Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Gerçekçi olalım euro 4 TL dolar 3,77. 0 Km motosiklet almak hayal mi ?

REKLAM ALANI

Ben de zerre keyif almıyorum hayattan. Hani eğitim güvenlik sağlık devletin birincil görevleriydi? Hastanelerde kuyruktasın, toplu taşımada (parasıyla yolculuk yaptığın halde) eşşek gibi ayakta, dipdibe, burun burunasın. Hiç öyle trafik sıkışıktı belim ağrıdı ayaklarım ağrıdı demeyin, başka alternatifiniz yok. Hayatımda iki kez farklı zamanlarda polisi aradım, ikisinde de gelmedi. Çocuğunu okula yazdırmak istersin, evine yakın okul "kötüdür" diye , diğer semtteki okula yazdırmak istersin, "adresin uymuyor" diye kayıt etmezler veya ederler de 5000 lira bağış isterler, üstelik resmi olarak. Okulun kötüsü de nasıl olur, öğretmenler ilgisizdir, okulda uyuşturucu kullanma yaşı 12 yaşına inmiştir, hamile kız çocukları vardır, gencecik çocukların cebinde bıçak vardır.
    Türkiyede insanlar kendi çabasıyla hayatta kalıyor oofffff

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    Başkanlık gelsin, kimse durduramayacak bizi. Gerçi şu an bile TL'nin düşüşünü kimse durduramıyor ama olsun.

Mamba09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Scrambler & Italjet
    Ulan hâla köprünün trafiği rahatlatacağını falan söyleyenler var. Yahu arkadaş; istanbul bu nüfustan arındırılmalı. Bu sorun devam ettikçe 4. köprüde yapsan düzelmez hiçbir şey.

Her şey istanbul'da. Bu yatırımlar kaydırılmalı. Her şehirde yatırımlar yapılmalı. İnsanlar istanbulda yaşamak zorunda kalmamalı. Bak bmwnin mercedesin, ismini duymayacağın kasabalarda parça ürettikleri fabrikaları var. Bizimde istanbuldaki bu nüfusu başka yerlere kaydırmamız gerek. Örneğin manisa diyince vestel diyebiliyoruz direk. Bunun gibi.
    killingroad bunu beğendi.

Motosikleti
    speederbike
    Amasya'da da elma var demesinler sonra.

Bir de tüm yollar yerin altına alınmalı.

Motosikleti
    speederbike
    İşte o çılgın proje olur. Ama günlük 20 milyon otomobil geçiş garantisi verilirse o bile gerçek olur.

Motosikleti
    Benelli tnt25
    Kopruculere iki kitap tavsiye etmek isterim. --Cesur Yeni Dünya
    -Bir Ekonomik Tetikçinin İtirafları

Ben ilkokuldayken rahmetli Süleyman Demirel Şanlıurfa'yi ziyaret edecek, gelmeyen yok yazilacak,tören var herkes gelmek zorunda diye saatlerce o sıcakta bekleyip sadece şapka görünce ;sınıf başkanı seçimlerinde bile oy kullanmaz oldum.

Köprü yol yapmakta haklılar, bununla bu kadar ovunmekte haksizlar. Dünya ticaret hacminde lojistik sektorunun payını ve bu pastadan; dünyanın en iyi ekonomilerinden biri olarak Türkiye'nin payını araştırırsanız aslında yapilanlarin çok çok yetersiz olduğunu da görebilirsiniz.

Konuya cevaben ise ikinci el almanin mantıklı olacağını düşünüyorum.sonucta ülke TL sini Dolara çeviren vatanseverlerle dolu.

Motosikleti
    Gsx-R 1000(gixxer k9)
    İstanbul dışında devlet memuru olanları çok kıskanıyorum. Hem iş garanti, maaş garanti huzurlı mutlu yaşıyorlar diye düşünüyorum. Ya biz ne yapalım İstanbul gibi yerde. Arayışlar içindeyim...

2.ele devam..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    R25
    0 motorsiklette başlığı söylüyorum 'bajaj satış rekoru kırdı'
    ben alırken 4 bin tl falan fark vardı japon motorlarıyla arasında çoohh diyordum.artık aradaki fark 10 bin tl oldu.sanmıyorumki 250 cc 0 alan olsun japonlaradan.pulsar tvs hero satışını patlatıcak.parası olan zaten var sıkıntı yok onlar yine alır mt07 z650 tracer vs gibi motorlar.varsa imkanınız kaçırmayın kaçırmayın diyorum şu an yırtıyorum bi yerlerimi r25 almak için

euro'nun 4 lira olmasıyla euro4 standardı tüm motosikletlerimize geldi.. 🙄

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:56 ----------

Alıntı burak burk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    0 motorsiklette başlığı söylüyorum 'bajaj satış rekoru kırdı'
    ben alırken 4 bin tl falan fark vardı japon motorlarıyla arasında çoohh diyordum.artık aradaki fark 10 bin tl oldu.sanmıyorumki 250 cc 0 alan olsun japonlaradan.pulsar tvs hero satışını patlatıcak.parası olan zaten var sıkıntı yok onlar yine alır mt07 z650 tracer vs gibi motorlar.varsa imkanınız kaçırmayın kaçırmayın diyorum şu an yırtıyorum bi yerlerimi r25 almak için
    hiç zorlama kendini bu fiyatlarla motosiklet alınmaz. bu zamana kadar r25'in yoktu sanıyorum bu saatten sonra da varsın olmasın. birikim yapmaya devam et belki daha iyi ve daha ucuzu gelir, zaten kriz kapıda görünüyor.
    killingroad ve burak burk bunu beğendiler.

