Ateist adama helalle melalle gelme kardeşim dediğinizde de çalışıyor.
Ateist adama helalle melalle gelme kardeşim dediğinizde de çalışıyor.
Anam babam bu zamana kadar hiçbir motorumda bir kere bile hayırlı olsun demedi be en çok ona yanarım
Evliliğimizin ilk yıllarında eşim araba bense motor alalım diye tutturduk. Eşime araba masraflı vergisi benzini bakımı otopark sorunu falan da filan ama motor öyle mi çok ekonomik park derdin yok benzin yakmıyor nerdeyse bakımını falan ben yaparım. Motoru alalım memnun kalmazsan satar araba alırız diye kandırdım. Neyse 2011 yamaha ybr 125 aldık. İyi ki motoru aldık dedi. Hatta inanmayacaksınız geçen yaz eşimin isteği üzerine suzuki vstrom dl650 aldık Allah bütün motor tutkunlarına benim gibi bir eş versin
İlk motorumla kaza yaptığımda bizimkiler ısrarla motosikletimi sattırmışlardı.
Uzun süren bir depresyon sürecinden sonra gönüllerini aldım.
Şimdilerde motosikletin alarmı öttüğünde bizimkiler benden önce iniyor garaja.
Diyeceğim o ki;
Akışına bırakın.
Zamanla sizin mutsuzluğunuzu gördükçe kendilerini alıştıracaklar motosiklete.
Özgürlüğün iki tekerleği vardır ve kapısı OLMAZ.
benım sulalemde babam harıc kımse motor ıstemıyordu babamıda caydırmaya calısıyorlardı gıttık ertesı gun motor aldık ekıpmanlar ekıpmanlarla benı bı gorduler sarılmalar etmeler cok hoslarına gitti kayboldu o ısteksızlık
aldım motoru çıktım karşısına babamın,
tam onunde durdum,
böle el kol hareketi yaptım, burddayım hu huuuuuu ...........
6 ay ben binerken dahi bakmadı
ben motor onlar arabaylaykende sen çııık onden biz geliriz dendi..
ya ne var virajımı falan izleseniz ne yani bende ovuneyim kendimi bir rossi hissedeyim yok yok..
bakamıolarmış :(
Anne babanız Hakkımı helal etmem dedikten sonra mı aldınız yoksa önce alıp sonra motorlamı karşılarına çıktınız.
Ben daha söylemedim annemle babama.
Uygun bir anını kolluyorum.
Hem daha yeni sayılır 39 sene anca oldu.
Bir ara kesin söyliycem.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)