Motor alımı yapan yerler cok düşük fiyata mı alıyor motoru? Biriniz aydınlatabilir mi beni? :(
Motor alımı yapan yerler cok düşük fiyata mı alıyor motoru? Biriniz aydınlatabilir mi beni? :(
53 binde temiz apache sarı
üste para verebileceğim yüksek cc naked yada ss ler ile takas olur. bugün yağ ve hava filtresi aldım, pazartesi yağ filtresi gelecek ve zincirde alacağım. motor yapılalı 2400 km oldu ve motorun sağlamlığına kefilim. arıza yaparsa tamir masrafını karşılama sözü veriyorum.
Siyasete girmeden söyleyeyim. Herkes parasını elinde tutuyor (Siyasete girmeden sebebini söyleyemem). E parasını harcamak isteyen kişi sayısı az olunca talep düşmüş oluyor, arz fazlası olduğundan fiyatlar da düşüyor.
Bu mekandan mekana değişir.Kimisi çakaldır çiziğe kusur bulup fiyat düşürmeye çalışır.Kimisi motoruna bakar aksamına bakar sağlam görürse istediğin fiyat yada o civarda verir.
Fatih kardesim, motordan cok senin resmin var ilanda..
Sebebi nedir acaba
Motor alimi yapan yerler tabii ki dusuk fiyata motorunuzu alacak, ticaret yapiyorlar sonucta.
Direkt kullanicilara satmaya calisin, zamaniniz var ise.
Bu nasıl gevşek bir ilandır... Artık her şey çocuk oyuncağı oldu...
Yorumu okuyunca ben de ilana baktım. Kendi resimleriniz ilanla alakasız olmuş. Kıyafetleri de motorla veriyorsanız anlarım da öyle birşey de yok ilan metninde. Kaldı ki o zaman da kıyafetleri ayrı çekmeniz daha iyi olurdu.
Son olarak, motorunuzu satmak istiyorsunuz ve herkes gibi iyi fiyata satmak istiyorsunuzdur. Bu durumda motoru yıkayıp öyle resim çekerseniz istediğiniz fiyata satmanız daha kolay olur.
10 tane resim hakkı var, maksat insanlar ilana baktığında azda olsa tebessüm etsin. ama kim ne isterse onu düşünüyor buna çare yok. ekipmanlarla iki elim üstüne amuda kalktım ama onun resmini atmadım.
Ben begendim tüm ilanlar ultra resmi olucak diye bişey yok neşeli bi arkadaşımızın neşeli bi ilanı kedili resme bayıldım
geçtiğimiz karlı günlerde kedi bize sığındı, bir hafta falan baktık hatta kartondan ev yaptım ona ama bugün kayıplarda. havalar ısındı terketti bizi.
ilana video eklemeyi düşünüyorum, iş güç yüzünden ilgilenemiyorum. motul-5100 yağ aldım ve hava filtresi aldım. pazartesi günü yağ filtresi ve zincir alacağım.
motorumu satıyorum ama bakımını da yapıyorum, debriyaj kaçırması yok hatta dün eve gelirken motor patinaj yaptı. zincir biraz bol durumda ve 25 tl ye normal zincir alacağım. o ring zincir takılı şu anda.
bazıları da çıkıp şunu söylüyor "madem satıyorsun niye masraf yapıyorsun"
gelin siz yorum yapın ne diyim artık.
Bende benelli TNT25 model motorumu satıp crf250l almayı planlıyorum yada düşünen varsa mantıklı bir takas yaparız
daha 6 aylık olan motorum
8bin TL siyah
yanında alarmlı disk kilidi hediyem
10bin 700 de servis bakımlı
İzmir de
Valla heves ettim enduro mantıgına geçmek istiyorum yok alıcı olmazsa da kız gibi motorumu ölü fiyatına satmam ama şuan bayide takas vb imkanları var
Dolar uçtu piyasa öldü şuan benimde hiç birşey almamam lazım takıntılı insanım biraz
Ekonomist değilim ama dolar yükselmeye devam edicek
Siyasetçi değilim ama mecliste kıytırık işlerle uraşmaya devam edicek
Ama Allah'a çok şükür biazcıcık da olsa düşünebiliyorum...
Adamın sorduğu soru "Motor alımı yapan yerler cok düşük fiyata mı alıyor motoru? Biriniz aydınlatabilir mi beni?" Konu ilan konusu oldu satılık motoru olan geliyor.
Video da ekleyin de motoru yıkayıp çekin fotoğrafları. Sonuçta kötü bir motor da yıkanıp ilana konulabilir, doğru, ama bir de algı kısmı var. Ben alıcı olsam şöyle düşünürüm. Adam ilana koyarken bile motoru yıkamamış, ilanına özenmemiş. İlana özenmeyen adam motora da özenmemiştir, onu hor kullanmıştır.
Yok ben yıkamadan resim koyacağım diyorsanız o da sizin bileceğiniz iş.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)