Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Forum Adına Bir Etkinlik Düşünüyorum.

REKLAM ALANI

Motosikleti
    ......
    Alıntı Facoo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güldün mü? Ne güzel, gülmek güzel bi aktivite. Arada düşünmeyi de dene iyi gelir. İnanmıyosan facebooktan gir bak Türkiye pipo locası grubuna görürsün.
    Sende yazdıklarımı okuyup doğru anlamayı denersen pişman olmazsın,zira anlama unsuru önemlidir kişisel gelişime değer katar,ön yargıları kırar.

1-İnanmıyorum gibi bir durumdan bahsetmedim.
    2-İlgili konuya yaptığın yorumun içerikle alakalı,esprili bir hava oluştu.
    3-Sonuçta buraya yorum yapıyorsan olumlu veya olumsuz geri bildirimlere alışkın olman gerekiyor.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Benelli tnt25
    Bence forum üyelerine mesela her bölgede bir il olarak güvenli sürüş eğitimleri ayarlanabilir çok daha yararlı olur. Aramızda bir çok kişi belki maddi nedenlerden gidemiyor ama bu şekilde oldukça yüksek katılım ve bilinçli motorcular kazandırmış oluruz. Şahsım da katilir
    levend84 bunu beğendi.

Motosikleti
    ......
    Alıntı ieu35turkey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence forum üyelerine mesela her bölgede bir il olarak güvenli sürüş eğitimleri ayarlanabilir çok daha yararlı olur. Aramızda bir çok kişi belki maddi nedenlerden gidemiyor ama bu şekilde oldukça yüksek katılım ve bilinçli motorcular kazandırmış oluruz. Şahsım da katilir
    Aynen katılıyorum hocam,ileri sürüş eğitimi gerçekten mantıklı olur,yeni başlayan,acemi kardeşlerimize en azından hayat kurtaracak temel bilgiler verilse yeter.

Sağlıcakla..

Motosikleti
    Falcon Freedom 250
    Alıntı levend84 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    konuyu açan kardeşimizin profiline bakarsanız motosikleti yok

sağolsun kendisi bir öneride bulunmuş,saygımız var.

sağlık olsun motorcu78,ufaktan bir motorla başla kardeşim bütçeni zorlamadan,tecrübe kazan zamanla herşey gönlünce olur....

hayırlısı olsun diyelim
    Abicim dürüst olmak gerekirse kendim 17 yaşındayım 29 martta 18'ime girip A2 Ehliyetimi hayırlısıyla alıcam. Okul harçlıklarımı biriktirip öğle arası eve yemek yemeye gidiyorum çünkü mahalledeki her arkaşımda bir motosiklet var 1.5 2 yıldan beri ben de onlardan doğru bu motosiklet işine bağlandım benim için bir tutku oldu elimden geldiğince biriktirmeye çalışıyorum hayırlısı artık

Alıntı ieu35turkey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Alıntı Stock Sever adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla abi ben öğrenciyim. Kyk kredisiyle hem yurdumu yatırıyorum hem de geçiniyorum. Babam sağolsun yeterince yardım yapıyor ama baba parası yemek içime sinmiyor. Uzun zamandır da ekipman+ehliyet+motosiklet üçlüsüyle yatıp kalkıyorum. İyi kötü ehliyeti hallettim. Ekipman parasını da az az kenara biriktiriyorum. Yazın da bi iş bulabilirsem asgari ücretten 2. El bir cbf150 alabilecek para biriktirebiliyorum 3 ayda. Ha şimdi bu kampanya işlese bana motosiklet hediye edilse, ben bunu istemem abi. Kendim alıyım ki o para nasıl kazanıldı ne zorluklarla biriktirildi bileyim ki o motoru ona göre kullanayım, ona göre bakayım. Diğer türlü hediye edilen motoru ben düşürürüm, kırarım, vururum vs hor kullanırım. Değerini bilemem. Ben işe başka açıdan bakıyorum ama kısacası ben biriktirip kazanıp alırsam o bende daha değerli olur. Kısaca bu kampanya işi yaş iş. Eğer tutarsa da hediye edilecek insanlar iyi seçilmeli.

