Motosiklet koruma ekipmanlarına kol gibi vergi gelmesi.
-
Konunun siyasete alet edilip tartışma ortamı yaratılmayacağını ümit ederek ve de üzülerek söylüyorumki, motosiklet koruma ekipmanlarına (kask+mont) kol gibi (%20-%30) ek vergi gelmiştir.
- Bu ne demek oluyor? Şu an da fiyatı 2,000 TL olan bir kask kur artışından ziyade ek vergi yüzünden2,400 2,600 TL'ye çıkmıştır veya çıkacaktır.
Şu an da ithalatçı firmalar fiyatlarını güncellediği için diğer satıcı firmalardan %20-25 daha fazla fiyatlı gözüküyor. Güncellemeyen satıcılarda ellerinde malzemeleri eski fiyattan satabilir ancak beden/renk tükendiğinde onlarda güncelleyecektir tahminimce.
konu ile ilgili kaynak bulan olursa paylaşsın, resmi bir yazı bulamadım henüz.
bireysel ithalatın da önünün kesildiği söyleniyor çünkü
Reklamlar
-
Siyasete girmeden söyleyeyim. İyi olmamış.
-
Tabii canim, verginin siyasetle ne ilgisi var? Taklaci guvercin besleyenler dernegi duzenliyor bu isleri.
-
Siyasete girerek söyleyeyim. İyi olmuş...
https://www.youtube.com/watch?v=gq5WgsJ_tSk
Bu hikayeyi hatırlar mısınız ?
-
En son makyaj malzemesi parfüm için ötv konulduğunu biliyorum. Ama tekstil için duymadım. Olabilir herşey mümkün bu ortamda
-
Hangi başlığa vergi artışı gelmiş anlayamadım?
Koruma ürünleri mi tekstil mi ?
-
Siyasete girmeden soyleyim. Iyi olmus. Belki birileri bazi seyleri idrak etme yeteneğine kavuşur.
-
Siyasete girerek söyleyim adamlar 1300 tl asgari ücret verdi, e bide yol yapıyorlar, sayın bakanımız zeybekcinin söylediği gibi milli gelire oranla dünyada en yüksek asgari ücret alan ülkeyiz, daha ne olsun, zam olmazsa Nasıl yol yapacaklar biraz mantıklı olun ama..
-
Bu arada, bu bilgi resmi bilgi mi? Kaynak?
-
Tvs01 adlı üyeden alıntı
Siyasete girerek söyleyim adamlar 1300 tl asgari ücret verdi, e bide yol yapıyorlar, sayın bakanımız zeybekcinin söylediği gibi milli gelire oranla dünyada en yüksek asgari ücret alan ülkeyiz, daha ne olsun, zam olmazsa Nasıl yol yapacaklar biraz mantıklı olun ama..
Siyasete girerek söylüyorum.Siyaset yaptınız çok ayıp 🙂
-
Resmi kaynaktan alınan bilgi varmidir ? Paylaşın ltfn
-
Google'a kask marka ve modeli yazınca x sitede 2,317 TL olan kask üzerine tıklayınca 2,795 olarak açılıyor
-
yarın mototası arayıp bır soracagım. yazarım foruma.
-
Siyasete girmeden soruyorum zammı kim yaptı
-
Türkiye'de vergi kaçırmayın işletme varmı?? Tarafsız olarak soruyorum,tarafsızım da.
-
siyasete girmeyelim fakat vergi bize girsin.
-
Bunlar vergi değil vergicik. Lütfen halkımız büyütmesin, birliğimizi bozmasın.
-
Siyasete girmeden söyleyeyim. Siyaset bize girdi.
-
Artik is cigrindan cikti. Almaya karar verdigimiz bir urunun fiyati bir gun sonra artiyor eger o gun alamazsan diger gun yine artiyor ve is takip edilemez bi hal aliyor. Artik her yerde siyaset yapmamiz gerekiyor bazi kesimi uyandirmak icin. Bukadar kotu durumdayken hala istikrar, baskanlik, yol kelimelerini kullanan insanlarin kendine gelmesi gerekiyor. Ilerleyen yillarda yine kandirildik yanlis hesap yaptik deyip isin icinden cikacaklar olan bize oluyor halka.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)