Keşke motora binseydim yahu bu trafik nedir?
Reklamlar
-
Sabah Kadıköy'e gitmek için evden çıktım deli gibi yağmur yağıyordu. Dedim hastayım iyice üşütmeyelim iş güç var. Annemin arabasını aldım geldim. Saat 18.00 da geri donmek icin çıktım yola 1.5 saattir hala Kadıköydeyim... Abi bu ne bugün? Bişey mi var anlamadım gitti. Var mı benim gibi bu çileyi çeken şu an? Arabanın içinde vakit geçmiyor yeminle. :D
Reklamlar
-
Genelde İstanbul trafiği köprüler normalden daha sakin bugün . Maç için bugünlerde fazladan tedbir almak zorunda kalıyor emniyet. O çevrede bir çok yolu kapatıyor. Maçın etkisi olabilir.
-
Ne meraklısınız özel taşıta umarım düz vitestir ayağına kramp girmiştir. Toplu taşıma denen şey var bazılarının kendine ait yolları var daha kısa sürede varıyorsun. En kötü senaryo kafan rahat oluyo aynı sürede de varsan
-
Ne meraklısınız özel taşıta umarım düz vitestir ayağına kramp girmiştir. Toplu taşıma denen şey var bazılarının kendine ait yolları var daha kısa sürede varıyorsun. En kötü senaryo kafan rahat oluyo aynı sürede de varsan
Yarın Güneşli'de bir ofise uğrayacağım sonra tekstilkentte bir evrak işim var birbirine yakın yerler sıkıyorsa gel bir toplu taşıma ile git oradan da Mecidiyeköy'e geç.
Kış Saati uygulaması kalktığından beri sabahları buzlanma oluyor diye motosiklet kullanamıyorum , toplu taşına tam bir çile İstanbul'da.
Üstüne de inanılmaz pahalı mavi kart 185 tl , hele benim gibi aylık almıyorsanız ciddi masraf.
-
toplu taşıma araçları sanki bomboş millet rahat rahat gidip geliyomuş gibi bir de arabası olanlara toplu taşıma kullan diyosunuz tövbe tövbe..
-
Basketbol allstar vardı o yüzden olabilir
-
alpbdr adlı üyeden alıntı
toplu taşıma araçları sanki bomboş millet rahat rahat gidip geliyomuş gibi bir de arabası olanlara toplu taşıma kullan diyosunuz tövbe tövbe..
Toplu taşımaların hepsinde millet asabiyetten sinirden barut gibi birbirine çatıyor.
Millet ayakta gidiyor ve sıkışık gidiyor yıllar yılı her gün. Bıktı artık millet bıktı
-
bilirkişi adlı üyeden alıntı
'Ni miriklisiniz izil tişiti'
Dostum bacağım kırık ve uzun yol yürüyemiyorum maalesef. Birde kış olduğundan bot giymek zorunda kalıyoruz iyice zorluyor. Topallamam devam ettiği için özel taşıta şu an için mecburum. Bu halde İstanbul'da birde toplu taşıma kullanmak iyice çile olacağı için kendime ait aracımla gidip geliyorum. Yargısız infaz denilen muhabbeti insanımız mükemmel bir şekilde uygulamaya devam ediyor.
-
FB-Anada maçı ve GFB Sefa töreni vardı, poliste yolu kapatmıştı, İstanbulda bu tip etkinliklerin takip edilmemesi sonucu trafikte kalınması ne yazıkki muhtemeldir.
-
-
İstanbul'da trafik sorununun çözüldüğü gün insanoğlunun ışınlanarak seyehat ettiği gündür..
-
TurboTastic adlı üyeden alıntı
İstanbul'da trafik sorununun çözüldüğü gün insanoğlunun ışınlanarak seyehat ettiği gündür..
Hoşuma giden yorum
-
Benim gibi şu çileyi çeken var mı sorusuna ithafen; ( Pazartesi - Cuma ) Bostancı - Kağıthane Sabah akşam gidiyorum, seninki de bişi mi ;)
-
İstanbul'da toplu taşıma varmış gibi yazıyorsunuz ya, en çok ona bayılıyorum.
-
Revit markası hariç, herhangi bir marka yağmurluk alıp ıslanmadan sürebilirsin genç dostum. Sakın revit alma, ıslanırsın.
-
Bütün yollar yerin altına yapılmadığı sürece trafik sorunu çözülmez
-
TurboTastic adlı üyeden alıntı
İstanbul'da ışınlanmak bile bir dert olur merak etmeyin,
Artık makine başında ne kadar kuyruk bekleriz Allah bilir,
Bilet parasını söylemiyorum bile
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)