri takıp her iki tank göt göte aksi yönde birbirlerini çekmeye çalışmalıydı,,patinaj yapıp birbirini çekemeselerdi ozaman tamam derdim
dediğim gibi en iyisi karbon eğe ile test etmek
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:57 ----------
sapla samanı karıştırma bu alt katagori 10mm zincir,, linkini verdiğimin videosu varsa koy bakalım aşağıdakini,,olamaz çünkü daha iyisi yok,,bunu kesmenin 2 yolu var birisi spiral taş motoru,diğeri oksijen kaynağı ile,,onlarda çıkaracağı gürültü kıvılcım ateş ses vs yüzünden mümkün değil
madem aldınız hayırlı olsun yalnız aldığınız zaman dediğim eğe testini yaparmısınız,bilgimiz olsun
http://www.motosikletaksesuarlari.co...FVAo0wodFjENdg
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:00 ----------
zaten aldığınız zinciri eğe sürdüğünüzde yiyorsa ve demir talaşı çıkarıyorsa,kaldırıp atın,hiç bişeye yaramaz,ama pek öyle olmadığını sanıyorum kaliteli bişeye benziyor
Eger kesilebiliyorsa neyle kac zamanda kesildiginin bi önemi yok
Taş makinasi 10 saniyede keser diyelim
Adam gece bahceye girdi eğe ile 10 dakikada ince ince kesti senin ruhum duymaz
Ve benim bahsettigim kilit emin ol anahtari versem 100 kişiden 99 u açamaz di birak açmayı anahtari bile deliğe tam olarak sokamazdi
Ama işler sprel e gelince değişti
aynen kardeşim budur,,eğeyi bastırarak sürtün ,,kesinlikle yememesi eğenin zincirin üstünde kayması gerekli
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:32 ----------
eğeyle iyi zinciri kesemezsin zaten, eğe yemez,yerse o zinciri hurdacıya kiloyla ver gitsin,,
ikincisi spiral taş motoruyla 10 saniyede dediğim zincire ancak yara açarsın kesemezsin,,öyle kolay değil zinciri mengene gibi biryere sabitlemen gerekir spiralle kesmen için,oynayan zinciri spiralle kesmek kolay değil,bu sürede zaten sesten kıvılcım ve gürültüden 10 defa yakayı ele verirsin,,birde spirale elektrik bulma durumu var,hadi şarj lı buldun diyelim,ki şarjlının gücü zayıf olduğundan 10 dakkada kesemezsin
10 dakika olmadan zaten seni yakalayıp orda hadım ederler
Bu kadar çok taktıysan bu ürüne gel benim zincirden bir halka kesmeye çalış merakın gitsin kafan yatsın..
gece gece aramaya usendim 90 euro hangi magazada vardi diye ama.al.bak amazon.de ye bak abus granit city chain xplus 1060/170. 116 euro atla polskibus a git.al.hem bi Berliniz gez ;)
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:53 ----------
Vayyy Özgür Abi polskibus ı bildiginize göre ya burada bulundunuz yada Almanyada Abi ben genelde Almanyanin en buyuk parakende saticisi louisi takip ettigim icin ve Polonyada yasadigimdan amazondan siparis gecemiyorum ve amazona hic bakmadim.. Gercekten fiyati cok uygun eger oyleyse Acaba ek bagaj alip ülkeye donerken bir tane de abus granit mi alsam ki
https://www.youtube.com/watch?v=pywN558dJaU
Bu videoda 11 saniyede kesiyolar
Benden istediğiniz video linkini arkadaş atmış, 1.45 den sonra izleyin adam peynir gibi kesiyo çok rahat şekilde...
Jet taşınla kesilemeyecek zincir yada kilit yok. Jet taşınla abusu bile adam 30 40 saniyede keser.Biz sesten uyanacağız kalkacağız bu ses ne diye düşünüp ayılana kadar adam motoru götürür zaten.
Bütün kilitler kesiliyorsa o zaman motosiklet falan kullanmayalım. Nasıl olsa çalınacak
2013-2014 1 yil nowy targ.da kaldm.krakow a 1 bck saat , erasmus icin 1 yil . aynen ben olsam alirdim gelrken.burada fiyat.cok cok cok ucuk , kuzenim de cbr.250.r.icin kilit bakyordu sansina ona gosterdm snfndan.bi arki (ege uni den kendisi ) frankfurt.ta erasmusda imis. ondan yazdm buraya alacak arkadaslar degerlendirsin diye
ürün hırsızlarım tarafından test edilmiştir, tafsiye ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:57 ----------
bir raspberry veya uydu bağlantı özelliği olan bir arduino mega devresi ile lithium-polymer batarya ile aslında güzel bir alarm ve takip sistemi düşünülebilir.
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
Biraz araştırma yaptım linkini verdiğim ürün için en iyi fiyat performans ürünü yorumları yapılmış yabancı sitelerde. Var mı kullanan?
https://www.revzilla.com/motorcycle/...in-and-padlock
iyi aksamlar,
esim motor aldiktan sonra bana hediye olarak ABUS un diskkilidi/zincir kilidi setini hediye aldi. piyasadaki en guvenli kilit oldugu tartisma goturmez ama internette onun da minibus arkasinda tasinan canta kaynagi ile 45 saniyede kesilme videosu var. diyecegim odur ki, bir nebze daha guvende hissetmek icin abus a o para verilebilir ama nihayetinde hirsiza kilit dayanmaz.
attığınız videodaki kilit 14mm olanından değil büyük ihtimalle. 14mm ye makas ağzı girmiyor diye biliyorum. @alic3lik @onurcna
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)