Bu iki düşüncede bana mantıklı olarak geldi Kendi fikirleriniz varsa paylaşın ben burayı motosiklet grubu diye motosiklet araç gereç vb şeyler için çekiliş demek istedim. Sokakta yaşayan insanlar,hayvanlar olsun onlarada saygım var. Ben burası motosiklet forumu olduğu için motosiklet hakkında böyle bir düşüncemi sizlerle paylaşmak istedim
    levend84 bunu beğendi.

Motosikleti
    ......
    Alıntı Motorcu78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abicim dürüst olmak gerekirse kendim 17 yaşındayım 29 martta 18'ime girip A2 Ehliyetimi hayırlısıyla alıcam. Okul harçlıklarımı biriktirip öğle arası eve yemek yemeye gidiyorum çünkü mahalledeki her arkaşımda bir motosiklet var 1.5 2 yıldan beri ben de onlardan doğru bu motosiklet işine bağlandım benim için bir tutku oldu elimden geldiğince biriktirmeye çalışıyorum hayırlısı artık

Bu iki düşüncede bana mantıklı olarak geldi Kendi fikirleriniz varsa paylaşın ben burayı motosiklet grubu diye motosiklet araç gereç vb şeyler için çekiliş demek istedim. Sokakta yaşayan insanlar,hayvanlar olsun onlarada saygım var. Ben burası motosiklet forumu olduğu için motosiklet hakkında böyle bir düşüncemi sizlerle paylaşmak istedim
    Kardeşim,bir anımı anlatayım,bende aşağı yukarı, senin yaşındayken yaz dönemlerinde sanayide çalıştım hiç unutmam sene 1999 tam deprem zamanları,haftalık eski parayla 5 milyon alıyorum

kuzenimde o zaman efsane peugeot spx-l var su soğutmalı 1997 model çil çil,motoru çok sürerdim orada kaptım şifayı motor hastalığını neyse kuzen askere

gidecekti dedim motor yatmasın sat bana sana her hafta 4milyon vereceğim,aldım motoru lise bitene kadar bindim,sonra amcama verdim köyde motor..velhasıl ufaktan al bir motor

ayağını yerden kessin götürüp getirsin parçası bakımı ucuz olsun 100lük cup olur 125cg olur hangisi hesabına uyarsa.

Allah yardımcın olsun kardeşim....

Motosikleti
    Hyosung gv250
    Alıntı levend84 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sende yazdıklarımı okuyup doğru anlamayı denersen pişman olmazsın,zira anlama unsuru önemlidir kişisel gelişime değer katar,ön yargıları kırar.

1-İnanmıyorum gibi bir durumdan bahsetmedim.
    2-İlgili konuya yaptığın yorumun içerikle alakalı,esprili bir hava oluştu.
    3-Sonuçta buraya yorum yapıyorsan olumlu veya olumsuz geri bildirimlere alışkın olman gerekiyor.
    Ben sadece örnek verdim, bu şekilde yapılabilir diye. Yoksa pipoyla ne alakası var? Olumsuz geri bildirim tabii ki verebilirsin, ama dalga geçer gibi mi? Hayır. Sonra bi daha oku istersen yazdıklarını, anlatmak istediğini anlatamamışsın o zaman. 32 yaşında adamsın, insan daha seviyeli olmalı tabii bişeyler yazarken, 13 yaşında bir çocuk canlandı gözümde. Yazdıklarındaki seviyesizliği görünce bu konuya verilen tepkileri şimdi daha iyi anlıyorum. Haklıymışsınız arkadaşlar, benim ki sadece bir "acaba?" idi.

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Para toplamak değil de,
    Elinizdeki kullanmadığınız eski kasklarınızı eldivenlerinizi kısacası ekipmanlarınızı yollayın bize,
    burada öğrenciye, ihtiyacı olana dağıtalım dedik.
    Hemde bu işi mübarek ramazan ayında yaptık. Kimse birşey yollamadı.
    Daha yazacak birşey var mı ?

Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Searching.
    3 Sayfayıda sıkılmadan okudum; genel kanı olmaz diyor ama olur diyen arkadaşlar'da var.

