Levent Hocam, bence konuyu kapatin. Batiyoruz...
Levent Hocam, bence konuyu kapatin. Batiyoruz...
Olsun bi millet dökülsün rahatlasın
Ne önemi var ki ne kadar sürede gitmenin onu anlamadim
Çık yola bas marşa, çevir kolu ver yolu yap ölümünü rahatla.
İlk cevapta 17,5 dakika yazıyor, km değil.
dogru orantı kuramıyoruz allahım
60dk da 70 km ise
x dk da 15 km çapraz çarpım x.70=60.15 x = 60*15/70
Ne güzel işte arkadaş o kadar kişiye beyin jimnastiği yaptırmış sabah sabah, fena mı?
ybr mi, cbf mi? den daha faydalı bir konu olmuş bence
Eyvah eyvah!
Matematik cahili diye fransızlarla ve fransız eğitim sistemiyle dalga geçip duruyorum ama biz daha beter olmuşuz.
Ödevini niye bize yaptırıyorsun kardeş
Bence yazılıda kopya çekiyordu arkadaş.
-arabayla mı motorla mı?
diyerek espiri kervanındaki sıramı alnımın akıyla savıyorum.
Aboov .....
17,5 çıkıyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:22 ----------
ulan kafam yandı
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:23 ----------
100 ile gidersen 25dk çıktı :D
ben gidiyorum
Peki "istanbul'dan gazı bi koydum bir buçuk saatte ankara'ya girdim" diyen bir racingçi kaç km/h ile yol almıştır?
HOOP durun bu soru tuzak soru
istanbul ankara arasını 350km kabul eder isek 350km / 1,5sa = 233,3333... km/sa ORTALAMA HIZDA gitmiştir.
AMA ASLINDA 0km/sa (durur halden)'den hareket sonrası yolda ulaştığı (çıktığı) en yükssek hız kaç ise, o ARALIKTAKİ TÜM HIZLARDA YOL ALMIŞTIR..
NAA'beerrr? çiçek abbasın selamo var dostum
Vallahi ben yabanci dil okuyorum , ters oldu bana :D
umarım sayısala verdiğim değer hakkında bana inanmaya başlamışsınızdır az çok. hele içler dışlar çarpımını çok severim ki ve şansıma içler dışlar çarpımı içeren bir soru geldi :D bu yöntem ile bir bilinmeyenli denklem kuruyor ve çocuk oyuncağı gibi sonucu buluyorsunuz.
sizde bir yanlışlık yada eksiklik olmuş, sonucunuzdan 5 hane eksik.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)