veee abs si olucak mı acaba ? olursa çok güzel olur :( absli motor lazım ölmek istemiyorum veya r25 de olur absli o gelicek mi ? yadaa hyo 250 gtr da olur abssi varsa tabi :(
veee abs si olucak mı acaba ? olursa çok güzel olur :( absli motor lazım ölmek istemiyorum veya r25 de olur absli o gelicek mi ? yadaa hyo 250 gtr da olur abssi varsa tabi :(
2017 yılı içinde firmalar özel izin aldı euro 3 ü 2017 yılı içinde getirebilecekler absli bekleme 250r ı 2018 de rr gelme ihitmali de yüksek çünkü talep çok
üzücü :( kaldık ktmnin uzay gemisi fiyatlarına
alabilen fuardan önce r25 alsın gençler beklemeyin fiyatlar üzecek
Pulsar RS200 var ABSli. Cbr250 ile aralarında pek hız farkı yok. RS200 vs Cbr250 drag yarışı yaptım oradan biliyorum. Ufak bir farkla Cbr daha iyi hızlanıyor. Parça kalitesi olarak Cbr250 RS'den daha iyi tabii.
Abs ile ölünmüyor mu😶
Bence abs'siz daha iyi. Azıcık fren çalışın :D :D Ben bile abs kullanmıyorum
daha ehliyetim yok tek istediğim absli bir motosiklet absli istememin sebebi ise ben bisiklette ne zaman ön frene dokunsam düşen birisiyim hele o toprak yollar varsa... motosiklette aynısı diye düşünüyorum ve sizin gibi birçok abimde absli motorun güvenli olduğunu söylediler iş yine bende bitiyor biliyorum ve zaten bütçemin bir kısmını ayırmıştım taaa kii yeni zamlara kadar artık hiçbirşey alamıyorum bu arada haklısınız bilgisizim ordan burdan duyduklarım ile konuşuyorum sadece kusuruma bakmayın :( motosikletimi alabilirsem eğer o zamanda büyükce bir yazı yazıcam bu foruma en baştan benim gibi başlayanlar için biraz fazla gevezeyim ama yararlı olur diye düşünüyorum
Cbr250r in frenleri gayet yeterli aslinda. Olur da abs siz alirsan lastiklerini degistirmeni tavsiye ederim. Onun disinda paranin belli bir kismini da egitim icin ayirmalisin. Bol bol fren videosu izle yerli kaynaklar da mevcut. Simdiden hayirli olsun.
2017 sonuna kadar satışlar yapılacak 2018 den sonra satışlar olmayacak
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)