Motosikleti Koruma Ekipmanlari hk.
Reklamlar
-
Yamaha bayinden yaklasik 10 gun once R25 aldim. Alirken koruma takozu taktirdim 2 on jantta 2 ortada 2 de arka jantta. Fakat herhangi bi dusme esnasinda egzoz, elcikler ve manetler zarar goruyor. Zarar gormemesi icin alinacak bi onlem varidir ? Manet koruma dusundum fakat goruntusu cok kotu. Baska bir cozum yolu varmidir ? Baska nasil onlemler alabilirim ?
Reklamlar
-
Çizilmelerden korumak için kaplama yaptırabilirsin
-
Düşmeyebilirsin veya düşeceksen de motoru yavaşça bırakabilirsin Motosiklet eğitimlerinde kullanılan geniş koruma demirleri var bir de.
-
Bence Kişisel Koruyucu ekipmanlarınızı gözden geçirin, koruma takozları yeterli, kaza yaptığınızda sağlığınıza birşey olmasın, yoksa motorda meydana gelen zararı bir şekilde telafi edersiniz...
-
alipasa85 adlı üyeden alıntı
Bence Kişisel Koruyucu ekipmanlarınızı gözden geçirin, koruma takozları yeterli, kaza yaptığınızda sağlığınıza birşey olmasın, yoksa motorda meydana gelen zararı bir şekilde telafi edersiniz...
Hocam yanlış anlamayın ama yorumunuz biraz konuyu saptırmak gibi olmuş.Arkadaşımız üstümde ekipman yok yada yeterli ekipman yok dememiş ki.
-
Tek tabanca kanalında orijinal grenajların çakma grenajlarla değiştirilebileceğini böylece herhangi bir düşme durumunda orijinal grenajların zarar görmeyeceğini makinayı satarken de orjinallerin takılarak satılabileceğini söylemişti.
-
whitedeamon adlı üyeden alıntı
Çizilmelerden korumak için kaplama yaptırabilirsin
Grenaji kaplatmakmi hocam ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:14 ----------
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Düşmeyebilirsin veya düşeceksen de motoru yavaşça bırakabilirsin
Motosiklet eğitimlerinde kullanılan geniş koruma demirleri var bir de.
Mt07 tarzi bir makina olsaydi koruma demiri taktirmayi dusunurdum fakat r25 icin pek hos durmaz gibime geliyor tabi demir taktirma sansimiz varmidir onu arastirmadim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:16 ----------
Ekipman icin yeterli butce ayirdigimi planliyorum. Suan trafige cikmadigim icin henuz almadim 1 hafta sonra hepsini tamamlayacam.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:17 ----------
Yorumunuz icin tesekkur ederim bu konuyu arastiricam bi cozum yolu olabilir
-
Moderatör
Motosiklete koruma için ne takarsanız takın, illaki bir şey olma riski hep olacak. O yüzden siz kendinizi iyi geliştirmeye bakın.Ayrıca dünya malı bu, öteki tarafa götüremiyoruz. O yüzen çizilirde kırılırda, çok sakınmayın çöp batmasın.
-
Olası düşme halinde;
- manet (50-70 TL)
- denge topuzu (50 - 70 TL)
- peg (50 - 70 TL)
%90 zarar görecek.
Vites kol & fren kolunun da yamulma ihtimali var.
Düşüş şiddetine bağlı olarak kuyruk karenajları da kolay darbe alıyor.
Alabileceğin bir önlem yok bu duruma, düşmemeye çalışacan.
-
Evet grenaj kaplamadan bahsetmiştim.
-
sven adlı üyeden alıntı
Olası düşme halinde;
- manet (50-70 TL)
- denge topuzu (50 - 70 TL)
- peg (50 - 70 TL)
%90 zarar görecek.
Vites kol & fren kolunun da yamulma ihtimali var.
Düşüş şiddetine bağlı olarak kuyruk karenajları da kolay darbe alıyor.
Alabileceğin bir önlem yok bu duruma, düşmemeye çalışacan.
En iyi ihtimalle olsa da iyi para gidiyor. Insallah yasamam. Yorumlariniz icin tesekkur ederim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler