Motosiklet almak üzere paramı hazırladım fakat dolar euro sürekli arttığı için ne yapacağımı bilmiyorum.Bekledikçe her ay elime 1300 lira civarı para geçiyor düzgün bişey almak için bekliyeyim diyorum artıyor gittikçe fiyat.Sizce ne yapmalıyım?
Motosiklet almak üzere paramı hazırladım fakat dolar euro sürekli arttığı için ne yapacağımı bilmiyorum.Bekledikçe her ay elime 1300 lira civarı para geçiyor düzgün bişey almak için bekliyeyim diyorum artıyor gittikçe fiyat.Sizce ne yapmalıyım?
Hiçbir şey almayın. Paranızı elinizde tutun.
Piyasayı takip edin. Paranızı doğru bir yatırım aracında artırmaya bakın ve ilk kampanyada almak istediğiniz motosikleti satın alın. Ben elimde kalan parayla CBF 150 aldım. Kampanya olmasaydı paramı elimde tutmaya devam ederdim. Bekleyin derim...
May the Force be with McLaren Mercedes
Bekledikce paraniz erir ve almak istediginiz bir seyi daha fazla paraya almak zorunda kalirsiniz. Bu aralar elinizi ne kadar cabuk tutarsaniz o kadar karda olursunuz.
Motor alacakken alayım dedim zam geldi , bidaha alayım dedim bidaha zam geldi ,bidaha alayım dedim bi daha zam geldi ) ilerde zamlar devam ederse o zaman kötü oluyo )
Sağolasın dostum estağfirullah o senın iç güzelliğin,bende 2009'da aldım A2,paramda vardı motoru koyacak yerim olmadığı için hep erteledim ilk motor tecrubem 1997'de 13 yaşımda kuzenın 103 spx-l su soğutmalı motorunu arka sokağı dönüp geliyorum diye aldım benzin bitene kadar dolaştım pedal çevire çevire geldım tabi bir ton fırça yedim ilk motor hastalığını orada kaptım yıllar sonra ilk motoru 2015'te aldım çin malı mondial 50.km egzoz koptu cıavatalar gevşedi sürekli arıza sattım,ikinci el crypton aldım japon başka be dostum kalite,şükür arızası yok.yetiyor bana A...noktasından B...noktasına götürüyor....Allaha emanet ol kazasız belasız sorunsuz binmeler...
Dostum memleket batiyor, tut parani elinde
Motor alacaklar çok düşünmesin. Geç kalırsınız. Yada paranızı değerlendirin
Dolar al kardesim. 4.2 ön görülüyor. Paran motosikletle doğru orantıli yükselir. Zarar etmezsin.
Dolara yatırım yapmak dediğiniz gibi en mantıklısı bu durum için.
Keşke suriyeli olsaydık yattığımız yerden para geldiği için alın terimizle kazanmadığımız için üzülmezdik en azından.
Elinize geçen parayı dolara yatırın,gidişat sürekli yükseleceğini gösteriyor.En azından şu anki tasarruflarınızı kurtarmış olursunuz. Muhtemelen ileriki zamanlarda hayat pahalanacağı için o kadar para ayıramayacaksınız, o yüzden yakın vadede mümkün olduğunca dolara yüklenin.
20 ocaktan itibaren dolar ve euronun dusecegi taraftariyim malum abd deki karmasalar dan dolayi yukselmektedir bu dolar ve turkiyeye sergilenen oyunlarda cabası
Bence mevcut stoklardaki beğendiğin motoru zam gelmemişini bulursan hiç bekleme al. Zira biz malımızı biliyoruz her hangi birşeye zam gelince fiyatlar yükseltilir ama doları patrolü neyse fiyatı düşünce konulan zamlar indirilmez halka itelenir. Yani önümüzdeki dönem dolar ne olursa olsun her türlü % 20- 25 zamlı olacak fiyatlar. Benim param olsa dakka durmaz yükseltirdim tercih senin
Sonuçta hepimiz ölecez...!
Kardeşim elinde paran hazır ise, ve de kıyıda köşede zor zamanlar için az buçuk bişeylerin varsa hemen al, zira gittikçe zorlaşıyor bişeyler almak.
Ama yok tüm varımı yoğumu motora yatıracağı dersen tavsiye etmem, çünkü önümüzü görmek çok zor bu şartlarda.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)