Nc 700
ya aslında olay sinekten yağ çıkarmak değil. mınıbus çilesini çekmeden, zamandan da tasaruf ederek en ekonomık yoldan bu işi çözmek. aslında en ekonomık olan olcay avşar'ın da dedıgı gıbı mevcut motorla gidip gelmek. ama ona da gonlum razı degıl. ıkıncı bır araç mutlaka alacagım. senın de dedıgın gıbı ruhsat sigorta vs masraflar yuzunden elektrıklı bırsey mı alsam dıye dusundum. onun hakkında da pek olumlu seyler soylemedıler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:07 ----------
suzukı address super motor ama 5000tl den baslıyor 2.elleri. o kadar butce ayıramam maalesef.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:10 ----------
tamamdır hemen alıyorum bir tane
TRANSALP XL700
Giderinizin neye göre değiştiğini hesaplamak kur delisi yapar insanı. Siz asıl gelirinizi arttırmak için neler yapıyorsunuz? Bundan haber verin. Kurdan piyasaları oynatacak paranız mı var? Yok tabi ki! Ama kendi hayatınızı değiştirecek bir yeni gelir elde etme kapısı düşünebilirsiniz! Giderlerle değil gelirlerle ilgilenin! ÜRETMENİN PEŞİNDE OLUN! UCUZ TÜKETME PEŞİNDE OLMAYIN!
Sabri Bey benim tavsiyom bajaj boxer 'dır.Çin malı 2.el cublarla uğraşmayın derim.
ne anlatıyorsun birader? İşten güçten başımı kaşıyacak vaktim yok. üretmek için zaman,enerji,fikir,maddiyat gerekir. bir fikir bulsak uygulayacak zamanımız yok.zaman da bulsak sermaye yok. güzel konuşuyorsun ama reel hayatta o işler öyle olmuyor maalesef. Bizi bu hale getirenler utansın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:39 ----------
dediğin gibi kelepir bulsak boxer da değerlendirilebilir serhat.
TRANSALP XL700
Günde en az 12 saat çalışıp uyumaya zor zaman buluyoruz çoğu gün 4-5 saat uykuyla yaşıyoruz.
Üstelik 60 Yaşına kadar da bu şekilde olucak... Sömürülen kölelerden farkımız yok ne dinlenmeye ne gezmeye zaman var, dolayısıyla yeni bir gelir elde etmek bu şartlarda mümkün değil.
Yol mevzusuna gelirsek mevcut motoru kullanmak en mantıklısı olucaktır, motora yazık ediyoruz diye düşünmeyin neticede tek silindirli sorun cıkarmayan bir model.
salcano panther
ama mondial de kullandım olabilir
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:15 ----------
660 la aynı motor kullanılıyor
bende tenere de var uzun yolda 5000 d/d 4.3 benzin yakıyor
şehir içi de 5.5 yaksın
fazla hort hort kullanmassan gerek yok bence şehir içi için alacağın motor gereksiz masraf olacaktır sana
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Al bi tane kuba kee 100 cub bak keyfine dostum.bende iş ev arası günde 8 km yapıyorum 3.5 yıl oldu bi tek bugün zincir dişli setini degiştirdim 40 tl daha fazla düşünme kafan bulanmasın.bu motoru al bana dua edersin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)