Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Forum Adına Bir Etkinlik Düşünüyorum.

REKLAM ALANI
    fatih.met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    hayrınıza bir tane 250cc ss alın bana ne olur cbr250r ya da r25 olur, daelim alsanızda olur
    levend84 bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    ......
    Alıntı fatih.met adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayrınıza bir tane 250cc ss alın bana ne olur cbr250r ya da r25 olur, daelim alsanızda olur

konuyu açan kardeşimizin profiline bakarsanız motosikleti yok

sağolsun kendisi bir öneride bulunmuş,saygımız var.

sağlık olsun motorcu78,ufaktan bir motorla başla kardeşim bütçeni zorlamadan,tecrübe kazan zamanla herşey gönlünce olur....

hayırlısı olsun diyelim

Motosikleti
    4. motor Honda
    Türkiye yav burası...

Stock Sever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RS200
    Valla abi ben öğrenciyim. Kyk kredisiyle hem yurdumu yatırıyorum hem de geçiniyorum. Babam sağolsun yeterince yardım yapıyor ama baba parası yemek içime sinmiyor. Uzun zamandır da ekipman+ehliyet+motosiklet üçlüsüyle yatıp kalkıyorum. İyi kötü ehliyeti hallettim. Ekipman parasını da az az kenara biriktiriyorum. Yazın da bi iş bulabilirsem asgari ücretten 2. El bir cbf150 alabilecek para biriktirebiliyorum 3 ayda. Ha şimdi bu kampanya işlese bana motosiklet hediye edilse, ben bunu istemem abi. Kendim alıyım ki o para nasıl kazanıldı ne zorluklarla biriktirildi bileyim ki o motoru ona göre kullanayım, ona göre bakayım. Diğer türlü hediye edilen motoru ben düşürürüm, kırarım, vururum vs hor kullanırım. Değerini bilemem. Ben işe başka açıdan bakıyorum ama kısacası ben biriktirip kazanıp alırsam o bende daha değerli olur. Kısaca bu kampanya işi yaş iş. Eğer tutarsa da hediye edilecek insanlar iyi seçilmeli.
    HONDA

#BZ3082

S3cond - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    O kadar adam örgütleyip para toplaya bileceğini düşünüyorsan,hiç uğraşma bi cemaat kur biraz büyüyünce siyasallaşır ülkeyi hortumlarsınız

Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    Alıntı levend84 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    konuyu açan kardeşimizin profiline bakarsanız motosikleti yok

sağolsun kendisi bir öneride bulunmuş,saygımız var.

sağlık olsun motorcu78,ufaktan bir motorla başla kardeşim bütçeni zorlamadan,tecrübe kazan zamanla herşey gönlünce olur....

hayırlısı olsun diyelim
    siz bana alın ben kendi motorumu veririm ona
    levend84 bunu beğendi.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Bu kampanyadan,bu bile çıkmaz. Bence hayallerde yaşamayalım

whitedeamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MTT Y2K
    siz bana alın ben kendi motorumu veririm ona
    ironi yapıyorsun değil mi ?

Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    Alıntı whitedeamon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ironi yapıyorsun değil mi ?
    evet, abimde 39 bin liralık araba(megane 3) var ve ben 250cc ye yükselticem bana borç 1000 lira bile vermiyor siz düşünün artık.
    diğer abimde opel astıra var 40 bin lira küsür, bende ise 3 bin liralık apache var.

eğer gerçekten istiyorsan çalışıp alacaksın bu kadar. haketmeden bir mala sahip olmayı ben kendim istemem.
    levend84 bunu beğendi.