Böyle bir etkinlik YAPMIYORUZ'DA yapar gibi düşünelim herkesin gönlü olsun. bu işe para yatırırım diyenler aşağıya doğru isimleri yazsınlar bakalım kaç TL toplanıyor. ;)

Sanal Katılımcılar

1- Lucas (200 TL)
    2-

TanImsIz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Tuono V4 ve İmola 125
    2006 dan beri bu foruma üyeyim, binlerce açılan başlık icinde , en saçma ve gereksizi hangisi diye sorarsa biri , hic tereddütsüz bu topici gösteririm. Nedeni icin detaya girmicem. Aklınızdan geceni şurda yazıya dökmeden önce lütfen bikaç kez düşünün. Hangi ülkede yaşıyorsunuz ? İnsanınızı ne kadar tanıyorsunuz ? İyilik yap denize at gecti artık..

siyahus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN - RR DD250- GV 250 - Yamaha MT-25
    Bu şekilde olmaz bence de, ancak şu olabilir, eskiden babam ve arkadaşları (Rahmetli babam öğretmendi) kendi aralarında yaklaşık 30 kişi kooperatif gibi birleştiler, 30 ay boyunca her ay 1 kişiye araba alabilecek kadar para toplayıp, sırayı da kura ile belirleyip araba aldılar. Son taksitleri kur artışına paralele araba fiyatlarının uçmasıyla çok zor ödemiştik. Bu yöntemle kaç kişi varsa o kadar taksite bölünmüş oldu. Arabada o zamanın en alt model renault toros sedan modeliydi. İsteyen üstüne ekleyip istediği modeli almıştı.

okanbagiscan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Eğitimle ilgili bir etkinlik çok daha faydalı olur ve bende katılırım.Katılımcı sayısı belirlenir istenilen eğitimler tespit edilir.Kişiden yada bir kurumdan fiyat alınır.

The Dude - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sym joymax
    yine mi fakirler .

Uğur Gündüz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    askerden sonra olacak
    "Tamam'da ben CG'ye binerken adama ktm almanız için neden para vereyim?" Böyle çekememezlik durumu'da olabilir Saçma bir düşünce değil ama tutarsız bir düşünce.. Burda motoru olmayıp bloglar,forumlar üzerinden araştırma yapıp oradaki makaleleri kendince cümlelere döküp ahkam kesen bir sürü üye var. Yani bu burada olmaz.

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    Alıntı Levent Gocmen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    3 Sayfayıda sıkılmadan okudum; genel kanı olmaz diyor ama olur diyen arkadaşlar'da var.

Böyle bir etkinlik YAPMIYORUZ'DA yapar gibi düşünelim herkesin gönlü olsun. bu işe para yatırırım diyenler aşağıya doğru isimleri yazsınlar bakalım kaç TL toplanıyor. ;)
    Sanal Katılımcılar

1- Lucas (200 TL)
    2- Olcay Avşar (çeyrek altın)
    3- ...

Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    Alıntı KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sanal Katılımcılar

1- Lucas (200 TL)
    3- ...
    Kabul ediyorum
    "normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"

Motosikleti
    Falcon Freedom 250
    Alıntı Olcay Avşar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kabul ediyorum
    Benide yaz oraya 50 100 tl atarım

Motosikleti
    Honda Cbr250R -> Yamaha MT-07
    Motosiklet keyiftir özel tüketimdir yardım yapılacaksa gerçekten önemli ihtiyaçlar üzerine yapılır. Yardım amaçlı motor almak nedir?

Motosikleti
    Falcon Freedom 250
    Alıntı ZaptNaMumkun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motosiklet keyiftir özel tüketimdir yardım yapılacaksa gerçekten önemli ihtiyaçlar üzerine yapılır. Yardım amaçlı motor almak nedir?
    İhtiyacı olanlara biriktirip sahiplendircez demek istiyorum.

Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Searching.
    Sanal Katılımcılar

1- Lucas (200 TL)
    3-....
    4-...
    5-...

Hadi beyler bayanlar?

Motosikleti
    Falcon Freedom 250
    Alıntı Levent Gocmen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sanal Katılımcılar

1- Lucas (200 TL)
    3-Alper (50 TL)
    4-...
    5-...

Hadi beyler bayanlar?
    Benden 50 tl

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)