Her sene böyle mi oluyor ?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Hocam hep böyle olmuyor aslında.Siz alacaksınız diye yaptılar.Şakası bir yana şu sıralar zaten durum çok kötü yani çok sıkıntılı bir zaman
-
whitedeamon adlı üyeden alıntı
Hocam hep böyle olmuyor aslında.Siz alacaksınız diye yaptılar.Şakası bir yana şu sıralar zaten durum çok kötü yani çok sıkıntılı bir zaman
Biliyordum!!!! doğduğumdada sıkıntılıydı dedemgilin anlattığına göre onların zamanları daha sıkıntılıydı hep sıkıntılı neyse çay demliyim bari yapıcak birşey yok
-
Hocam ben de duke200 leri takipteydim. Dün 2bin tl zammı görünce titreyip kendime geldim. KTM acıttı.
-
Paukopat adlı üyeden alıntı
1000 KM'de 2016 Model KTM RC 390, satayım 20000 TL'ye?
-
ehliyetın yok ktm 390 fazla senın ıcın ufaktan başla yan yatırdığında başını yakar parça fiyatları tuzlu
-
Ehliyetin yok sanırım tecrübede yok ve rc390 belki en hayırlısı alamamandır birde bu yandan bak
-
-
Paukopat adlı üyeden alıntı
Biliyordum!!!! doğduğumdada sıkıntılıydı dedemgilin anlattığına göre onların zamanları daha sıkıntılıydı hep sıkıntılı neyse çay demliyim bari yapıcak birşey yok
En güzeli hocam.
-
Daha bunlar güzel günlerimiz.
-
Graywolf adlı üyeden alıntı
En güzeli hocam.
değil hocam değil çayda pahalı.Siz bedavayken nefes alın bol bol.
-
Burda sana "zaten ehliyetin yok","düşeceksin, kalkacaksın bırak, 390 almayıver" diyenleri sakınolaki takma.
İstediğin motor 390'sa şayet git ikinci el 390 al.
Çünkü ne motor alırsan al, yol senin için yine 390'la devam edecek.
Özgürlüğün iki tekerleği vardır ve kapısı OLMAZ.
-
Duke 250 abs'li şu anda 16750. İlla racing mi olmalı?
-
bende mt-09 a sardım fakat zor gibi duruyor...
ilk çıktığında 25bin tl idi (2013)
dedim kendi motorumu satar para biriktirek üzerine ekliyerek ve alırım dedim fakat faturlardı ev kirası gelir gider derken her sene ucundan döndüm ,biriktirdiğimide harcamadım ve 2017 yılında bayilerin bana çıtlatığına göre iyi ihtimal ile 40binin üstü olacakmış
4 sende 15bintl üzeri pahalılanmış hersene 4 bintl pahlılanmış
yani zar zor biriktirdiğim gereken paranın üstüne her yıl en az 4bin tl daha biriktirmem gerekiyormuş
bu ülkenin batış hızına yetişmek mümkün değil yemesen içmesen herşeyden artırsan geleceği düşünsen bile ileride açlıktan gebereceksiniz.
çomarlara sevgilerle
-
30.000 liralık bir bütçe ile başlangıç yapmana rağmen mutlu olamıyor ve motosiklet alamıyorsan 100cc cup ile 125cc çinli ile motora başlayanlar kendini jiletlesinler.
-
RedCBR125 adlı üyeden alıntı
30.000 liralık bir bütçe ile başlangıç yapmana rağmen mutlu olamıyor ve motosiklet alamıyorsan 100cc cup ile 125cc çinli ile motora başlayanlar kendini jiletlesinler.
Mesela ben 100 cc cup ile başladım
-
Aynı durumdam muzdaribim.
Jilete başlıyorum.
-
ulan ne kıskanç milletiz
adama sormuşlar "ne dilersen dile ama komuşuna 2 katını verecez ona göre" demişler
adamda "tek gözümü kör edin" demiş
aynı misal de burda var
sıkışık trafikte motorun yolunu kapatan ,üzerine kıran ,ben gitmiysam sende gitmeyeceksin diyen,milletin ayağını kaydıranların tiplerin lacivertleride de burada
-
İlla sıfır almak zorunda değilsin, ikinci el temiz bulmak mümkün ve gayet uygun
-
hayır hep böyle değildi.. Sonra birisi çıktı benim vatandaşımın neyi eksik amerikan dolarını 1 lr yapacaazzz dedi.
son 4 yılın durumu şöyle:
2013-2014 geçişi türk lirası %30 değer kaybetti.
2014-2015 geçişi türk lirası %20 değer kaybetti.
2015-2016 geçişi türk lirası %15 değer kaybetti.
2016-2017 geçişi şu an itibari ile tl %25 değer kaybettmiş durumda.
Yani 3-3,5 yıl öncesine göre türk lirasının değeri 2,24 kat azalmış durumda. yada diyorlar ya yüzde 224 değer kaybetti.
yani paramzızın alım gücü 2,24 kat azaldı. 100 lr'mızın alım gücü 44,6 lr'lık oldu.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)