@F54
olan 10-30 bin bandında motor binenlere oldu.
Barkının bayileri gezdiği son videosunda fiyatı 35 bandında olacak yeni bir honda scooter niye gelmiyor diye yılların bayisi olan bir patrona sordu.Adam sinirden pancar gibi kızardı... golwing, vfr1200x vs... müşterisi her zaman var ama orta sınıf bırakmadılarki memlekette, japonlarda böyle ekonomiye o motoru sokmama kararı aldı dedi.
Barkın reiste adam yüzde yüz haklı bir konuya girmesine rağmen, olur öyle deyip hemen konuyu değiştirip, ani manevrayla sıyrıldı konudan, 200 bin abone baya önemli tabi
Eeee devir değişti Çelikte çok Değişti, hayırlı traşlar babuşa
Fuar öncesi indirim beklerken kötü oldu bu zam. Geçtiğimiz hafta bir bayi elindeki duke 390 için 19500 istemişti. 19000 e bile alınabilirdi. Şimdi aynı motor 21500 olmuş. Göz göre göre en az 2000 lira fark vermek de koyar benim gibi memura. 19000 bile çok. Bu şekilde kendi adıma sıfır motor almak zor gibi. Çoluk çocuk sahibi olmaktan mıdır nedir vicdan yapıyo insan. Keşke msx i satmasaymışım. Çiçek gibi biniyoduk, nesi vardı
Fuara kadar en az bir 2000 TL daha artar motor fiyatları, demedi demeyin.
Ha ha. Bizim motor olmuş mu 88 bin + TL...
Kasko mu yaptırsam ki?
250 düke abs 17.000 TL tam bin TL artmış
duke250 1000 tl zamlanırken duke200 2000 tl zamlanıyor. Bu nasıl iş bu nasıl mantık? Madem duke200 satmak istemiyorlar niye getiriyorlar?
motosiklet almak istiyordum sanırım artık param yetmiyor alsam bile ekipman alamıycağım bi model düşürüp alsam bile ehliyetine ruhsatına zincirine klidine takozlarına param kalmıyor hepsini denkleştirdim diyelim benzin oldu 5.20 benim yaşım daha tutmuyor oy vermek için ama böyle düzen olmaz olsun her geçen gün paramız a4 kağıdına dahada yaklaşıyor önceden internette 30 dolarlık birşey gördüğümde lapstan alıyordum artık 30 doları gördüğüm anda kaçıyorum 120 lira düz hesap bi aliexpress vardı ucuz birşeyler aldığımız onada vergi şeysi getirdiler sanki yeterince vergi almıyorlar neyse daha gencecik böbreğim var olmadı onu satar bi bisiklet alırım kendime tabi temmuza kadar biryerde terör saldırısına kurban gitmezsem
Ufak Duke'lar yeni kasa değilse o paralar verilmez. Gerçi hepsinin kasası değişecek mi bilmiyorum ?
Neyse ki ben hep 10.000 liralık motor alıyorum
Sabit kur kampanyasının acısını sağlam çıkarmışlar gibi gözüküyor.
Bu noktada suçlanması gereken KTM olmamalı diye düşünüyorum.
Ülkemizdeki kur farkına bakacak olursak gayet normal fiyatlandırma bunlar.
Herşey bir yana da,
125'lik motoru 15 bin liraya satmak ne kadar mantıklı onu çözemedim doğrusu.
Özgürlüğün iki tekerleği vardır ve kapısı OLMAZ.
Ehonomimiz coh eyi. Paralel. Kılıçdar. Cehape. Israyil. Büyük oyun. Dünya lideri. Benim dolarlan işim yog. Namaz kiliyo. Baska kime verek. Caliyosa benim malımı caliyor kime ne. Bu kadar araba nasıl var. Sigara içen düşünsün. Yol yaptı. Van munit. Rabia.
Pulsara devam.
Artık fuardan motor almaya değil uygun yollu bilet bulmaya gideceğiz fazla olan işi çıkan vs.
Alım gücünü saymazsak arada uçurum bir fark yokmuş trde fiyatları aynı sularda
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:03 ----------
Yeni kasaları 125 ve 390 olarak geliyor 200 ve 250 yok, bu fiyatlar mevcut modellerin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)