Tam karlar eriyorken dedim işte şimdi motoru çıkarmanın zamanı. Sabah hava tertemiz ekipman giyildi kontak döndü. Marşa basmamla saçma sapan bir pata pata sesi duymam bir oldu. Hemen stop ettim. Uyku sersemliğiyle birlikte heralde egzozu kaldırıma falan vurdum çatlattım bir bakayım diye eğildim... Sonrası başlıkta belli zaten. Baba egzoz yok... Egzoz komple yok çalmışlar...
Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim bir yandan diyorum en azından motor gitmedi başka bir yerine bir şey olmadı. Bir yandan diyorum al sana o kadar sıkışıklık içinde masraf. Şimdi uygun fiyatlı bağırmayan replica akrapovic tarzı bir egzoz bakıyorum. Komple silindirden tüpe iyi bir işçilikle yaptırmayı düşünüyorum. Zaten orjinal egzoza gücüm yetmiyor. Artık garanti kapsamından çıkacak bakım harici ekstra masraf çıkarsa onu da egzozdan yaptığım kara sayıp cepten ödeyeceğim.
Not: Fazla detay vermek istemiyorum ama gerekli önlemler alınmıştı disk kilidi halat kilitler branda vs. Artık buna da şükür deyip önümüzdeki maçlara bakıyoruz