Motosikleti
    ......
    evet, abimde 39 bin liralık araba(megane 3) var ve ben 250cc ye yükselticem bana borç 1000 lira bile vermiyor siz düşünün artık.
    diğer abimde opel astıra var 40 bin lira küsür, bende ise 3 bin liralık apache var.

eğer gerçekten istiyorsan çalışıp alacaksın bu kadar. haketmeden bir mala sahip olmayı ben kendim istemem.
    haydaaa.....fatih kardeşim on numara adamsın
    fatih.met bunu beğendi.

tr100a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    oldu ya para topladın ve bir motosiklet alıp şahsın birine verdin, bu şahıs motoru aldımı birdaha para vermez klasik türk tipi (halbuki mal sahibi olan ciddi bir katkı yapmalı ki çark dönsün)

rdvn16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hep küçük düşünüp küçük hedefler koyuyorsunuz kendinize, bir yönetici çıkıp ben bu işi yaparım derse o iş olur hiç büyütülecek birşey değil korkmayın

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    adminler paraları araklıyor diye başlıklarda görürüz
    kimse böyle bir ağır yükün altına girmez

Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    Alıntı levend84 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    haydaaa.....fatih kardeşim on numara adamsın
    teşekkür ederim ama şaşırıyorum :D mesajlarımda pek güzel bir şey yok gibi geliyor bana.

bu ay 2030 lira maaş var ve aylık maaşlarımı eve değilde kendime ayırlabilsem zaten kısa sürede istediğim motoru alırım ama işte ama kendimiz dışında düşünmemiz gereken başkaları da var(anne)

ama yinede bir süredir gayret dip fazladan mesai yapıyorum, kısmetse bir sonraki ay karar verdim "daelim roadwin 250" alacağım ikinci el. ilk motorumu 500 liraya aldığımı hatırlatayım.

hatta bu ilk motorum için "üste para verseler binmem" diyen bile olmuştu. çalıştıkça daha iyisini aldık. "A" sınıfı ehliyet var. ben bu işe gönül verdim ve kaza bela hastalık olmadıkça 1000cc ye doğru ilerleyeceğim ama emin değilim 600cc de kalabilirim.

bu devirde trafik zaten motor almak için en büyük etmen, geçtiğimiz iki gün iş yerinde tanıdıkların arabasıyla gidip geldim ve dayanamadım bugün yine motorumla gidip geldim.

arabayla otobüsle işim olmaz.
    levend84 bunu beğendi.

Motosikleti
    ......
    teşekkür ederim ama şaşırıyorum :D mesajlarımda pek güzel bir şey yok gibi geliyor bana.

bu ay 2030 lira maaş var ve aylık maaşlarımı eve değilde kendime ayırlabilsem zaten kısa sürede istediğim motoru alırım ama işte ama kendimiz dışında düşünmemiz gereken başkaları da var(anne)

ama yinede bir süredir gayret dip fazladan mesai yapıyorum, kısmetse bir sonraki ay karar verdim "daelim roadwin 250" alacağım ikinci el. ilk motorumu 500 liraya aldığımı hatırlatayım.

hatta bu ilk motorum için "üste para verseler binmem" diyen bile olmuştu. çalıştıkça daha iyisini aldık. "A" sınıfı ehliyet var. ben bu işe gönül verdim ve kaza bela hastalık olmadıkça 1000cc ye doğru ilerleyeceğim ama emin değilim 600cc de kalabilirim.

bu devirde trafik zaten motor almak için en büyük etmen, geçtiğimiz iki gün iş yerinde tanıdıkların arabasıyla gidip geldim ve dayanamadım bugün yine motorumla gidip geldim.

arabayla otobüsle işim olmaz.

Haklısın kardeşim hayat şartları zor,motosiklet tutkusunun cc bazında sınırı yok virusu kaptınmı gider,150/250/500/750/1000cc vs....

noktayı koymak zor iş..ama kendine bir sınır koyarak örnek 500/600cc gibi uzun vadede kullanacağın sesinden gidişinden ne arıza çıkaracak,gibi durumlara düşmeden dilinden

anlayacağın, şehir içi/şehir dışı işini görecek bir makina alman..sana tavsiyem aldığın motora en az 10yıl bin kardeşim,onu alayım,bunu satayım ,onun rengi güzel, öbürünün

grenajı,şunun tipi vs.işlerine bulaşma..hee yaa abi baya km yaptım vs..yaptıracaksın silindir,sekman,conta vs.vs. zaten bir motor üreticisi ürettiği modelin 10 yıl yedek parça temininden sorumludur.
    aracının uzun süre sahibi olduğun için sigorta basamağının ve ücretlerinin düşüklüğünden bahsetmedim daha
    sağlıcakla....
    fatih.met bunu beğendi.

