1€ = 3,99 TL
1$ = 3,78 TL
Fuardan sonra daha da artacak bu fiyatlar.
Ağustos 2016'da bayiden 19000 TL'ye aldığım motosiklet olmuş 24500 TL, gerçekten üzücü bir durum.
12.999 TL. olan duke 200'ün fiyatı 2.000 TL. zamlanmış. Yazık..
Yakinda
Ktm
Bmw
Kawasaki
Tükkani kapatir gider demedi demeyin
Bence kapattırmazlar.Bizim millette var bu hocam.Adama sigaraya zam geldikten sonra hala içiyor musun diye sordum.Bırak 10u bu paket 20 lira olsa yine alırım dedi(Öğrenci).Yani bu fiyatlara 250 cc satılır bizim memlekette.
Birkaç ay sonra görürsün parasi var m yokmu
Bu yil eğer honda yamaha cok para kazanma gibi hırslari yoksa
Tr de kalacak japon motor saticilari olurlar
Fiyatlar tl bazinda kalır sa zamciga yüklenmezlerse
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:39 ----------
Sigara ya 1 tl zam gelir en fazla gunde 1 paket icenin cebinden 1 yilda 365 tl fazla para verir
Ama 2 ay önce 32000 tl olan versys 650 bu akşam 40000 tl yani arada 8000 tl fark
Yani yenilip yutulacak bi fark değil
Yani o öğrenci ye koyar 8000 tl kazanmak cok kolay değil
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
hay maşallah, 390 cc motor 24.500..
plaka ruhsat vs 25 küsür
eksoz vs vs yap 26
ouhhhh ohhhh
millet zengin çünkü
Euro arttıkça ülkemizde maaşlarda arttığı için..
dayanın yavrum vatandaşa,altta kalanın canı çıksın, harbiden .sına koydunuz milletin.
hala milleti suçluyanlar var, gerçekten türkiyeden haberiniz yok mu ? dolar kaç tl olmuş, euro kaç tl olmuş bilmiyor musunuz? hala bir fakir edebiyatı, yok o parayı verecek adamlar zaten alır falan deniyor. 13 milyarı verebilen adam çok mu zengin sanki, ben anlamıyorum.
Onu öğrenci sigara içer zam gelsede birakmaz mantığıyla söyledim
Ha bu iş euro ile satilan markalar icin icinden çıkılması daha zor bi durum
2015 fuar da 26000 tl olan motosiklet bu gun 40 kağıt
Yani şöyle düşün bizim yillik gelirimize 2 yilda %50 zam gelseydi bu haraketlilik bizi etkilemez diyebilirdik
Ama ziplama öyle bi oldu ki her ziplamada bize giriyor zevk almaya bakalim
Çünkü ziplama kaçınılmaz
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Bu dukelar yeni kasa icin degilse vay anammm vayyyy yeni kasa duke 390 o zaman 26 27 bin gibi fiyati mi olacak ???
Şaka maka 250 cc motosiklet fiyatları 17 civarlarında artık.
Elalemin yabancısı oranın 2 asgari ücretiyle güzel motosikletlere binsin bizdeki fiyatlara bak.
Yöneteninde , oy vereninde yapacağı işe tüküreyim.
Git gide alım gücümüz azalıyor.
15.500 den rc250 pazarlığı yapmıştık.allah belamı verdi
Nakit paranızı dolara basın
Yanlış Hesaplamadıysam eğer Duke 690R 14000 euro olsa 14000x4=56000TL yapar
Beyler bayanlar Aea'nın dedigi gibi bu motorlar tokatta çorumda üretilip gelmiyor o yüzden her "zam" haberinde markalara sayıp sövmeye gerek yok. Hele kendimize sövmeye hiç gerek yok. Herkesin kendi aklı beyni ve ekonomik özgürlügü var. Cidden ekonominin vatandaşların kendini bilmez harcamaları yüzünden böyle oldugunu düşünmüyorsunuz degil mi? Bu kurlar niye böyle oldu önce bunu bi düşünmek lazım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)