Görüntü Açısından Büyük Gösteren Motorlar [250cc Ve Altı]
Reklamlar
-
Öncelikle SelamınAleyküm Herkese Hayırlı Forumlar İTÜDE Okuyorum Uzun Zamandır Motor Araştırıyorum Neyse Ana Konuya Geçym Ben
Ben Moturu Gidip Gelmek için Şehir İçi Kullanıcam Benim İçin Önemli Olan Motorun Görünüşü Çin Malı Çekme Belgeli Vesaire Olması Bi Sorun
Değil Benim İçin Bütcem 3000 2. El Çin Malı Vesaire Önerileriniz Olabilir Mi Bu Sömester Tatilinde Almayı Düşünüyorum Bilmedigim Birşeyler Varsa Bilgilendirirseniz Sevinirim Tekrardan Hayırlı Forumlar
Reklamlar
-
Her kelimenin başharfini özellikle mi büyük yazdınız? Zaman alan bir şey de ondan merak ettim.
-
Alışkanlık Diyelim Gayet Hızlı Yazıyorum O Şekilde Bi Şihifte Basmam Yetiyor
-
İtü öğrencisi her kelimenin harfini niye büyük yazsın ki ?
-
İTÜ İle Bi Alakası Yok O El Alışkanlıgı Herşeyi Heçtik Bi Bu Mu Sorun ARkadaslar Hazır Gelmişkne 2-3 Fikir VErseniz Fena Olmaz Çin Malı Olur Çekme BElgeli Olur
-
-
Ya hemende arkadaşı mahcup ediveriyorsunuz, biraz toleranslı olunabilir tabii bu aradada kendide farketmiştir.
-
Arkadaşlar insanların, kelimelerine takılmak yerine yardımcı olabilirsiniz??sonuçta bilgi amaçlı tavsiyeler istiyor
Kardeşim;öncelikle Aleykum selam başım gözüm üstüne Allahın selamı....
3bin tl'ye ikinci el yamaha crypton alabilirsin sorun çıkartmaz yakıtı makul titreşim olayı yok hesaplı.bende şu an kullanmaktayım.
kal sağlıcakla...
-
navarin11 adlı üyeden alıntı
Ya hemende arkadaşı mahcup ediveriyorsunuz, biraz toleranslı olunabilir tabii bu aradada kendide farketmiştir.
Hazır Gelmişken Sizede Birşey Sorucam Kusurma Bakmassanız Regal RAptor !50 DEn Memnun Musunuz ?
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar insanların, kelimelerine takılmak yerine yardımcı olabilirsiniz??sonuçta bilgi amaçlı tavsiyeler istiyor
Kardeşim;öncelikle Aleykum selam başım gözüm üstüne Allahın selamı....
3bin tl'ye ikinci el yamaha crypton alabilirsin sorun çıkartmaz yakıtı makul titreşim olayı yok hesaplı.bende şu an kullanmaktayım.
kal sağlıcakla...
Görüntü Açısından Büyük Gösteren Motorlar [250cc Ve Altı] başlığına crypton önerdiniz..
-
-
Dıştan Baktıgında Güzel Duruyor Mh Drift Fln Düşündüm Baktıgımda Çok Sivrisinek Gibi Duruyor Ayıptır Soylemesi
-
msx ?
-
3000 limitiniz varsa ve çin sıkıntı olmazsa mondial 150 drift olabilir az yakar çok kaçar . Heybeti de yerindedir.
İstanbul'da da malum sitede 2016 model 2400 km de bir tane var 3000'e , çök istersen ... Sıfırı 4690 tl !!!
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-en-temiz-kullanilmis-150-mh-drift-son-2-hafta-363400549/detay
-
TigerPerform adlı üyeden alıntı
Dıştan Baktıgında Güzel Duruyor Mh Drift Fln Düşündüm Baktıgımda Çok Sivrisinek Gibi Duruyor Ayıptır Soylemesi
kardeşim sorun yaşamak istemiyorsan japon modellerinin ikinci ellerine bakımlı temiz motorlara yönelmen,boyutlara takılma öğrenci adamsın seni üzmeyecek motor bak kendine bütçen'de sınırlı belliki..
-
felix01 adlı üyeden alıntı
3000 limitiniz varsa ve çin sıkıntı olmazsa mondial 150 drift olabilir az yakar çok kaçar . Heybeti de yerindedir.
İstanbul'da da malum sitede 2016 model 2400 km de bir tane var 3000'e , çök istersen ... Sıfırı 4690 tl !!!
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-en-temiz-kullanilmis-150-mh-drift-son-2-hafta-363400549/detay
Tesekkür Ederim Öneriniz İçin Bende 185 Boy 92 Kg Bide Vicut Geliştirmeyele Ugrasıyorum İlk Zamnlar A1 Ehliyetimi Aldıgım Dönemlerde Arkadasımda Vardı Bir Fotograf Çektirdimde Altımda Karınca Gibi Kaldı Durus Olarak Biraz Daha Yapılı Bişeyler Önerebilirmisiniz Gövde Şişkin Olsun Kafa Grenaj Vesaire ZAten Onlar Halledilmeycek Şeyler DEğiller
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:52 ----------
levend84 adlı üyeden alıntı
kardeşim sorun yaşamak istemiyorsan japon modellerinin ikinci ellerine bakımlı temiz motorlara yönelmen,boyutlara takılma öğrenci adamsın seni üzmeyecek motor bak kendine bütçen'de sınırlı belliki..
Benim İçin Motor Bulmak Biraz Sıknıtı Bi Akrabam Motor Tamiri Yapiyor Birde Mondial Bayi İşletiyor Bu Mondial 150 yide Orda Denemiştim Altıma Ufak KLalıyor Biraz Bana Gövde Bakımından Şişkin Sorun Çıkartsın Pek sıkntı olcagnı Düşünmüyorum Çıkarsada Bana Bi Maliyeti Olmıycak O Yuzden Yapıca Büyük Gözüken Motor Önerirseniz SEvinirim Gitmesi Pek Önemli DEğil Yürürü Olsun Yeter
-
o zaman tmm kardeşim sorun yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:57 ----------
Stunt adlı üyeden alıntı
Görüntü Açısından Büyük Gösteren Motorlar [250cc Ve Altı] başlığına crypton önerdiniz..
o zaman arkadaşın kelimelerine takılmak yerine yok itü öğrencisi şöyle yazar böyle yazar vs.yorumu yerine motor önerisi yapacaksın,insanların önerilerine saygı göstermek gerekir,yoksa burada yorum yapmak için bir şeyler yazmanın mantığı yok..
-
Az daha koy ybr... saka saka az daha hyosung gt 250 R bak
Bu arada bahsettigin gibi kelimeleri buyuk harfle yazinca guzel falan gorunmuyor
-
Kaskınıza taş değmesin, kuş pislemesin.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)