Bws100 hava filtresi kaç mm
-
Motoruma akü vs parçalar sipariş vericem. Açık hava filtreside almak istiyorum ama kaç mm uyar bilgim yok.
Bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.
Alıcağım malzemelerin resimleri aşağıda önerisi felan olursa yazabilir.
Reklamlar
-
erhndrn74 adlı üyeden alıntı
Motoruma akü vs parçalar sipariş vericem. Açık hava filtreside almak istiyorum ama kaç mm uyar bilgim yok.
Bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.
Alıcağım malzemelerin resimleri aşağıda önerisi felan olursa yazabilir.
http://i.hizliresim.com/0lAQOV.jpg
https://www.bizimmotor.com/bws-100-parcalari
kardeşim buradan bakabilirsin, ben cryptona bu siteden alırım ürünleri,iyidir hızlı teslimat dürüst iş yapıyorlar
-
Bende bu sitesen gösterge panali almıştım. Hızlı ve dürüsttü aynen. Ama aküyü en uygun aküyü en uygun http://www.dokuyucu.com.tr/asp/produ...U-ABUS-YB4L-BS burda bulduğum için diğer malzemeleride burdan almak istedim
-
haklısın tek kargoyla halledersin,açık hava filtresi bulamayabilirsin,performans içinse yakıt değerlerin yükselecek.
-
levend84 adlı üyeden alıntı
haklısın tek kargoyla halledersin,açık hava filtresi bulamayabilirsin,performans içinse yakıt değerlerin yükselecek.
Açık hava filtreside var aynı sitede fakat hangisini alıcağımı bilmiyorum. Yakıtım zaten uçuk yağ yakmaya başladı okadar benzin parası vermişken performans almayı istemiyor değilim ://
-
Açık hava filtreside var aynı sitede fakat hangisini alıcağımı bilmiyorum. Yakıtım zaten uçuk yağ yakmaya başladı okadar benzin parası vermişken performans almayı istemiyor değilim ://
motor 80bin km oldumu? kara duman atıyormu? yağ yakma başladıysa iyi bir elden geçir ustaya..
2sene önce fethiyede günlüğü 40tl den kiralamıştık varya keçi gibi çıkmadığı dağ bayır yok efsanedir bws'ler
-
motor 80bin km oldumu? kara duman atıyormu? yağ yakma başladıysa iyi bir elden geçir ustaya..
2sene önce fethiyede günlüğü 40tl den kiralamıştık varya keçi gibi çıkmadığı dağ bayır yok efsanedir bws'ler
Motoru aldığımda km 12 binde takılı kalmıştı çalışmıyordu. Duman atma var artı yağ sızdırmada var. Birde benim motorun görünüşü bws, motoru 125 lik ramzey motoru zamanında çakması gibi bişiy yapmış ramzey.
Ama tüm bws parçaları uyuyor.
Benimkide öyle çıkmadığı yer yok köyde kullanıyorum on numara bilirsin köylerde cup yaygındır hepsine kök söktürüyo
-
Motoru aldığımda km 12 binde takılı kalmıştı çalışmıyordu. Duman atma var artı yağ sızdırmada var. Birde benim motorun görünüşü bws, motoru 125 lik ramzey motoru zamanında çakması gibi bişiy yapmış ramzey.
Ama tüm bws parçaları uyuyor.
Benimkide öyle çıkmadığı yer yok köyde kullanıyorum on numara bilirsin köylerde cup yaygındır hepsine kök söktürüyo
tmm hatırladım şekil olarak benziyor vaybe demek motor parçaları uyuyorsa iyiymiş
seninkide 2 zamanlı demi?
-
tmm hatırladım şekil olarak benziyor vaybe demek motor parçaları uyuyorsa iyiymiş
seninkide 2 zamanlı demi?
Motor parçaları uymuyor galiba. Ama normal grenaj, konjektör, gösterge, şamadıra, vb parçaların tümü uyumlu.
2 zamanlı ve 4 zamanlı hakkında bilgim olmadığı için birşey diyemiycem
-
Motor parçaları uymuyor galiba. Ama normal grenaj, konjektör, gösterge, şamadıra, vb parçaların tümü uyumlu.
2 zamanlı ve 4 zamanlı hakkında bilgim olmadığı için birşey diyemiycem
motora koyduğun yağ 2T mi 4T mi yağ değişiminde,aldığın yağın kutusunda yazar 4T 15w30 vs.
-
motora koyduğun yağ 2T mi 4T mi yağ değişiminde,aldığın yağın kutusunda yazar 4T 15w30 vs.
Valla usta parayla yağ almadım hiç arabanın bakımdan artan yağlar felan oluyo onları koydum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)