osiosborn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aç olana aş yardımı yapılır, açıkta olan giydirilir, evsize barınacak yer sağlanır, ihtiyac sahibi öğrencilere burs vs verilir. Bunları anlarım. Motosiklet vermek nedir yahu. Temel ihtiyaç mı motosiklet? Motosiklet isteyen çalışır, temel ihtiyaçlarını görür sonra artan parasını bu tür keyfi şeylere yatırır.

Motosikleti
    Hyosung gv250
    Aslında çok abartacak şekilde karşı çıkmamak lazım arkadaşımızın fikrine. Şöyle bir örnek vereyim. Facebookta pipo içenler... diye bir gruba üyeyim. Yılbaşından önce dedik ki öğrenci arkadaşlar vardır yeterince pipoya sahip olamayan, durumu iyi olamayıp da alamayan. Onlara yardımcı olalım diye, durumu müsait olanlar pipolarını yolladılar grubun önde gelen birisine pipolar onda toplandı. Daha sonra yetersiz pipoya sahip olan arkadaşların ismini kağıtlara yazıp kura ile kazananları belirlediler canlı yayında. Sahiplerine ulaştırdılar. Kimsenin aklına da bak bu adamlar hile hurda yaptı vs şeyler gelmedi. Herkes de mutlu oldu, sorun çıkmadı. Burda nasıl olur bilemem, haklı da olabilirsiniz, ama çok abartıyorsunuz bence.
    levend84 bunu beğendi.

Motosikleti
    bajaj pulsar 200 NS
    Bu iş motosikletle olmaz. Riskli iş.
    Diyelim ki aldık motoru; Allah korusun bir kaza falan olsa kendimizi suçlu hissederiz.

Olması gereken en mantıklısı ekipman almak.
    İhtiyacı olsun olmasın ( öncelik ekipmanı olmayan ya da yeterli düzeyde olmayan) herkese kaliteli ekipman alınabilir.

Motor için kurnazlık yapmak isteyen çok olur ama ekipman için o kadar düşeceklerini zannetmiyorum.

Motosikleti
    ......
    Alıntı Facoo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aslında çok abartacak şekilde karşı çıkmamak lazım arkadaşımızın fikrine. Şöyle bir örnek vereyim. Facebookta pipo içenler... diye bir gruba üyeyim. Yılbaşından önce dedik ki öğrenci arkadaşlar vardır yeterince pipoya sahip olamayan, durumu iyi olamayıp da alamayan. Onlara yardımcı olalım diye, durumu müsait olanlar pipolarını yolladılar grubun önde gelen birisine pipolar onda toplandı. Daha sonra yetersiz pipoya sahip olan arkadaşların ismini kağıtlara yazıp kura ile kazananları belirlediler canlı yayında. Sahiplerine ulaştırdılar. Kimsenin aklına da bak bu adamlar hile hurda yaptı vs şeyler gelmedi. Herkes de mutlu oldu, sorun çıkmadı. Burda nasıl olur bilemem, haklı da olabilirsiniz, ama çok abartıyorsunuz bence.
    Oda iyiymiş,gece gece ne güldüm arkadaş yaaa.....Allahta seni güldürsün....eee sonra ne oldu? artan pipolar? neyse fazla pipo iyidir, göz çıkarmaz....

sağlıcakla...

Motosikleti
    Hyosung gv250
    Güldün mü? Ne güzel, gülmek güzel bi aktivite. Arada düşünmeyi de dene iyi gelir. İnanmıyosan facebooktan gir bak Türkiye pipo locası grubuna görürsün.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)