Sıfır motor alıp fatura kestireli 3 ayı geçti, ruhsat çıkarırken 154 lira ceza ödemem gerekiyor diye biliyorum.
Peki bu cezayı plakayı çıkardıktan sonra ödesem oluyor mu yoksa direkt plakayı çıkarırken ödeme şartı mı var?
Sıfır motor alıp fatura kestireli 3 ayı geçti, ruhsat çıkarırken 154 lira ceza ödemem gerekiyor diye biliyorum.
Peki bu cezayı plakayı çıkardıktan sonra ödesem oluyor mu yoksa direkt plakayı çıkarırken ödeme şartı mı var?
Benim bildiğim ceza yok. Sonuçta o sizin trafiğe çıkışınız olarak biliniyor.
Hiç sesini çıkartmadan trafik tescile gidip işlemleri başlatırsan arada ceza ödememe gibi bir durum olabilir.
Ruhsatı çıkarırken geç tescil ettiğin için eline bir makbuz tuttuyorlar. İşlemleri yaptırmana engel değil.
Ödemeyi daha sonra o makbuzla gidip yapıyorsun.
cezası geçen sene 190 TL.di. polis bana bunu ödemeden işlem yapmayacağını söylemişti. çaktırmadan da işlemi yaptırabilme ihtimali var gibi gelmişti ama bu ceza eninde sonunda kat kat faiziyle sizi bulur emin olun.
ben 2.5 ay sonra gittim çıkardım. ceza ödemedim.
Yine ortalık karıştı, ruhsatı plakayı aldıktan sonra ödesek olmuyor mu oluyor mu? 2 farklı görüş geldi, hangisi doğru bilmiyorum.
Öncelikle herkese selamlar bende 13 ay oldu yeni çıkartıcam cezası ne kadardır cezayı ödemeden çıkartabiliyormuyuz ???
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)