Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Ehliyet almadan,Motor alıp Tecrübe edinmek Mi ? Motor Kullanmadan Ehliyete yazılmakmı

REKLAM ALANI

Ehliyet alacak arkadaşlar için benim görüşüm benim tavsiyem >>
    Çok göze batmayacak şekilde.Akrobatik haraketler,Patlak çatlak egzoz sesiyle sokaklarda dolaşmayacak şekilde.İnsanları rahatsız etmeyecek şekilde Bir motosiklet,Tecrübe edinme anlamında bir motosiklet alabilirler diye düşünüyorum.Caddelerde Çok fazla işim olmaz.Evden okula,Okuldan eve diyorsanız.Hem ulaşım bakımından, Hemde tecrübe bakımından Ehliyete hazır bir şekilde girebileceğinizi düşünüyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ceyhun383 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ESKİ bajaj discover 125 YENİ HONDA CB125E

gogozh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sonra bırgun sen tam sokaga cıkmış keyıflı keyıflı kullanırken aradan en kotu ıhtımal bı araba cıkar en kotu dıyorum cunku topun pesıne kosan ufak bı cocukta olabılır. neyse sen bu arabaya küskülersin yada sana küskülerler ama sen suclusun ustelık ehlıyette yok . bundan sonrakıler zaten memur amcaların mekanda devam edıyor :(

Motosikleti
    pulsar 200ns
    benim arkadasımın babası ehliyetsız scoterla bin tl lık ucmak dere yolunda kendi kendine ucmuş sarhoşken ehliyet cezası yedi ambulans gelen jandarma hepsi üstüne kaldı yaklaşık bi 8bin tl civarında ceza yedi

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)