Herkese merhaba 2017 motosiklet fuarında kask ve mont almak istiyorum. Kask için bütçem 400 mont için ise 600 tl bu fiyatlar dahilinde önerilerinizi bekliyorum ...
Herkese merhaba 2017 motosiklet fuarında kask ve mont almak istiyorum. Kask için bütçem 400 mont için ise 600 tl bu fiyatlar dahilinde önerilerinizi bekliyorum ...
Fuara gittiğinde, gezer dolaşır kesene uygun olanını alırsın. Dolar ve euro'nun daha ne kadar yukarı çıkacağı belli değil
Yatırımı benzinden yana kullan bence pişman olmazsın
Mont; 4Riders circiut hörgüclü olan modeli derim. Bu fiyata daha iyisini alamazsın.
Bende motofuar'dan almayı planlyırodum. 500 tllik ceket 800 tl oldu. Bu gidişle anca motorların üstünde foto çekilip dönecegim gibime geliyor
MT nın kaskları nasıl kullanan varmı
Bir arkadaşımda vardı.Mt revenge kullanıyor.Koruması'nı bilmem 'de dedi/sharp5 yıldız/ Çok ses alıyor dedi.Çok'da konforlu oldugu söylenilemez...Ama güven hissi veriyormuş...
Ben kullanıyorum MT eski modelleri ses almıyordu bu alıyor çok yüksek değil ama pinlock iş görmüyor
Kask için bütçemi yükseltip fuarı beklemeden shark skwal aldım mont için fuarda çok çeşit olucağını düşündüğüm için fuarı bekliyeceğim.
Turing eğitim fuarına yazıl hem eğitim al hem ücretsiz kask, hjc marka kask fiyatı 300 civarı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)