13 Ocak 2017 güncel benzin fiyatı 5.26 lira fakat gece 12 itibarıyla 5.40a çıkacak haberiniz olsun araçlarınızın depolarını doldurmayı unutmayın daha çok zam gelir bu gidişle yapılan duble yollardan koprulerden geçemicez benzinsizlikten
13 Ocak 2017 güncel benzin fiyatı 5.26 lira fakat gece 12 itibarıyla 5.40a çıkacak haberiniz olsun araçlarınızın depolarını doldurmayı unutmayın daha çok zam gelir bu gidişle yapılan duble yollardan koprulerden geçemicez benzinsizlikten
Batıyoruz desenize.
Tek silindir candır artık yapıcak bişey yok bu fiyatlardan sonra herhalde yakında bisiklete döneriz.
haftada bir zam yapıyorlar demek ki
pardon zam değil güncelleme yapıyorlar dimi
Motosiklet sitesinde böyle konular açılmasın. Benzin kılıştaroğlu yüzünden artıyor. Ona söyleniyoruz sonra siyasi tartışmalar oluyor. Bana hep 20 tl.
Bir şey yazmak istiyorum, sonra "burası siyaset yeri değil" , "daha fazla siyaset istemiyoruz" diyenler geliyor aklıma, yazmaktan vazgeçiyorum.
En iyisi tepkimi gerçek hak edene yani uzaylılara yönelteyim. Lanet olası uzaylılar olmasaydı bu fiyatlara benzin almayacaktık.
Yine benzine zam yapmış kahrolası uzaylılar. Lanet olsun uzaylılara...
Acaba yakıt tüketimine bu zamlar düşüş olarak yansıyor mu?
Tüketim düşüyor ise benzin üzerindeki ötv ve kdv'nin kaldırılması/azaltılması yönünde bir kamuoyu oluşturmak faydalı olabilir.
Türkiye'de cari açık %70 oranında enerji sebepli. Hem subvanse edebilmek hem de tüketimi sınırlayabilmek namına ağır vergiler kullanılıyor. Tüketimin düşüşü benzin fiyatlarının ipinin gevşetilmesi noktasında mümkün olabilir.
Benim Cub bile artık 10 liraya ful depo dolmuyor!
Yolum yokuş olmasa çoktan elektriğe geçmiştim, evindeki laboratuarında minyatür nükleer reaktör üreten varsa onada geçebilirim..
olm bune hiç gaz vermeden sürekli yokuş aşağımı gideyim..
Benzine 14 kuruş motorine 12 kuruş zam geliyor
Ee duracak mıyız böyle gidip sesimizi çıkaralım yeter lan 104 tl zam yaptılar vatandaşın donuna kadar alıyorlar
Geri kafalılar gidip oyunuzu gidin yine oraya basın neden mi adam yol yaptı yolll o yoluda ya yürüyerek yada bisikletle geçirsin ama onlarada hgs taktırmayı unutma!!!!
Ben hep 20 liralik alırım :D :D
Motora LPG monte edebilecek bir usta arıyorum. )) Sonra da Tüm Medyayı çağırıp Motoru Ateşe vereceğim :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)