piyasa çoğumuzun hakkından geldi
piyasa çoğumuzun hakkından geldi
Kışı bekle parayı elinde tut. Piyasa çok berbat ne olacağı belli değil 2.Elde kesinlikle nakit para ile kazanırsın. Düzgün yatırım ve sebahat et.
Spidi Göksel
"Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın, yarın yeni ekonomi modelini açıklayacağı duyuruldu."
Ben o modeli tahmin edebiliyorum. Hazine bakanı ya, bu ekonomik çöküş için ancak bir define,hazine,gömü artık ne derseniz onu bulmak lazım, o kadar umutsuz vaziyet. Az sabredin 2023 de Bor yiyeceğiz de diyebilir.
Tam bir yıl önce, 32.500 TL ye, 10.000 dolar alan kişinin, bu gün tam 53.700 TL si var. Hiiiç bişey yapmadan, elini dahi kımıldatamadan 20 binden fazla karı var.
Büyük sayılabilecek, hemen hemen tüm geliri döviz üzerine olan bir şirketin, finans çalışanı olarak benim yorumum; ülkecek BATIYORUZ... Ama bazılarının hala anlayamadığı şey, aynı gemide olmamız.
"Venezuela’da maaşınızı aldığınızda en büyük düşmanınız, zaman. Çünkü maaşınızı elinize aldığınız anda yaz sıcağında dondurma gibi hızla erimeye başlıyor"
Tünelin ucu bombok bi yere çıktı
Agustos basındaki uçmayan fiyatını TL bazında arttırmamış kazasız temiz motorlArı hiç korkmadan alın. Eğer bu son kriz değilse 1-2 sene binip zarar etmeden satarsınız.
Var, ben yorum yapabilirim
Halk bank cezası kesinleşti mi ? E/H
Halk bankın cezası kesinleşti ise dolar 8 TL olur mu ? E/H
Ceza kesinleşti ise açıklamıyor olabilir ler mi?E/H
Malum ekonomi ile ilgili kötü şey yazanları da hapse atmayan demokratik hukuk un üstünlüğünü benim semiş bir parti var.
Ehonomiii çohhh iyi gardaş iyle dimeyin. Dış güçler bize oyun yapıyor.
Motor için sana tavsiyem bu
Bu konunun açıldığı dönemde, ocak 2017 tarihinde, 2016 model sıfır mt-07 aldım 26400 tl ile. Yatırım amaçlı döviz alsaydım, bugün elimde daha çok tl olurdu. Ancak o zaman da motora binemezdim. Bundan sonrası için görüşüm, herkes elindekinin kıymetini bilmeli ve sahip çıkmalı. Motosiklet alma niyetim olsaydı da acele ederdim zira firmaların mevcut kura göre zam yaptıklarında oluşacak fiyatların çok yaralayıcı olacağı kanaatindeyim.
birazdan mb her şeyi toz pembe yapabilir
yoksa ikinci yüz günlük eylem planını bekleyeceğiz
Bence paranı altın olarak biriktir zarar etmd
Piyasa yorumum, emmeli gömmeli, sadolu mazolu, işemeli sıçmalı gang bang
tekrar günlük belamı okuyayım, bizi bu duruma düşüren ve sebep olanların 7 ceddi gün yüzü görmesin. Huzur bulamasın, bu dünyada biz nasıl cehennemi yaşıyorsak misli mislini ver yarabbim amin.
piyasanın durumu çok basit, piston aşağı indi
hadi bakalım dolar 6.1 oldu bu dolar 6.5 oldu diye fiyatları uçuran bazı insalar aşağı çekicekmi çekmez.. işte sorunda orda fırsatçı insanlar piyasada çok dolar düşdümü fiyatı indirmez ama arttımı fırsatını kaçırmaz hemen arttırır... belki o elindeki malıda almışdır bir sene iki sene önce dolar 3 tl iken 2.70 tl iken .. esas sıkıntı burda bu fırsatçı zihniyette.. ekonmmiyi batıranda kötüye götürende bu fırsatçı insalar..
Bazı esnafların elinde 2015 den kalma ürünler var adam almış dolar henüz daha 2.5 -2.6 iken adam 6.5 tl lik doları baha ediyor 2.5 aldığı ürünü şu anda 30 misli yüksek fiyata satmaya çalışıyor.. kardeşim sen o fiyattanmı aldında gelip 6.5 tl yi bahane edip satmaya çalışıyorsun ..
Ekonomiyi esas batıran bunlar..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)