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    alıyorsun zar zor sonra bir bakıyorsun sigortacılar hayvan gibi şiy yapıyor

hasmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı seglopsi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    euro'nun 4 lira olmasıyla euro4 standardı tüm motosikletlerimize geldi.. 🙄
    Süper. Bence günün yorumu.

Hatta bu gidişle Euro 5'e Avrupa'dan önce geçeceğiz
    mombohunter ve killingroad bunu beğendiler.

Bana öyle geliyor ki, motosiklet sevenlerin bir çoğu motorun gücünü , süratini hiç dikkate almayacak ve az benzin harcadığı için çoğu insan cup türü veya maksimum 125 lik motorlara yönelecekler. Yapacak bir şey yok, evde benzin imal edemeyeceğimize göre

izmir3535 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tdm900
    Ben yoolaraa bakarim bal kaymak gerisi boş. Arabanin rot balansi bozuk yollar o kadar misssss ki araba dumduz gidiyooo... beton ekonomisi betona carpti.. tarim yok hayyvancilik yok uretim yok.. inanin bunlaar iyi gunler.cok zor gunler bekliyor. Hemde cok zor gunler. Haa gelelim mevzuya bu ekonomik sikintinin sebebi kimmmm bilinnn bakalimmmmm kimmmmmm bilene 5 lt re kursunsuz benzin😂 bi milletiii bu kadar da apatal yerine koymayin yaaa ..şaşiyorummm.

Motosikleti
    RS 660, Tuareg 660
    Alıntı hasmet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence kimsenin kimseye biat ettiği yok. Tabii ki dini ve milli duygular sömürülüyor, ama bu her yerde var. Trump nasil seçildi zannediyorsunuz.

Bence acaip pragmatist herkes. Sakalına bakıyor. Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın görüşü hakim. Velhasıl durum belli.
    Açlıktan ciddi hallere gelmiş adam ne sakalına bakıyor hocam? Bitik herif ya bitik, öyle böyle değil. Sen ben o duruma düşsek ya ortalığı yakarız ya başka bişey yaparız.
    Adam bu durumda, sonuna kadar da destekliyor, nasıl biat değil dersin?
    Anadolu insanı malesef, müslüman yapıldıktan sonra özellikle, acayip biatçı hale geldi.

Motosikleti
    SUPERDUKER
    Alıntı killingroad adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Açlıktan ciddi hallere gelmiş adam ne sakalına bakıyor hocam? Bitik herif ya bitik, öyle böyle değil. Sen ben o duruma düşsek ya ortalığı yakarız ya başka bişey yaparız.
    Adam bu durumda, sonuna kadar da destekliyor, nasıl biat değil dersin?
    Anadolu insanı malesef, müslüman yapıldıktan sonra özellikle, acayip biatçı hale geldi.
    Anadolu insanın egosu aklından büyüktür,
    Yani ; önceden söylediği artık onun ölene kadar savunması gerek birşeydir,tükürdüğünü yalamaz ,eğer farklı birşey söylerse ona dansöz(rte saat başı döneklik yapıyor gerçi) derler,
    aklını kullandığı zaman daha iyi şeyler yapabilcek olmasına rağmen ,kendinden 5 yıl genç halinden daha akılıı olduğunu bilmesine rağmen hala önceden söylediğini savunmak durumundadır,ve savundukları şeyler onu aptal durumuna düşürecek şeyler ise çirkefe yatar inkar eder körükörüne münakaşalara girer.
    Artık kendi laflarının kölesi olmuşlardır.Geri dönüş yapamaz çünkü geçmiş 14 senedir savunduklarının 5 para etmediğini ne kadar aptal olduğunu kabul etmek ölümden daha çok koyacağını bilmektedir.
    yanlış olduğunu anlayacak erdem onda yoktur inattır,eceline kadar delikanlılık felsefesi olan "ben sözümden dönmem ulen" edalerıyla herkezi yakmaya hazırlardır.
    zekeriyaimam ve killingroad bunu beğendiler.

ben se dönek
    iyiye doğruya
    şemşamer

koran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XSR 700
    ben eski motorlara dönüyorum valla. yapcak bi şey yok. bu sanayi, eğitim ve ithalat ile bunlar iyi günlerimiz. cbf 500 mü? cb 900 hornet mi?

Motosikleti
    Yamaha Ybr125 >> Bajaj Pulsar 200NS
    Başkanlık önemli Başkanlığa odaklanalım

SuleymanE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 900 / Xpulse 200 4v
    Dolar 3,85 oldu. Eveeeet, eğleniyor muyuz gençler? Haydi eller havaya, hop hop, üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz...

Mecliste hararetli tartışmalar yaşanıyor. Yok lan yok, ekonomi dolar falan için değil kim takar doları, başkan kim olacak onun tartışması var yine

4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)