yani son karar yine sizde ve eşinizde, ben çok düşündüğünüzü görüyorum ve bu kadar düşünmek tuhaf gerçekten. alın ve binin, kaza sebepleri belli. gördüğümü söyleyecek olursam başlangıçta 500cc kullananlar var ve bunlar motora hakim olma konusunda sorun yaşamadılar ise mantıken sizin eşinizin sorun yaşaması daha düşük ihtimal değil mi?
yakın zamanda açılan bir konu vardı görmüşsünüzdür, daha önce büyük hacimli motor sürmemiş birisi ehliyetini "A" sınıfı almış ve büyük hacim motor kullanarak direksiyon sınavını geçmiş.
eğer sizin kişisel olarak bir tereddütünüz varsa bu kişiye özgü bir şeydir ve dışarıdan size yardım edebilecek birisi sanırım olamaz. ben tecrübeli olmasam da gördüklerimi dile getirebilir ve iyi bir gözlemci olabilirim.
sonuçta "r1" alıp fıtı fıtı gitmek yasak değil dimi
alın fıtı fıtı gidin bakalım nereye kadar, fıtı fıtı giderken bir bakacaksınızki motorun ağırlığı ile vücutunuzu konunmlamaya alışacaksınız ve artık yadırgadığınız o farklı motosiklet size daha kolay gelmeye başlayacak.
bu gerçek yani, ben şimdi 180cc kullanıyorum ama arkadaşın 125 lik çapır benzeri çin malı motoruna binince sanki yumurta taşır gibi sürüyorum çünkü motor farklı ablacım :D
cc den ziyade motor farklı motor! motora alışana kadar tabi fıtı fıtı süreceksiniz öyle değil mi?
bu motorların tekniğini bilmem ben psikolojik ve gözlemlediğim kadar yorum yaptım. mantıklı gelir yada gelmez o size kalmış.